Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שיש לך בעיה רצינית ואתה צריך טיפול,

כתבתי של 3008 יש לא מעט ביקוש, אז בדיוק ההפך מ"רע", תעשה לי טובה תיגש לטיפול דחוף

פורסם
אני חושב שיש לך בעיה רצינית ואתה צריך טיפול,

כתבתי של 3008 יש לא מעט ביקוש, אז בדיוק ההפך מ"רע", תעשה לי טובה תיגש לטיפול דחוף

כשאני רואה שטעיתי אני מתקן, עוד לפני התגובה שלך. רק בבקשה ממך תחסוך את האיחולים למישהו אחר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
Belior

הכל עניין של ביקוש והיצע,

קוריאניות יש מלא, ממש אין סוף היצע, וביקוש בהתאם,

3008 יש לא מעט ביקוש, אך מעט היצע, וזה הופך את הרכב הזה לדי סחיר.

בדיוק, אין קשר לבין ביקוש בשוק היד השניה לבין מספרים על הכביש.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

פורסם

הכוונה שלי היא שלמרות שה3008 רכב טוב(פחות לטעמי), עדיין השוק לא משתכנע לרכוש אותו על חשבון המתחרים האחרים.

אני אישית לא התחברתי ואני בטוח שכמות המסירות הקטנה לא נובעת מאפקט העדר.

לדעתי זה שילוב של היסטוריה צרפתית גרועה אצל הקהל ועיצוב רכב שלא מדבר לכל אחד.

פורסם

^

רכב טוב זה עניין של טעם? לא עובדה?

קראת מה שהם רשמו לך? זה כאילו התעלמת לגמרי ורשמת שוב מה שרשמת מקודם.

ט.ל.ח

פורסם
לא מצליח להאמין לנתון.

בשטח רואים טוב מאוד ה3008 לא בליגה של הקוריאניות/יפניות

בהחלט צודק , לא בליגה שלהם, אחת מעליהם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
יש באמת זמני המתנה ארוכים ל3008?

אין, אני קיבלתי את שלי שבוע שעבר לאחר חמישה ימי עסקים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
הכוונה שלי היא שלמרות שה3008 רכב טוב(פחות לטעמי), עדיין השוק לא משתכנע לרכוש אותו על חשבון המתחרים האחרים.

אני אישית לא התחברתי ואני בטוח שכמות המסירות הקטנה לא נובעת מאפקט העדר.

לדעתי זה שילוב של היסטוריה צרפתית גרועה אצל הקהל ועיצוב רכב שלא מדבר לכל אחד.

כמות המסירות ממש לא קטנה. היא דווקא יפה מאוד יחסית לשאר האירופאיות בקבוצה. להגיד שזה שאת המקומות הראשונים מובילות קוריאניות לא קשור לאפקט העדר זה מצחיק, וזה לא רק בקבוצה הספציפית הזו.

בכל מקרה, מה הקשר בין הטענות שלך ונושא השרשור?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לפי נתוני המכירות של ינואר מהנושא המקביל, ה 3008 נמכרה ב 466 חתיכות בינואר וזה למרות שאין זמני המתנה משמעותיים.

זה לא מספר רע, אבל בו זמנית הוא גם רחוק מלהיות מרשים במיוחד והוא בטח לא מרמז על היותו של הרכב להיט מכירות ביד 2 (למרות שהוא בהחלט כזה)

זה קצת מוזר שיש לו הרבה ביקוש כיד 2 אבל לא במיוחד כחדש, כנראה יד 2 עדיין מורכב מקהל יחסית מצומצם של לקוחות והרוב פשוט פונים למגרשים ולליסינג כשהם קונים רכב משומש.

פורסם

הנתון של אתר יד 2, מבלי לדעת את נתון ההיצע בזמן נתון, הוא נתון עקר. (כמה נתון יצא לי :-D)

אם יש מעט היצע ומספיק שיש קצת יותר ביקוש, טווח ההתלבטות מצטמצם, שאז ברור שמה שמפורסם יחטף. (בהנחה ומדובר על רכב טוב וזה המקרה)

דווקא ליחס יש פחות חשיבות ויותר למספרים האבסולוטיים.

נניח שברגע נתון מפורסמים 100 ספורטאג׳ים ויש 200 מתעניינים (יחס של 1:2) ובמקביל מתפרסם 3008 אחד ויש רק שני מתעניינים (גם יחס של 1:2), לאלה שמחפשים ספורטאג׳ יש יותר אפשרויות ולכן גם זמן הרכישה מתארך.

קרדיט ל- misterb על התמונה

• תוכן חדש...