Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחרי 20 שנים פלוס בבזק+בזק בינלאומי חשבתי שהגיע הזמן לקצת שינוי. כיום משלם 114 ש"ח על תשתית+ספק במהירות של 40 מגה דרך בזק בינלאומי. לצערי, אין תשתית אצלי בשכונה ליותר ואפילו את ה40 בחיבור חוטי אני לא מקבל אלא נוטה יותר לכיוון ה30. בפרטנר הציעו לי 100 מגה(לפרטנר יש תשתית של עד אלף מגה אצלנו) עם תשתית פלוס ספק במחיר קבוע של 88 ש"ח. בתור אחד שעובד מהבית המהירות היא חשובה, אבל הקטע של יציבות וחוסר בניתוקים הוא קריטי הרבה יותר. איך האינטרנט שלהם? והאם עדיף בכלל את סלקום/הוט?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

חידשתי לפני שעה את השירותעם הוט - משירותמפוצל של הוט (תשתית) - כ-90 ש"ח לחודש והוטנט (ספק) כ-20 ש"ח לחודש (200/5 מס"ש) כעת באנדל של הוטנט ב-79 ש"ח לחודש. כנראה שההעברה כבר בוצעה באופן חלק, צריך רק לודא שאין הפתעות בחשבון של הוט - תשתית.

חייב לומר שההתקנה של הוט היתה פרטצ'ית - המתקין לא ידע היכן החיבור בחר ואת הכבל העביר בקידוח פשוט דרך קיר - אני אטמתי עם סיליקון - אבל מאז החיבור די יציב. פה ושם ניתוקים קצרים מאד, אבל סה"כ אין מה להשוות לתשתית בזק (באזור שלי 15 מס"ש תאורטיים ו-10 מעשיים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בסיבים אופטיים של פרטנר אתה יכול לקבל 200 מגה ב 90₪, אז אם יש לכם תשתית עד 1000, זה אומר שיש לכם סיבים. אז למה שתרצה לשלם מחיר של 200 ולקבל רק 100?

תתקשר ישירות למוקד סיבים אופטיים של פרטנר:

1-800-054-500.

לגבי מה ששאלת על היציבות.

יש לי את האינטרנט בסיבים שלהם כבר חמישה חודשים ולא היה לי אף פעם ניתוק וגם באמת מקבלים בספיד טסטים את המהירות של 200/20 שהם מצהירים עליה.

תקרא את השרשור הזה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?667102-האם-Partner-fiber-משתלם&highlight=פרטנר

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

אז ככה... התחברתי דרך פרטנר לפני חודשיים. עבד בדיוק יומיים (התחברתי ביום רביעי, ביום שישי הופיעה תקלה). הציעו לי ללכת לתחנת שרות שלהם כדי לקבל בהשאלה - ללא חיוב - ראוטר/מודם סלולארי. כמובן שהמהירות היתה הרבה יותר נמוכה. הבטיחו לי שכדי שלא אצטרך ללכת שוב לתחנת השרות להחזיר את הראוטר - ישלחו שליח אלי הביתה למשוך אותו. כמובן שלא קרה. הצטרכתי לנסוע שוב כדי להחזיר את המכשיר. הבטיחו שיזכו אותי עקב כך בחמישים שקלים. כמובן שלא קרה. במקום זאת, כמובן שחייבו אותי בדמי השכירות של המכשיר - כאמור, הבטיחו שזה ללא חיוב. אחרי וויכוחים וצעקות , זיכו אותי בתשלום עבור השכירות. החודש הגיע החשבון השני. התשלום שסוכם עבור השרות (100 מגה) היה 85 ש"ח לחודש. הגיע החשבון מעל 130 ש"ח לחודש. למה? ככה! כמובן שמייד התנתקתי. לפחות לזכותם יש לומר שלא התחילו להתקשקש על "שימור לקוחות" וכיו"ב, אלא מייד ניתקו. ביקשתי לקבל אסמכתא בכתב על הניתוק. כן, ישלחו לי במייל. שלחו? כמובן שלא! רוצה להצטרף לפרטנר? be my guest.

פורסם

לי יש ניסיון יותר טוב עם האינטרנט של פרטנר - אבל מדובר במודם סלולרי שבו השתמשתי משך קצת פחות משנה, נתן מהירויות מצויינות, אבל כאשר הבן הצעיר השתחרר משירותו הצבאי הנפח המוגבל (500 ג"ב לחודש) לא הספיק עוד, ואז עשיתי את המעשה שהיה עד אז בלתי נתפס מבחינתי - התחבתי להוט. עד כה ההתנהגות טובה חוץ מאשר איכות נמוכה של הספק המוזל שלהם לא זוכר את שמו, איזה צרוף של 3 אותיות), שהסתדרה עם הוספת 10 ש"ח לחודש לטובת חיבור להוטנט הסטנדרטי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה הקונץ הסלולרי שלהם - לא ממליץ אם אתה מתכנן לשחק ברשת. לדברים אחרים (סרטים, גלישה) זה בסדר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לגבי הפייבר - אם זה מחובר ועובד, כלכלית יותר משתלם, לפחות מעצם העובדה שאתה מקבל יותר רוחב פס לשקל מאשר בכבלים/VDSL.

אבל האתגר הכי גדול בשבילי היה, שלא הצלחתי לעבור אותו, זה להתחבר, כאשר אחרי שכבר החתימו אותי על עסקה, הגיע טכנאי והודיע לי חגיגית שהבניין שלי בעצם לא מחובר לתשתית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה בסדר. סלקום מתקשרים אלי פעם בשבועיים כדי לנסות לשכנע אותי להתחבר לסיבים שלהם. לא מצליחים לתקן במערכת שאני כבר לא גר ברב קומות.

• תוכן חדש...