Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מדובר ברכב פיג'ו 206, מנוע 1,600 משנת 2007.

ביצעתי טיפול שכלל החלפת רצועת טיימינג ב-120,000 ק"מ, לפני כ-4 שנים.

אני תמיד מטפל במוסך מורשה - והמוסך שלי טוען שלפי אתר היצרן, החלפת הרצועה הבאה היא רק לאחר 120,000 ק"מ נוספים או עשר שנים.

משיקולים גיאוגרפיים אני רוצה לטפל במוסך המורשה הצפוני - שטוען כי לאחר החלפה ראשונה, יש צורך להחליף כל 3 שנים או 60,000 ק"מ.

איפה יושבת האמת?

בתודה רבה מראש,

אייל.

פורסם

אם עברו 4 שנים מההחלפה האחרונה, כבר הייתי שוקל להחליף רצועה בטיפול הקרוב.

10 שנים או 120 אלף ק"מ נשמע הרבה זמן לרצועה באקלים הישראלי, ההמלצה של המוסך הצפוני נשמעת יותר הגיונית.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
אם עברו 4 שנים מההחלפה האחרונה, כבר הייתי שוקל להחליף רצועה בטיפול הקרוב.

10 שנים או 120 אלף ק"מ נשמע הרבה זמן לרצועה באקלים הישראלי, ההמלצה של המוסך הצפוני נשמעת יותר הגיונית.

תודה רבה שניר!

יש לך אולי סימוכין לזה? גם כשחיפשתי באינטרנט אני שומע מספרים שונים כל הזמן

פורסם

הוראת יצרן בזמנו באמת כל 10 שנים או 120 אלף ק"מ. עם הזמן התברר ש 10 שנים זה יותר מידי אבל הוראת היצרן נשארה כמו שהיא.

לא תמצא סימוכין למשהוא אחר.

כדאי בהחלט להקדים החלפה ולא להמתין ל 10 שנים אבל כל 3 שנים זה יותר מידי. אפשר להחליף כל 4-5-6 שנים. אף אחד לא יגיד משהו מדוייק כי כאמור אין.

פורסם

עדיף להחליף בהקדם- יש כאן שני שרשורים על רכבים עם ק"מ נמוך,שבהם נקרעה הרצועה לאחר שלא הוחלפה בזמן והנזק ענק- לא חושב שזה שווה את הסיכון. הנה דוגמא:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?629115-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A0%D7%A7%D7%A8%D7%A2-%D7%91%D7%A2%D7%AA-%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A2%D7%94/page2

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
שטוען כי לאחר החלפה ראשונה, יש צורך להחליף כל 3 שנים או 60,000 ק"מ.

איפה יושבת האמת?

בתודה רבה מראש,

אייל.

אני לא מכיר שיש הבדלים במרווח החלפה ראשונה שניה וכו'..

אישית ברכב הזה הייתי מחליף כל 100 אלף או 5 שנים.

אם אתה מעדיף לקחת מרווח בטחון, תחליף עכשיו.

כמה קילומטראז עשה הרכב מאז ההחלפה?

יום טוב גם לך

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מנוע NFU כל 90 אלף או 5 שנים הקודם מביניהם.

אל תשחק עם הטיימינג מי שמורח סופו לאכול רצועה קרועה ושיפוץ שסתומים שעולה הרבה יותר מהטיפול

אם תרצה פנה אלי בפרטי אמליץ לך על מוסך (שאינו מוסך חברה) שמטפל בצרפתיות בצפון במחירים שפויים ביותר.

פורסם
מנוע NFU כל 90 אלף או 5 שנים הקודם מביניהם.

אל תשחק עם הטיימינג מי שמורח סופו לאכול רצועה קרועה ושיפוץ שסתומים שעולה הרבה יותר מהטיפול

אם תרצה פנה אלי בפרטי אמליץ לך על מוסך (שאינו מוסך חברה) שמטפל בצרפתיות בצפון במחירים שפויים ביותר.

אולי כדאי שכן תפרסם את שמו של המוסך פה כי יש לא מעט אנשים בצפון שיישמחו ללכת למוסך מיקצועי אמין וזול באיזור מגוריהם.

• תוכן חדש...