Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהעיסקה לא הכי משתלמת. אני מחפש אלטרנטיבות.

מה הדעה הרווחת לגבי ליסינג מימוני?

אני מעריך שה-ק"מ השנתי שלי יהיה לא יותר מ-25,000 ק"מ (17,000 ק"מ של נסיעות לעבודה + נסיעות פרטיות כרכב משני במשפחה)

האם יש חברות של ליסינג מימוני יותר מומלצות \ פחות מומלצות?

האם זה נכון שאחרי תקופת החוזה של ליסינג מימוני אפשר :

- לקנות את הרכב

- לשדרג לחוזה חדש של רכב חודש בליסינג מימוני

- או פשוט להחזיר את הרכב ולהתנתק מחברת הליסינג המימוני

דרך אגב, בליסינג ממקום העבודה החדש אקבל תקציב נסיעות של 30,000 ק"מ בשנה. אני פשוט לא אגיע לזה.

פורסם

לא רק שבדקתי 1000 פעם, גם הקונה בדק.

גם שני סוכני ביטוח בדקו . מחירון יד2 בסביבות 92 מחירון לוי יצחק 75.

בגלל שזה מישהו שאני מכיר לא יכלתי לבקש ממנו לפי מחירון יד2 כי אם הרכב ייגנב הוא יקבל מהביטוח לפי לוי יצחק ובסוף העסקה לא יצאה לפועל .

אבל המשכתי ובדקתי עוד רכבים שעלו בסביבות 130000 בשנת 2016.

מזדה 3 עולה היום בסביבות 90 בלוי יצחק.

קורולה אותו דבר פלוס מינוס 2000 שח.

אוריס היבריד שעלתה חדשה 135 עולה עכשיו בסביבות 95 .

זה הביא אותי למסקנה שכבר עלתה לא פעם בפורום, שלכאורה רכבים שנפוצים מאד בליסינג מישהו דואג להם לשווי גבוה.

הרכב שלי לא קיים בליסינג והמחירון התרסק כמו מחירון של 308 מאותה שנה .

נשבע לך בדקתי הכל, אם לא היה מדובר בזכויות יוצרים הייתי מעלה צילום של החוברת או של אתר האינטרנט .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אז אל תמכור למישהו שאתה מכיר ולא נעים לך לבקש מחיר השוק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סטינו לגמרי מנושא השרשור , אז רק בקצרה. לא תכננתי למכור בכלל , הוא הגיע וביקש לבדוק את האפשרות . בדקנו , לא עבד בגלל הפער בין המחירונים .

ביום שאחליט המחיר שאדרוש ישקף את מחיר השוק כמו שאר הרכבים בסגמנט שלו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...