Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה לרכב עם ירידת ערך כמה שיותר נמוכה.

בשנה הקרובה אני צריך רכב שישמש אותי לנסיעות קצרות, בערך 250 ק"מ בשבוע סך הכל.

בגלל שככל הנראה אחרי השנה אני אמכור את הרכב, אני מחפש רכב עם ירידת ערך כמה שיותר נמוכה.

תקציב עד 30K, אבל אני מאמין שעדיף לקנות רכב זול יותר שגם ככה לא יסע הרבה.

כרגע חשבתי או לקנות מזדה 3 ( 2008 ) , מיצובישי לנסר (2011-2009) או פונטו 2010 ידנית.

יש עוד אופציה שזה לקנות c4 2008-2010 בסביבות 5-7 אלף.

אשמח לשמוע מה אתם חושבים

תודה!

פורסם

לו אני במקומך הייתי הולך על מאזדה 3 - קח בחשבון שלא קל למכור היום כלי רכב, אבל אם תרכוש מאזדה 3 ב-15K סביר להניח שהיא תשרת אותך נאמנה ותוכל למכור אותה בתום השימוש בכמה אלפי שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לו אני במקומך הייתי הולך על מאזדה 3 - קח בחשבון שלא קל למכור היום כלי רכב, אבל אם תרכוש מאזדה 3 ב-15K סביר להניח שהיא תשרת אותך נאמנה ותוכל למכור אותה בתום השימוש בכמה אלפי שקלים.

מסכים, תרכוש מאזדה 3 באיזור ה20 עם נתונים טובים.

היא תאבד ערך מינמלי אם עשית קניה טובה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני חושב שה-C4 בחישוב הכללי תעלה לך הכי פחות אבל זה בתנאי שלא תסבול מתקלות במהלך התקופה הזאת.

לדעתי קיה פיקנטו אוטומטית תספוג את ירידת הערך הכי נמוכה והיא גם מאוד מבוקשת ככה שיהיה קל למכור אותה בסיום התקופה.

פורסם

הסכומים שעליהם אתה מדבר אין כל משמעות לניבוי ירידת הערך ההוצאה העיקרית תהיה אחזקה, לכן בחר ברכב שבדיקתו מצביעה על מצב טכני טוב. הפסד של עוד 10% בירידת הערך משמעותו 3 מיכלי דלק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדיוק אתמול מכרתי מאזדה 3 2008.

המחירון שלה (היתה ליסינג בעבר) אחרי שקלול של 203 אלף קמ שהרכב עבר היה 14,600, סגרנו על 11,500 (יש לרכב תושבת/תושבות מנוע שצריך להחליף ומאמין שעוד כמה דברים).

אני מאמין שבהרבה פחות מהתקציב שלך אתה מוצא אחת דומה, בערך של הרכב שלי ירד לפי לוי יצחק בפחות מ-100₪ בין דצמבר לינואר (בדקתי). מבחינת אמינות הרכב מצויין, דלק-אני עשיתי 1/11.5-12 וזה לא נורא כל-כך, לא היה קשה גם למכור כי אנשים אוהבים את הרכב, נשמע לי שיתאים לך.

• תוכן חדש...