Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי הונדה סיוויק 2006 ומסתבר אני צריך להחליף פילטר דלק. האם כדאי (אם כן אז איפה?) לרכוש את זה באינטרנט.. נמאס "מהשחיטה" הכללית פה בארץ לגבי דופקים אותנו מכל כיוון.

פורסם

הפילטר לדגם הזה יקר כיוון שהוא מגיע עם כל מכלול המשאבה. תגיד תודה להונדה.

אם תמצא פילטר במחיר טוב ומייצרן מוכר בחו"ל, לך על זה.

יום טוב גם לך

פורסם
יש אתר מומלץ?
בס"ד

תריץ את מספר החלק באינטרנט, ותראה מה יוצא, לאחר מכן תשווה בין החנויות(מחיר, אימנות המוכר, וכו'), תזמין.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
שלום לכולם,

יש לי הונדה סיוויק 2006 ומסתבר אני צריך להחליף פילטר דלק. האם כדאי (אם כן אז איפה?) לרכוש את זה באינטרנט.. נמאס "מהשחיטה" הכללית פה בארץ לגבי דופקים אותנו מכל כיוון.

מאיזה סיבה אתה חושב שיש צורך להחליף את פילטר הדלק ?

איזה כייף לי :)

פורסם
הוראת יצרן להחליף כל 90 אלף ק"מ

לפי הנתונים כאן : http://mct.yolo.co.il/mehironv2/TipolResults.aspx?Degem=ES7626E&Year=2006 החלפה כל 60,000 ק"מ או כל טיפול שישי (ברכבים הללו עדיין היה חובה לעשות טיפול כל שנה או 10,000 לפי המוקדם מביניהם).

כנראה שזה טיפול מס' 12 או טיפול שהוא כפולה של 60,000 ק"מ (120,180 וכו') ולכן על פותח הנושא להחליף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפי הנתונים כאן : http://mct.yolo.co.il/mehironv2/TipolResults.aspx?Degem=ES7626E&Year=2006 החלפה כל 60,000 ק"מ או כל טיפול שישי (ברכבים הללו עדיין היה חובה לעשות טיפול כל שנה או 10,000 לפי המוקדם מביניהם).

כנראה שזה טיפול מס' 12 או טיפול שהוא כפולה של 60,000 ק"מ (120,180 וכו') ולכן על פותח הנושא להחליף.

אתה צודק אם מדובר בדור השביעי.

אם מדובר בדור השמיני שגם שווק ב2006, אז ההחלפה היא כל 75K.

http://mct.yolo.co.il/mehironv2/TipolResults.aspx?Degem=FK2846E&Year=2006

משום מה זכרתי 90K, אבל כניראה בגיל שלי כבר אסור לסמוך על הזיכרון.

יום טוב גם לך

פורסם

עשיתי טיפול 10,000 לאחרונה וזה כולל פלאגים(שמחליפים כול 90,000 ק"מ) בבוקר הרכב לא תמיד מניע חלק. מעשן בדקות הראשונות. שאלת את המכונאי אז הוא אמר להחליף פילטר דלק. אגב תוספי דלק יכולים לעזור?

פורסם (נערך)

רוב הסיכויים שהבעיה לא תיפתר על-ידי החלפת פילטר דלק או תוספי דלק.

יש לבצע איבחון ממוחשב לרכב ולחלץ קוד תקלה במידה וקיים כזה ומשם להמשיך.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אם קיים עישון בהנעת הרכב צריך לאבחן שלא מדובר באדים שמצטברים בגלל לחות בצנרת הפליטה כי אם כן אז זה תקין. אם זה עישון של שמן ואתה מאבד שמן אז צריך לבדוק ייתכן וקיימת בעיה של גומיות שסתומים שזולג דרכם שמן לחלל הצילינדרים ורק החלפתם תפתור את הבעיה. לפילטר כניראה אין מעורבות במה שאתה מתאר אך עדיין בלי קשר פילטר דלק עדיין צריך להחליף מידי פעם.

• תוכן חדש...