Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי קיבלו הצעה על שברולט סוניק 2016 LTZ, עברה 115K ק"מ. מאחת החברות של הליסינג.

רוצים עליה 40,000 ש"ח.

איך הרכב הזה מבחינת אמינות, שוק, חסכוניות?

מיועד לנסיעות של אדם אחד בד"כ.

פורסם

אתה קונה רכב יחסית חדש במחיר רצפה. קח בחשבון שגם במכירה שלו תצטרך לשמור על אותו הרף...

סך הכל רכב טוב, לי הייתה את האחות הקודמת של הסוניק (אבאו) ששירתה אותי נאמנה, כמובן שהן לא דומות אחת לשניה.

כמובן תבצע בדיקה מטעמך לרכב.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

תנסה לכווץ במחיר עוד קצת.

נכון שהרכב חשש אבל לרכב הזה יש שוק ברצפה. מכרתי לפני פחוץ מחצי שנה סוניק 2012 ב20 אלף שח עם 78 אלף קמ. וזה לקח לי נצח!

סך הכל אחלה רכב אמין מאוד. בסיסי.

אבל מנקודה א לב עושה את העבןדה

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם

הק"מ מטורף. לא הייתי מכניס את עצמי לעסקה הזו.

תבוא לסוכן ותגיד לו שאתה רוצה רכב עד 60 אלף ק"מ, לא יותר. (לגביי הרכב לא הייתי קונה סוניק אבל זה סיפור אחר).

הסוכנים האלו רק מנסים לדחוף לאנשים את המכוניות הכי זוועתיות וכדי לקבל משהו טוב צריך להתעקש ולהתאזר בהמון סבלנות.

פורסם (נערך)

תוכל להשיג סוניק עם ק"מ נמוך יותר באותו מחיר בוודאות.

מנסיון עם סוניק 2014 מנוע 1.4 רגיל הרכב אמין ביותר, מלבד טיפולים שוטפים כבר 60K על השעון ולא נכנס פעם אחת למוסך, צריכת הדלק סבירה לחלוטין ובסה"כ הוא נותן תמורה מעולה למחיר שלו. הרכב משמש משפחה בת 5 נפשות, נסיעות עם רכב מלא מעט צפופות מאחור אך באופן סביר למי, גם בנסיעה לאילת שאנחנו עושים מהצפון מספר פעמים בשנה לא מפריע יותר מידי.

אין הרכב רכבים כאלו בשנתון 2016 שכן בשנה זו הופסק היבוא, מציע לבדוק גם את ההיצא בשנתון 2015 שהוא זהה לחלוטין מבחינת המפרט וגם יחסוך לך כמה שקלים במחירון.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...