Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי. מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני שוקל לקנות רכב פרטי ולעשות ליסינג פרטי.

מדובר ברכב משפחתי רגיל, נסיעות סטנדרטיות לעבודה בעיקר, מדי פעם מחוץ לעיר.

שמעתי שבליסינג הפרטי עושים את הטיפולים והטסטים וזה נשמע לי מאוד נוח.

כדאי? או שיש מלכודים שעדיף לוותר עליהם?

פורסם

שלום, ליסינג פרטי זה יותר נוח אבל לא יוצא יותר זול.

בחישוב של התשלום החודשי בסופו של דבר הכל נכלל: ירידת ערך, טיפולים, ביטוחים.

את אגרת הרישוי אתה משלם בניפרד. בסוף התקופה אתה תשלם על חריגה מהקילומטראז' (אם תהיה כזאת), בהחזרת רכב על פגיעות\מכות שהרכב יספוג ב 30-36 חודשים. הביטוח שלהם , למשל, לא תמיד כולל גרר.

מתי כן משתלם? כאשר יש נהג חדש (התוספת לביטוח של חברת ליסינג לא גבוהה), כאשר בכל מקרה יש כוונה להחליף רכב אחרי 3 שנים או כאשר לא רוצים לשלם את כל הסכום\לקחת הלוואה מהבנק.

אם במקרה של רכישה פרטית יש כוונה להשאיר את הרכב 4-5 שנים, עדיף לקנות מליסינג 0 קילומטרים.

והכי זול כנראה יוצא לרכוש רכב משומש אמין, בן שנתיים-שלוש וכמובן במצב טוב .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בליסינג פרטי יש עסקאות עם ביטוח טיפולים וטסט ויש ללא.

יש עיסקאות ל 30 חודשים או ל 36.

דוגמא לעיסקה לרכב כמו ניסאן מיקרה, כשאתה משלם על ביטוח וטיפולים - 7900 מקדמה, 690 תשלום חודשי.

רכב בקטגוריה גבוהה יותר כמו קליאו - אותה מקדמה, כ 1000 תשלום חודשי. רכב משפחתי לדעתי יעלה 1300-1400 חודשי.

קליאו בעסקה כולל ביטוח וטיפולים - כ 1400 ש"ח.

בסוף התקופה מחזיר את הרכב או יכול לקנות אותו במחירון פחות אחוזים שסוכמו מראש.

מגבלת ק"מ תמיד 20 אלף בשנה. הם די קשיחים בנושא הזה.

האם זה נוח - כן.

האם זה משתלם כלכלית - לא.

אם אתה לא רוצה להתעסק בקניה מכירה טיפולים וכו' ולא מתכוון להחזיק את הרכב יותר מ 3 שנים, יכול להיות שזה מתאים לך.

פורסם

זאת עיסקה שמספקת נוחות במחיר עלות נוספת. האם זה כדאי? תלוי בלקוח.

יש לקוחות שהנוחות חשובה להם כל כך עד שיעדיפו לשלם עליה. אחרים רוצים לחסוך ויעשו הכל בעצמם.

איזה לקוח אתה?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קראתי לא מזמן כתבה על ליסינג פרטי בארה"ב.

שם אחוז העיסקאות האלו גבוה וכל הזמן עולה.

עדיין בסיכום הכללי זה יוצא יותר יקר מקניה רגילה בכמה אלפי דולרים.

אבל הרבה אנשים מעדיפים לשלם יותר ולדעת בדיוק כמה יעלה להם הרכב ל 3 שנים.

בארה"ב הרכב נרשם על שם הלקוח ולא על שם חברת ליסינג.

שמעתי שגם בארץ יש אפשרות כזאת בכמה חברות, זה יכול להיות מצויין אם מתכוונים לקנות את הרכב בסיום התקופה.

פורסם

בארצות הברית, בגלל המחירים של הרכבים, תמורת אותם 200 דולר שמשלמים כאן על ניסאן מיקרה בחודש, אתה לוקח טויוטה קאמרי, בלי שום מקדמה.

לכן אחוזי ליסינג פרטי שם גבוהים יותר .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היייתה שם סקריה של עסקה אמיתית.

הונדה אקורד שעולה 27 אלף דולר.

מקדמה 2000 דולר, תשלום חודשי 300 דולר ל 3 שנים. טיפולים וכל ההוצאות האחרות על הלקוח.

פורסם

בארה"ב מדובר על ליסינג מימוני. כבר הרבה שנים זאת האופציה המועדפת על הרבה אמריקאים.

כשבדקתי הצעות ליסינג תפעולי פרטי בארץ, אמור לי שאני צריך לקחת את המכונית לטיפול - הם משלמים עליו. אז זה פחות נוח ממה שחשבתי והתרגלתי בליסינג דרך העבודה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

פות"ש כתב - "

שמעתי שבליסינג הפרטי עושים את הטיפולים והטסטים וזה נשמע לי מאוד נוח." - ולכן הסקתי שהוא מדבר על ליסינג תפעולי פרטי.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...