Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי נסיעה רגילה כאשר אני מכבה את הרכב

ומניע אותו כשהוא עדיין חם

הטורים נופלים ומתייצביים אחרי כ10 שניות

וכאשר הרכב מספיק להתקרר זה לא קורה

היתכן חיישן טמפ'???

הרכב הוא קליאו אר אס איי שנת 94

אנא עזרתכם

תודה

פורסם

משאבת הדלק ברכב הוחלפה

האם יש איזשהוא חיישן ספציפי

במערכת ההזרקה שהסימפטומים שלו

דומים

פורסם

אני לא מבין גדול בעניין ולכן אשמח אם יתקנו אותי:

כשאתה אומר שהטורים נופלים, האם הם יורדים על לרמה בה ממש מורגש חוסר?

מכיוון שציינת שהדבר קורה רק כשהרכב חם, ואילו כשהוא קר אז הטורים גבוהים יותר, זה נשמע לי באמת כמו חיישן טמפ', אצלי קורה דבר דומה, כשהרכב קר אז החיישן טמפ' מזהה את זה ומעלה את הטורים. אך כשאני מניע את הרכב חם (לאחר נסיעה) אז הרכב נדלק על טורים נמוכים כי החיישן אינו מזהה צורך להרים את הטורים. למיטב ידיעתי זוהי פעולה תקינה של המערכת, אלא אם כוונתך היא שהרכב נדלק עם טורים נמוכים מידי, ומורגש חוסר ממשי. במקרה כזה החיישן אמור להרים את הטורים מיידית.

תוכל להסביר מה קורה במצבים אלו כאשר המנוע נדלק על טורים נמוכים?

פורסם

ברגע שמניעים את הרכב כשהוא חם

הטורים עומדים כרגיל על כ800 סל"ד

ואז בתוך כשתי שניות יורדים ל500 סל"ד

ומתאזנים לבד בערך אחרי 10-15 שניות

ל800 סל"ד

נשמע כמו חישן טמפ'???

פורסם

רק בהתחברות עם מחשב/סורק אבחון אל הרכב ניתן לקרוא את נתוני החיישנים ולהשוותם אל הצריך להיות.

כמו כן ניתן לראות את פעולת מנוע סרק ואת פקודת מחשב נהול המנוע למנוע הסרק ולפי כל הנתונים האלו לדעת מה הגורם לירידת הסל"ד.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...