Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לצאת מחניה הגברתי גז פתאום כל האוטו כמו שהוא מפרפר/מחליק במקום

עצרתי ישר גיליתי שזה קורה בהילוך ראשון ורוורס בנקודת חיכוך כל עוד הקלאטץ לחוץ האוטו לא קופץ והכל תקין

מבדיקה ויזואלית במנוע רואים שמן מתחת לטיימינג

מה דעתכם הבעיה?

מה עלות של תיבה? :cry:

פורסם

חשבתי שזה מגיע מהתיבה או מהלקאטץ כי ברגע שמגיע כוח לגלגל זה קורה.. היום נמסר מהמוסך שצירייה נשברה.. לא מובן לי כל כך איך כי לא היה עומס על הרכב.. כנראה שאריות מהבעלים. הקודמים. מחיר ציריי. ימין משופצת 1750₪ מחיר הגיוני?

פורסם
חשבתי שזה מגיע מהתיבה או מהלקאטץ כי ברגע שמגיע כוח לגלגל זה קורה.. היום נמסר מהמוסך שצירייה נשברה.. לא מובן לי כל כך איך כי לא היה עומס על הרכב.. כנראה שאריות מהבעלים. הקודמים. מחיר ציריי. ימין משופצת 1750₪ מחיר הגיוני?
בס"ד

מה הקשר, בין הצירייה, לבעיה שלך?

במידה והצירייה" גזורה", הגלגל לא יסתובב בכלל, בטח ובטח שלא יפרפר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

מה הקשר, בין הצירייה, לבעיה שלך?

במידה והצירייה" גזורה", הגלגל לא יסתובב בכלל, בטח ובטח שלא יפרפר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

לפי ההסבר שקיבלתי,

צירייה שבורה זה ודאי.

מה שקורה צירייה שמאל מקבלת כוח וציריה ימין מחליקה וזה הפרפור והקפיצות שהרגשתי..

לא אמרתי שהגלגל מפרפר אמרתי שזה מרגיש כמו..

בנתיים מחכה לצירייה נמצאת בשיפוץ

פורסם

בגדול רכב עם צירה שבורה לא יכול לזוז מהמקום. הדיפרנציאל מעביר את כל הכוח לאיפה שיש הכי פחות התנגדות, שזה אומר לכיוון הצירה השבורה. והגלגל השני לא יסתובב בכלל.

פורסם
בגדול רכב עם צירה שבורה לא יכול לזוז מהמקום. הדיפרנציאל מעביר את כל הכוח לאיפה שיש הכי פחות התנגדות, שזה אומר לכיוון הצירה השבורה. והגלגל השני לא יסתובב בכלל.

ומה לגבי דרדור בלי הילוך? אמור להרגיש את הבעיה גם בלי הילוך משולב?

הרכב כעיקרון לא יכל לזוז החנתי בצד והזמנתי גרר למוסך..

בדרדור הבעיה לא הופיעה שהילוך לא משולב או שכן הופיעה אבל לא מורגש כמו עם הילוך משולב..

פורסם

יכול להיות שאחד המייסבים בחיבור שבין הציריה לקרדן עצמו פשוט נשבר\השתחרר..אם הציריה בנוייה מ3 מייסבים גלגליים ואז ככל הניראה נוצר חופש מוגבר שיצר את התופעה המדוברת. כמו כן ישנם ציריות שהחיבור לקרדן נעשה על ידי גולות בדומה למייסב כדורי ואם אחת או יותר מהגולות הנל יוצאות\נשברות עלולות גם כן להופיע תופעות כדלקמן. כמו כן שבר כשהו בחיבור הפעמון למוט הציריה...שבר פנימי. אני בטוח שלא התכוונו לכך שהציריה נשברה לשתיים באמצע שלה.

פורסם

אוקיי.

רישומים מהמוסך -

הוחלף צירייה הפלא הבעייה עדיין קיימת

מה שגרם לצירייה לההרס היה התושבת מנוע.

הברגים של התושבת נשברו וכך העומס הגיע לצירייה ושבר אותה..

מחר אעדכן אם יהיה חדש.

• תוכן חדש...