Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיימרים - על מה אתם יושבים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הכיסא מאיקאה אצלי כבר איזה 3-4 שנים ומתחיל להתפורר לחלוטין.

שוקל לקנות כיסא גיימינג ייעודי, אבל לא יודע אם כדאי, ואם כן - אז מה.

מוכן להוציא על זה כמה מאות שקלים ומעלה, אם זה שווה את זה.

אז... יש המלצות?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בכיסא """גיימינג""" אתה משלם הרבה כסף על העיצוב.

לך על כסא משרד/מחשב רגיל אם חשובה לך הנוחות. במיוחד בתקציב נמוך.

פורסם

ובטח (I can't stress this enough) *בטח* שלא "כיסא מנהלים" שמבוסס עור (או יותר גרוע, עור-like). לא הייתי רוצה להתיישב על אחד כזה ברכב, אז בטח שלא בסשן של ערמע 3 שיימשך.. כנראה.. שלוש שעות.

פורסם

אני קצת אדגיש:

אני מתחבר לעיצוב של חלק מהדגמים שראיתי, שנראים כמו באקטים לרכב. לא יודע אם זה באמת נח.

אני מבלה המון שעות יחסית בסימולטורים של נהיגה, אבל כנראה שכיסא מסתובב \ על גלגלים זה לא פרקטי לזה בכל מקרה.

מוכן להוציא על זה עד 1000 שח.

יכול להיות בהחלט שזה סתם צעצוע, ועדיף לי לחזור לאיקאה :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

"גיימינג" בעולם המחשוב זה כמו "פרימיום" בעולם הרכב או "מעצבים" בעולם האופנה/ריהוט.

רוב הדברים בקטגוריה הזאת מעוצבים קודם כל למשוך את העין ורק אחר כך להיות מועילים.

ספציפית כסאות - כסאות גיימינג זה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לקנות, עולים ימבה כסף ושווים לתחת (לא באמת תחת שיושבים עליו אלא תחת מלשון כלום). בזמנו גם חשבתי על משהו כזה וראיתי אין ספור ביקורות על כסאות של DX רייסר ועוד כל מיני שיט כאלה שהיו חדשים בזמנו, אחרי כמה חודשים התחילו לצאת סקירות של אנשים אחרים שאשכרה שילמו כסף על הכסאות האלה והיו שם תלונות ברמות שאתה לא מאמין. מסתבר שזה הכל היה "תוכן מקודם".

לא רק זה, אלא שכסא שמעוצב כמו באקט הוא ביי דפנישן לא טוב לישיבה מול מחשב כי אתה צריך כסא שתוכל לזוז בו מדי פעם ולא כזה שכאילו מחזיק אותך במקום ועוצר לך את זרימת הדם.

בקיצור, תקנה כסא טוב ונכון ארגונומית, עם תמיכה טובה לגב התחתון, שיהיה לך נוח, ועצה אישית - עם משענות ידיים מתכוונות למעלה למטה (לא כאלה שמסתובבות על ציר, אלא כאלה שממש מתרוממות עם כל המשענת. אני כותב מהטלפון אז תצטרך לדמיין), ככה שתוכל לשים אותן באותו גובה עם השולחן ולהניח עליהן את הזרוע של העכבר, מאפשר לך לשבת רחוק יותר מהשולחן ולנצל יותר טוב את השטח שלו, וגם זה נוח יותר ומפעיל פחות לחץ על שרירי הכתפיים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם אתה אוהב איך שהם נראים וזה עושה לך טוב, לך על זה, אבל קח קצת זמן לחשוב אם זה שווה את זה, בסופו של דבר אתה יושב על הכיסא ולא מסתכל עליו.

לדעתי כיסאות מהסוג הזה לא אמורים להראות טוב לאף אחד מעל גיל 16, אבל זה אני

פורסם (נערך)

יש עכשיו מבצע על כיסא מעולה:

http://www.tzorashop.com/product/beta-c3/

אם אני זוכר נכון, אתה מתל אביב ששם יש את החנות הפיזית היחידה שלהם, אז תוכל גם לקפוץ ולשבת.. יש לי כזה (או דומה עם אותן פונקציות בדיוק), מעל 10 שנים בבית ואמור להגיע בימים הקרובים גם למשרד. הידיות התחילו להתפורר אחרי כ-8 שנים, אבל עדיין אחת כמעט שלמה והשניה 2/3 שלמה.. הכל מתפקד כמו חדש. סה"כ כיסא נוח מאוד גם לישיבה וגם לחצי שכיבה וכמעט בטוח שתמצא עבורך כיוונון מתאים.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

חולק על קודמיי.

אחרי התלבטות רבה רכשתי כיסא גיימינג.

המושב שלו מאוד נוח, התמיכה בגב שלו מאוד נוחה, יש לו המון כיווני משענת, תמיכה לירכיים ובגדול הוא מעודד אותך לשבת נכון.

לחלקם יש עוד פיצ׳רים כמו משענת לרגליים, רמקולים מובנים ועוד דברים שלא הייתי צריך.

אפשר לעבור ממצב שכיבה אנכי ועד ישיבה ב90 מעלות.

אחרי שהיו לי כיסא מנהלים דמוי עור וכיסאות מרופדים כמו בתמונה שהעלו פה אני יכול להגיד שכיסא הגיימינג שלי משאיר אותי הכי נינוח אחרי ישיבה ארוכה.

אבל, כיסא גיימינג זה מותג. יש המון דגמים וחלקם לא טובים.

אני יכול להמליץ על cougar armor.

אם אתה עובר בנתניה מוזמן לבוא להתנסות.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
יש עכשיו מבצע על כיסא מעולה:

http://www.tzorashop.com/product/beta-c3/

אם אני זוכר נכון, אתה מתל אביב ששם יש את החנות הפיזית היחידה שלהם, אז תוכל גם לקפוץ ולשבת.. יש לי כזה (או דומה עם אותן פונקציות בדיוק), מעל 10 שנים בבית ואמור להגיע בימים הקרובים גם למשרד. הידיות התחילו להתפורר אחרי כ-8 שנים, אבל עדיין אחת כמעט שלמה והשניה 2/3 שלמה.. הכל מתפקד כמו חדש. סה"כ כיסא נוח מאוד גם לישיבה וגם לחצי שכיבה וכמעט בטוח שתמצא עבורך כיוונון מתאים.

היה לי כזה כיסא בדיוק, בשנה הראשונה היה באמת נח, אחרי זה הספוג של המושב הפך להיות רך מדי ובשילוב הבד הלא כ"כ נעים שלו זה הרגיש כמו לשבת על פנס של סופר לנסר שהשחירו אותו עם גרביון. בנוסף, המשענת התחילה להתנדנד לצדדים וזה כבר הפך ללא כ"כ בריא לגב, כי יוצא שאתה יושב עקום כל הזמן. הגלגלים התחילו להתפורר והשאירו סימנים על הרצפה כאילו באו גמדים בלילה ועשו דריפטים איפה שעומד הכיסא. לדעתי אכזבה. לפני זה היו לי כל מיני כיסאות "מנהלים" של הום סנטר שגם לא החזיקו כמו שצריך אבל עלו גרושים בכל מיני מבצעים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכיסא מאיקאה של פותח השרשור, מדובר על זה? https://www.ikea.co.il/catalogue/Workspaces/Home_work_chairs/20339420

יש לי אותו יותר משנה והאמת שהוא סבבה (השימוש שלי גם גיימינג וגם פיתוח).

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

לאחרונה גם אני התעניינתי בהחלפת כיסא למחשב. כיסא לגיימרים היה אצלי בעדיפות ראשונה אבל לאחר צפייה במספר סרטונים ביוטיוב הבנתי שהם זוועתיים.

חזרתי לחנות שבה קניתי את הכיסא הקודם שנקראת מיליון כיסאות ושם קניתי.

יש להם מבחר עצום של כיסאות, כולל כיסאות לגיימרים שאתה יכול לנסות במקום.

בחיפוש בגוגל עם שם החנות תוכל לראות את התמונות של החנות ואת המבחר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ממליץ להזהר מאוד מכל כסאות הגיימינג. רובם גרועים מאוד.

היקרים לא גרועים אבסולוטית - אבל כן גרועים ביחס למחיר שלהם.

מי שמוציא פחות מ 1500₪ על כסא - טוב יעשה אם יקפוץ לצרעה ופשוט ישב על כל הכסאות בתקציב עד שמשהו יהיה לו נוח.

מי שמוציא יותר - שיקנה מותג טוב כמו Nightingale או משהו דומה, יקבל בין 10 ל 25 שנות אחריות על הכל​, ויקבל כסא פחות או יותר לכל החיים.

פורסם

עוד מותג שנזכרתי בו, נקרא vertagear.

יש להם כסא שנקרא trigger 350 שהוא אמנם משווק ככסא גיימינג אבל הוא אשכרה טוב ולא נראה כאילו הוא יצא ממיצובישי קולט שמעוטרת ב120 ק"ג לדים.

איך אני יודע שהוא טוב? כי ראיתי ביקורת עליו לפני איזה שנתיים, ומאז ראיתי אותו מופיע (ברקע, לא כמושא הסיקור) בעוד סרטונים באותו ערוץ, מה שאומר שאשכרה משתמשים בו. שזו כנראה הראיה הכי טובה למשהו טוב באמת, שהאנשים ששמים את הידיים שלהם על כל הציוד הזה, ושומרים אותו לעצמם, משתמשים בו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מי שמוציא יותר - שיקנה מותג טוב כמו Nightingale או משהו דומה, יקבל בין 10 ל 25 שנות אחריות על הכל​, ויקבל כסא פחות או יותר לכל החיים.

הסתקרנתי, מעניין אותי כמה הם מכרו מהדגם הזה, למשל:

http://www.argaman-metal.co.il/product/%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%90-%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%97-%D7%94%D7%9E%D7%A6%D7%99%D7%A2-%D7%99%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%9D%D7%93%D7%92%D7%9D-gxo-6301

מחירים הזויים, בתמורה לשקל לא תחרות לצרעה..

• תוכן חדש...