Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת מנוע יבשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים שאלה חשובה ודחופה

יש לי שברולט סוניק ולאחר בדיקה במכון היה רשום שהרצועת מנוע יבשה .. לפי מה שהבנתי היא יכולה חהיקרע ואז יהיה בלאגן ..

עכשיו אני אמור להחליף את האוטו בטרייד אין יום ראשון ככל הנראה ויום חמישי יש לי נסיעה ארוכה עם האוטו.. (הטרייד אין התעכב על ענייני בירוקרטיה בעיקרון זה סגור כבר )

השאלה שלי היא האם שווה להחליף עכשיו את הרצועה ואם יש מצב שיום חמישי בנסיעה ארוכה מרמלה לבאר שבע וחזור היא יכולה להיקרע ?

תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

פורסם

אם זו רצועת אביזרים אתה עלול להישאר ללא טעינה/תגבור הגה כח אם קיים ברכב.

האם שאלת כמה עולה להחליף את הרצועה ? לא חייב מוסך מורשה יבואן,גם מוסך כללי זה טוב.

מדובר כאן על 250-400 והקצנתי בכוונה את המקסימום- לא חושב שבגלל סכום כזה הייתי מעדיטף להיתקע אמצע שומקום ולך תדע גם באיזה מזג אוויר זה יקרה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם כאשר מסתכלים לרצועה בלבן של העין קשה להעריך אם היא תקרע מחר או בעוד שבועיים. איך אתה רוצה שנעשה את זה בהתכתבות ללא שום עזרים ויזואלים?!

יום טוב גם לך

פורסם
גם כאשר מסתכלים לרצועה בלבן של העין קשה להעריך אם היא תקרע מחר או בעוד שבועיים. איך אתה רוצה שנעשה את זה בהתכתבות ללא שום עזרים ויזואלים?!

לא התיימרתי לעשות זאת,השאלה האם שווה לקחת את הסיכון ? לטעמי לא, שיחליט פותח הנושא

אפשרות א' להחליף את הרצועה ואפשרות ב' לשכור רכב ליום כמו שכתב ולאדי- השאלה מה יהיה זול יותר ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא התיימרתי לעשות זאת,השאלה האם שווה לקחת את הסיכון ? לטעמי לא, שיחליט פותח הנושא.

לא התיימרתי לומר שהתיימרת. רשמתי מה שרשמתי לפותח השירשור.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...