Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, בדקתי ובגישור 30 ו 87 זה עובד.

אם אני משאיר את הגישור קבוע, מה יקרה?

אם אני משאיר את הויסות על 0 והמפוח כבה, יש סיבה לדאוג לתופעות לוואי בשל הגישור?

כלומר יש בכלל סיבה להחליף את הריליי ולא לעשות גישור קבוע?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תשאיר את הגישור קבוע.

אתה יכול לצלם את הכתוב על-גבי הממסר ואת הרגלים של הממסר בכדי שאוכל לעזור לך למצוא ממסר מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש סיבה לא להחליף את הריליי?

זה חלק שאפשר לקחת מכל גטס מפירוק בגרוש.

או שתקנה חדש. לא מאמין שזה חלק יקר. אין שום סיבה "לקמבן" פה.

זה מתאים לך?

https://www.ebay.co.uk/itm/Car-Vehicle-Truck-Automotive-Truck-Motor-12V-12-Volt-DC-40A-AMP-SPST-Relay-4Pin/391192523592?epid=1188783344&hash=item5b14e43348:g:5bAAAOSwT6pVmfJd:rk:4:pf:0

פורסם (נערך)

הממסר בקישור שצירפת אינו מתאים מכיוון שלא קיים נגד במקביל לסליל.

ממסר לא לוקחים מפירוק או מתקינים ממסר משומש מכיוון שלממסר יש אורך חיים מוגדר ובמהלך עבודתו מגעי הממסר צוברים משקעים שונים או גם נוצרים שקעים במגעי הממסר הפנימיים כתוצאה מקשת חשמלית הנוצרת בין מגעי החשמל לכן חבל לבזבז כסף על ממסר משומש.

ממסר N.O תוצרת חברת כמו HELLA או בוש עולה בסביבות 50-80 שקלים וגם יותר תלוי מהו זרם העבודה הנדרש.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז מצאתי ריליי בקורפס והזמנתי.

זמן המשלוח לא ידוע, עד שהוא יגיע יש מניעה מלעשות גישור?

תודה

פורסם

לפי השרטוט המפוח יעבוד גם במצב OFF.

האם ביצעת כבר את הגישור באופן קבוע ובדקת שהמפוח לא עובד במצב OFF במהירות נמוכה ?

פורסם

לפני שהייתי רץ לשנות את מערכת המיזוג, ישנו חיבור של חישן טמפטורה ליד פילטר המזגן. אולי החיבור התנתק. לכן הייתי מציע לנתק את החיבור, לראות שהוא שלם ויפה, ולחבר מחדש ולקוות שאולי זה הפתרון לבעיה.

מעלה תמונה מתוך ספרות הרכב, אולי זה פתרון לתעלומה. קשה לי להאמין, אבל זו פעולה פשוטה של מספר דקות ובחינם.

Untitled.jpg

פורסם

1. פותח האשכול ציין בהודעה מספר 16 שאם הוא מגשר את רגלי הממסר מערכת המיזוג חוזרת לעבוד לכן אינני מבין מדוע אתה מציע להתעסק עם חיישן הטמפ'. דרך אגב העבודה היא מספר דקות בגלל שצריך לפרק את תא הכפפות על-מנת להגיע לחיישן.

2. במידה וחיישן הטמפ' היה תקול או הקונקטור מנותק מערכת המיזוג הייתה ממשיכה לעבוד במצב ברירת מחדל שקבע הייצרן.

פורסם
לפי השרטוט המפוח יעבוד גם במצב OFF.

מצ"ב שרטוטים מעודכנים שידועים שהם לגטס, הקודמים היו מהרשת.

עדיין רלוונטי?

v6osix.png

29zr053.png

האם ביצעת כבר את הגישור באופן קבוע ובדקת שהמפוח לא עובד במצב OFF במהירות נמוכה ?
צריך לבדוק ולעדכן.
פורסם

המפוח יעבוד במצב OFF.

בכול מקרה אתה יכול לפרק את הממסר ולבדוק את תקינותו בעזרת רב מודד וסוללה של 9 או 12 וולט.

יישנם ממסרים שניתן לאלתר תיקון זמני בהתאם לאופי התקלה לכן פרק את הממסר ואנסה לעזור לך.

• תוכן חדש...