Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנתיים עם פיג'ו 206+ 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני רוצה להתחיל בלהגיד שאני כבר שנים בקארספורום יום יום אבל אני לא נוטה לכתוב מכיוון שהידע המעשי שלי לא רב - אבל לאחר שנתיים ומספר קילומטרים יחסית מצומצם (נקנה עם 64, כיום עומד על 74) אני רוצה לחלוק איתכם את דעתי ה(ממש) לא מקצועית.

הרכב נקנה כרכב הראשון שלי, כאשר הרכבים היחידים שנסעתי בהם היו אוקטביה דיזל עליה למדתי לנהוג, סיטרואן סי3 שכיום הייתה בגיל המתאים להוציא רישיון בעצמה, אופל אסטרה וקורסה - אז אין לי יותר מדי למה להשוות.

בתור חייל משוחרר במועדפת רציתי רכב שיהיה שלי ורק שלי, בלי יותר מדי גימיקים ופיצ'יפקעס (נכון שבעיקר מטעמי תקציב, אבל לא חשוב) וכמובן שיהיה ידני כי תרבות נהיגה. (עוד על זה בהמשך)

מראה

אני לא יודע מה איתכם אבל מאז שהייתי ילד הייתי משוכנע שה206 הוא רכב נאה, מאד.

הבוטוקס שהוסיפו לו בגירסאת ה"+" אמנם לא מוסיף הרבה למראה, אבל בטוח שלא גורע ממנו.

כל בוקר אני מסתכל על הרכב לפני הנסיעה לעבודה, ואני רואה את החתול של הרחוב יושב לי על הגג, ונראה ששניהם נמצאים בדיוק באותה התנוחה - נאה, אין ספק.

יש אף שיאמרו שכבר כמעט קלאסי.

התנהגות

הרכב קטן, יציב, ושלב אחד מתחת ל'זריז' אבל גם אחד מעל 'סוחב'.

לוקח לו מספר דו ספרתי של שניות להגיע למספר תלת ספרתי של קמ"ש - אם המספרים הללו מעניינים אותכם בצורה כלשהי אז כנראה זה לא הרכב בשבילכם.

אני לא יודע להגיד כמה טוב החיבור בין ההגה לגלגלים, או מה טיב התקשורת בין השילדה להוריה, אבל הרכב מרגיש בטוח בפניות, מגהץ מהמורות במהירויות שלא הייתי חולם להתקרב אליהן עם הקורסה.

פעולת העברת ההילוכים יחסית חלקה אך גם ארוכה, ולפעמים יוצא שאני מרגיש כאילו אני חותר בקיאק ולא נוסע ברכב.

אמינות

אז מה, צרפתיות כמו צרפתיות והרי הסטיגמות צצות.

מעבר לטיפולים השותפים במחירים באמת מצחיקים במוסכים שהם לא מורשים (באמת קשה לי לדמיין את הטיפולים יותר זולים ממה שהיה)

לאורך התקופה שלי עם הרכב היו 2 תקלות - אחת משביתה ואחת לא.

-התקלה הראשונה הייתה כשנהרס בית הטרמוסטת, שבדיעבד מסתבר שזו מחלה ידועה של הרכב, וכתוצאה מכך הייתי צריך לעצור את הרכב בצידי הכביש ולחכות לגרר (מד הטמפרטורה עלה ועלה עד למצב שבו התחלתי לראות עשן, ונעצרתי בצד)

-התקלה השניה הייתה בעיה בידית של שליטת הווישרים, שלמעט העובדה שהמחיר שלה במוסך המורשה היה שערורייתי לחלוטין (3.5 אלף) היא לא הפריעה לי יותר מדי חוץ מלגרום לי להיראות כמו אידיוט(תראו את היצור הזה מנקה את גלי השמש מהשמשה הקדמית באמצע יוני)

אפשר להגיד שזה בלאי טבעי לרכב בין עוד רגע 8 שנים, אפשר להגיד שכל הצרפתיות אנטישמיות, מה שבטוח זה שכל פעם שבאמת הייתי צריך להגיע לאנשהו - הגעתי ובשלום.

אז מה המסקנות שלי מכל הסיפור.

כרב ראשון היה לרכב כל מה צריך מרכב ראשון.

הוא אכל דלק בצורה סבירה לחלוטין (כ1\14 בכביש בין עירוני)

הוא נסע מספיק מהר כדי שלא אתקע בנטיב הימני כל הנסיעה אבל גם לא מספיק מהר בשביל שאתפתה לעשות שטויות (ולכן גם הוספתי לרכב מערכת טובה, שאם לא אגיע מהר לפחות אסע בכיף)

הוא היה שיעור בממי ואיך לקנות רכב (שזה סיפור כשלעצמו)

והוא היה מצד אחד מספיק אמין כדי שאוכל לקום בבוקר בלי חשש, אך גם מספיק לא אמין בשביל להבין את האחריות שהיא להחזיק רכב (לכל הרוסים בינינו, זה כמו לקבל את הремень אבל מבלי האבזם).

שבוע הבא הרכב עובר טיפול קטנטן, מקבל נעליים חדשות, ועובר טסט, ואז אעמיד אותו למכירה בשל תחילת הלימודים - אז אם מישהו מתעניין הוא מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי.

מעבר לכך למי שיש שאלות על הרכב - יותר מאשמח לענות :-D

פורסם

תודה על הסיכום!

לגבי תקלות יקרות - תמיד כדאי לפנות לאחד המוסכים המומלצים פה, הם ינסו למצוא לך חלק במחיר סביר (שהוא לא חצי רכב), ואם זה לא עובד אפשר לנסות לחפש באיביי (יש סיכוי שאנשים כאן יוכלו לעזור, בטח אם יש לך מק"ט).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
תודה על הסיכום!

לגבי תקלות יקרות - תמיד כדאי לפנות לאחד המוסכים המומלצים פה, הם ינסו למצוא לך חלק במחיר סביר (שהוא לא חצי רכב), ואם זה לא עובד אפשר לנסות לחפש באיביי (יש סיכוי שאנשים כאן יוכלו לעזור, בטח אם יש לך מק"ט).

האמת שזה עוד לקח מאד חשוב שלמדתי, שלא כל הנוצץ זהב - ולמרות שמוסך מורשה נשמע בתיאוריה כ'הפיתרון הנכון' אני חושב שבמוסך הלא מורשה קיבלתי גם שירות, גם מחיר וגם רמת טיפול שלא יורדת בשום צורה מהמורשה.

פורסם

תודה על הסיכום.

תוכל לשתף בעלות הטיפולים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...