Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

6 נפשות, 4 ילדים קטנים. בעיקר נסיעות עירוניות וקצת בינעירוני

סיטרואן c4 חדשה.

מתלבט בין דגמים עם מנוע בנזין: 1.2 טורבו לבין מנוע 1.6

תודה!

פורסם

לדעתי פות"ש התכוון ל-c4 ספייס טורר, גם ה-1.2 וגם ה-1.6 מוגדשים.

זה מאוד תלוי בצרכים האישיים שלך, תעשה נסיעת מבחן בשתיהן (אם אפשר). למרות שהרכב נראה גדול, הוא לא מאוד כבד (פחות מטון וחצי), אז אם אתם לא נהגים ממהרים ה-1.2 יכול להספיק.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מאחר ומדובר על 6 נפשות כנראה שפות"ש התכוון לספייס טורר ולמרות הפרסומים בתקשורת, באם להתבסס על אתר היבואן והמחירון, גרסת, בנזין 1.2 לא נמכרת, אלא רק 1.6 בנזין ו- 1.2 דיזל.

בכל מקרה, מנוע 1.6 חזק יותר והדיזל חסכוני יותר ומכאן צריך להיות השיקול.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

לא יודע איפה ראית 1.2 דיזל, לא מכיר מנוע כזה של PSA באופן כללי.

יש אכן גרסת דיזל, אבל היא 1.6, ופות"ש ציין באופן מפורש שהוא לא מחפש דיזל. בכל אופן, 1.2 בנזין (המנוע שיש ב-308 ולשעבר ב-C4 הרגילה) נמכר עד לאחרונה לפחות באחד מאתרי האפס ק"מ, כרגע אני לא מוצא איפה. הוא אפילו נבחן (באוטו אאל"ט), נשמע מוזר שהפסיקו למכור אותו.

אני מסכים איתך

פורסם

צודק, 1.6 דיזל.

איפה פות"ש ציין במפורש שהוא לא מחפש דיזל?

ואם כן, אזי יש רק מנוע בנזין אחד, מה שחוסך את ההתלבטות של פות"ש.

פורסם

הספייסטורר נמכרת עם שלושה מנועים

1.2 טורבו בנזין, 1.6 טורבו בנזין ו-1.6 דיזל (בעיקר למוניות).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
צודק, 1.6 דיזל. איפה פות"ש ציין במפורש שהוא לא מחפש דיזל?

מתלבט בין דגמים עם מנוע בנזין

אבל זו קצת קטנוניות.

אני מסכים איתך

פורסם

לא באתר של סיטרואן ולא במחירון 10/18 מופיע דגם בנזין 1.2 אז חבל להטעות את פות"ש.

פורסם

אני פות״ש והתכוונתי להתלבטות בין שני דגמים של מנוע בנזין בלבד. (יש גם דיזל אבל אני לא מעוניין)

בסוכנות אמרו לי שיש שני דגמים של מנוע בנזין: בגרסת "comfort" עם מנוע טורבו 1.2. ובגרסת "exclusive״ עם מנוע טורבו 1.6

קישור למידע טכני מהאתר שלהם:

http://www.citroen.co.il/wp-content/uploads/2018/09/563002_BTL_Citroen_C4_space-tourer_biz-dig.pdf

מתוך המסמך:

להלן המידע: מנוע 1.2 / מנוע 1.6 בהתאמה

נפח מנוע: 1,199 / 1,598

מספר בוכנות: 3 / 4

מדגש טורבו: כן / כן

מספר שסתומים: 12 / 16

הספק כ״ס: 135 / 165

תאוצה מ- 0 ל-100 קמ״ש (בשניות): 11.9 / 8.7

תאוצה מ- 0 ל-1,000 מטר (בשניות): 33.2 / 29.5

צריכת דלק במסלול נסיעה משולב עירוני-בינעירוני: 19.6 / 17.9

פורסם

לפי דעתי גם ה-1.6 בנזין נמכר בגרסת קומפורט (לפחות הוא נמכר ככה בשנים הקודמות, ומופיע ככה בקטלוג).

לפי נתוני תאוצה, ה-1.6 ירגיש חזק יותר, אבל אם רוב הנסועה היא עירונית פקוקה ההבדל לא יהיה כל כך מהותי. מצד שני, במכירה לדעתי ל-1.6 יהיה יתרון סחירות משמעותי, אלא אם המנוע יתחיל לזייף כמו קודמו.

גרסת אקסקלוסיב מוסיפה את כל הבטיחות האקטיבית, פלוס בקרת שיוט אדפטיבית, קילס, מראות מתקפלות, מראה מתכהה, חניה אוטומטית ועוד קשקושים, אם אתה יכול להרשות אותה לעצמך זה ללא ספק יהיה שדרוג משמעותי, וגם יסייע במכירה.

אני מסכים איתך

פורסם
לפי דעתי גם ה-1.6 בנזין נמכר בגרסת קומפורט (לפחות הוא נמכר ככה בשנים הקודמות, ומופיע ככה בקטלוג).

לפי נתוני תאוצה, ה-1.6 ירגיש חזק יותר, אבל אם רוב הנסועה היא עירונית פקוקה ההבדל לא יהיה כל כך מהותי. מצד שני, במכירה לדעתי ל-1.6 יהיה יתרון סחירות משמעותי, אלא אם המנוע יתחיל לזייף כמו קודמו.

גרסת אקסקלוסיב מוסיפה את כל הבטיחות האקטיבית, פלוס בקרת שיוט אדפטיבית, קילס, מראות מתקפלות, מראה מתכהה, חניה אוטומטית ועוד קשקושים, אם אתה יכול להרשות אותה לעצמך זה ללא ספק יהיה שדרוג משמעותי, וגם יסייע במכירה.

חברות ליסינג מוכרות יד2 אפס ק״מ, את גרסת הקומפורט מנוע 1.2 בנזין ב 120אלף שזה 30 אלף פחות מחדש יד0. אבל לא הצלחתי למצוא אם גרסת ה אקסלוסיב מנוע 1.6 בנזין נמכרת באותו אופן

פורסם

היבואנים בארץ רובם דיי מזניחים את האתרים שלהם ולא טורחים לעדכן כמו שצריך את הקטלוגים וכו' - וקשה לי להבין למה, הרבה אנשים מחפשים וניזונים מהאתרים האלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...