Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם!,

אני מחפש רכב חזק, חסכוני ויפה שישרת אותי לנסיעות מהמרכז לירושלים ועירוני.

דגם שדיי משך אותי הוא הפולו Tsi שנתונים 10-12 תיבת הילוכים ידנית, אך קשה מאוד למצוא יחידות מהזן הנדיר הזה וגם אם צץ מידי פעם הוא נחטף במהירות.

יש לי התלבטות קשה בין הרצון שלי לרכב עם גיר ידני ולבין מנוע טורבו עם מומנט. התקציב הוא 30K עם התגמשות קלילה.

כמובן שיש כאפשרות את האיביזה אך אני מעדיף לא "להתלכלך" עליה, היא חרושה מידי, ערך שוק צונח במהירות וכל הייחודיות שלה הלכה אך כרגע נראה שזאת האפשרות הכי טובה שנשארה לי.

השאלה שלי היא כזאת, מהם כל ההבדלים בין האיביזה לפולו? (אני מדבר על עלויות אחזקה, תצרוכת דלק, אבזור, נוחות נסיעה, איכות חומרים וכו')

האם יש הצעה אחרת דומה שתתאים לדרישות?

פורסם (נערך)

מבחינה מכנית הם זהות.

אבל לפולו איכות חומרים טובה יותר ומרווח עדיף מאחור.

יש גם כמה רנו קליאו 0.9 בתקציב ביד שניה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תבדוק את האיביזה 1.6 הידנית.

הרכב זריז יחסית(לא כמו הטורבו) אבל אתה לא נכנס פה לאחזקה של רכב עם מנוע טורבו בן 8-9.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
מבחינה מכנית הם זהות.

אבל לפולו איכות חומרים טובה יותר ומרווח עדיף מאחור.

יש גם כמה רנו קליאו 0.9 בתקציב ביד שניה.

מעדיף לא לקחת צרפתיות מה גם שפחות התחברתי לדגם

תבדוק את האיביזה 1.6 הידנית.

הרכב זריז יחסית(לא כמו הטורבו) אבל אתה לא נכנס פה לאחזקה של רכב עם מנוע טורבו בן 8-9.

הבנתי שהיא שותה דלק ביחס לשאר הסופר מיני בקטגוריה.. וזה שיקול די רציני, יש לי העדפה לטורבו בגלל הכוח הזמין בסל"ד נמוך שמספק כוח מהיר וצריכת דלק נמוכה.

אני יודע שהמנועי טורבו של פולקסווגן דיי אמינים, זה משהו שאני צריך לחשוש לגביו?

פורסם

האיביזה 1.6? ממוצע.

ה1.2 זה עולם אחר ולדעתי כדאי להוסיף בשבילו.

בהתחלה הייתה בעיה עם השרשרת, צינורית דלק שפגה בפח בזמן הנסיעה והרעישה אבל אלו דברים שטופלו עוד בהתחלה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
האיביזה 1.6? ממוצע.

ה1.2 זה עולם אחר ולדעתי כדאי להוסיף בשבילו.

בהתחלה הייתה בעיה עם השרשרת, צינורית דלק שפגה בפח בזמן הנסיעה והרעישה אבל אלו דברים שטופלו עוד בהתחלה.

על איזה שנתון אתה מדבר?

ומאיזה שנתונים הכל היה תקין?

פורסם

תיקנו את זה עוד בתחילת השיווק.

ה1.2 הגיע ב 2011.

• תוכן חדש...