Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שעובד על הרכב מכיר את זה - שאחרי שמסיימים - הידיים שחורות וכל השחור הזה נכנס מתחת לציפורניים.

זה משהו שלא נעים כל כך ביום יום.

לא משנה כמה עקשנית השטיפה לוקח לי יום יומיים עד שכל השחור נעלם.

אני מקפיד שלא יהיו ציפורניים ארוכות.

עבודה עם כפפות לא רלוונטית כי הן נקרעות אחרי 2 דקות גג.

יש לכם איזו שיטה?

פורסם

ברור, יש סבון ייעודי של חברת WURTH:

Hand%20Cleaner.jpg

614wabGbYoL._SL1050_.jpg

רכשתי לפניי כשנתיים בקבוק כזה גדול, עלה לי כ 140 שקלים - ההשקעה הטובה ביותר שעשיתי בסבון כלשהו בחיי, זה מחזיק שנים ומספיק לשנים.

אולם, אם אתה מחפש משהו קטן יותר, יש באריזות של 1 ק"ג ב 30 שקלים, לא יודע אם זה אותו סוג או חומר:

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%AA-%D7%99%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9D-1-%D7%A7%D7%92-%D7%95%D7%99%D7%A8%D7%98wurth-0

את שלי רכשתי ללא המשאבה אלה אני פותח וגורף עם היד כמה שאני צריך, למרות שאין בעיה לרכוש עם המשאבה אם יש לך היכן למקם את זה.

הסבון גרגרים הזה גם בריח של תפוזים/קלמנטינה ועושה עבודה פשוט מעולה.

מבחינת הציפורניים? אתה צריך לקנות ספוג מקלחת כלשהו ו"לשייף" את הציפורניים כנגד הספוג הזה וכך זה יוצא, לרוב.

לגבי הכפפות, יש כפפות טובות לעבודה מכאנית (גם רגילות וגם כפפות ניטריל כמובן), גם באריזות של 100 והן לא יקרות בכלל ולא, הן לא ייקרעו לך מהר, תלוי מה תקנה.

חפש אותן אצל עמוס גזית למשל:

http://www.gazit.co.il/%D7%97%D7%98%D7%99%D7%91%D7%AA_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA/%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%94%D7%92%D7%A0%D7%AA-%D7%99%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9D

פורסם

מצטרף להמלצה על המשחה לידיים של וירט.

דרושה כמות ממש מזערית של משחה בשביל לנקות ידיים מטונפות. לגבי הציפורניים, אני מחזיק מברשת פלסטיק קטנה קשיחה לניקוי אריחים.שפשוף קצר של הציפורניים בזה והן נקיות.

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הכי טוב ובריא לעבוד עם כפפות, בטח שלא לנקות את הידיים עם ספרי ניקוי בלמים, אם כבר תנסה נוזל בלמים או סולר :)

אגב, גם עיסוי יסודי של היידים עם משחת ניקוי מיוחדת יוריד את השחור גם מתחת לציפורניים.

פורסם

אישית גם אני משתמש בכפפות רוב הזמן. זה נוח, ככה כשפותחים פילטר שמן אתה סוגר עליו את הכפפה שפתחה אותו ושומר על הניקיון :)

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מניסיון עבר של שנים של עבודה בסגנון. הלכלוך מתחת לציפורניים לא הולך לשום מקום.

הכי טוב שאפשר לעשות זה הסבון גרגרים בריח תפוז שהמליצו לך עליו.

פורסם

הוא הולך אם אתה משייף ספוג מקלחת או משהו בסגנון יחד עם הסבון את הציפורניים בו, משתדל למעוך את הספוג מקלחת ומשייף, כביכול.

זה מוריד את מירב הלכלוך ומאוד יעיל כיוון שצריך משהו פיזי בכדי להוציא משם את הלכלוך, זה הכל.

בנוגע לכפפות, צרפתי לינק לכפפות איכותיות.

אני עובד עם הספק הזה ועם עוד כמה בנוגע לציוד עבודה ובטיחות ותתפלאו כמה הבדלים יש בין הכפפות, חלק עם גריפים טובים בקצות האצבעות, חלק לא.

יש כפפות המיועדות לסביבה שומנית, יש שלא וכן הלאה.

פורסם

בעבודות בחצר הבית, מנקה את הידיים עם ספריי ניקוי בלמים.

חבר טוב היה משתמש הרבה בספריי הזה, עד שהוא קרא לעומק ממה הוא מיוצר, בהיותו סטודנט לתואר שני בבילוגיה ותואר ראשון בכימיה, הוא אמר שהוא לא מוכן לגעת בזה יותר אם הוא לא חייב כי זה ממס אורגני קשוח מאד.

ממליץ לשטוף ידיים עם סבון ולא עם חומרים שיכולים להמיס את סבתא עם תרסס עליה בנדיבות, זה גם עולה פחות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בדיוק.

מיכל ה 4 ליטר סבון הזה עלה לי 140 שקלים בזמנו ונמצא אצלי שנתיים ועברו מאז איזה 10 טיפולים במגוון רכבים בבית שיש לנו או כל מיני דברים אחרים שבהם נדרשתי לסבון איכותי, ללא קשר לרכבים.

אני בקושי הגעתי לחצי הראשון לדעתי, זה יחזיק עוד שנתיים שלוש.

תרסיס בלמים עולה ביחס לכמות הסבון פי כמה וכמה, חבל.

גם אם אדם קונה את המיכל עם הפומפה ושם אותה בנוסף להכל בגינה, זה עדיין שווה.

פורסם

אני משתמש בעבודה על בסיס יומיומי בקרם שבתמונה ובנוסף כפפות. לרוב סבון רגיל מספיק כדי להוריד את הליכלוך מהידייםScreenshot_20180915-213014.jpeg

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

יש גם את הסבון של קיבוץ סאסא, נחמד מאוד, רק בשלב מסויים הוא הופך לגוש שצף במים, ולא נשאר הטרוגני.

עירבוב קל והוא חוזר לפעולה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אשמח אם תוכל לרשום את דגם הכפפות הרב-פעמיות האיכותיות שאתה משתמש, מכיוון שהקישור שצירפת אינו מפנה לדגם ספציפי.

הוא הולך אם אתה משייף ספוג מקלחת או משהו בסגנון יחד עם הסבון את הציפורניים בו, משתדל למעוך את הספוג מקלחת ומשייף, כביכול.

זה מוריד את מירב הלכלוך ומאוד יעיל כיוון שצריך משהו פיזי בכדי להוציא משם את הלכלוך, זה הכל.

בנוגע לכפפות, צרפתי לינק לכפפות איכותיות.

אני עובד עם הספק הזה ועם עוד כמה בנוגע לציוד עבודה ובטיחות ותתפלאו כמה הבדלים יש בין הכפפות, חלק עם גריפים טובים בקצות האצבעות, חלק לא.

יש כפפות המיועדות לסביבה שומנית, יש שלא וכן הלאה.

• תוכן חדש...