Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במצב דומה לשלך החלטתי שלא להחליף, ולנסוע עד שהאוטו יעמוד (יש ביטוח גרירה, נכון?)... בסוף יצא שהמכרתי אותו, לפני הטיימיניג והטסט ב - 3,500 ש"ח (אני מדבר על רנו סניק 2007, שגם ככה קשה למכור).

היום אפשר לקנות הרבה מאוד מכוניות טובות מאוד בפחות מ- 5,000 ש"ח, מכוניות הרבה יותר מתקדמות מאקסנט משנת 2000, כשהדברים היותר משמעותיים זה רמות בטיחות פאסיבית גבוהות יותר, פחות פליטת מזהמים, ולעתים גם צריכת דלק נמוכה יותר, אבל גם נוחיות ואבזור...

לא הייתי משקיע באקסנט כזו אגורה, אלא אם היא סופר שמורה ואהובה עליך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אם יש כוונה להחזיק ברכב לטווח ארוך ואין כסף להחלפת הרכב לחדיש יותר, ביצוע טיימינג מלא כולל: רצועת טיימינג/בדיקת רצועות נוספות שלא יבשות על הדרך (מנוע/הגה כח אלטרנטור),החלפת משאבת מים+מותחן רצועת טיימינג/מיסב מותח + מחזירי שמן יאפשרו את סגירת המנוע ל 5 השנים הקרובות ושקט לפחות בגזרה הזו.

פורסם

חסכון של 1500 ש"ח מקסימום(כולל עבודה במוסך).

לדעתי עדיף להעמיד אותו למכירה עם טיימינג.

מניסיון מר (לא שלי של קרובים) רכב במצב טוב יכול לשמש כרכב חלופי ביום שהדיילי שלך מחליט לעשות בעיות.

לעומת זאת רכב עם טיימינג קרוע שווה מחיר ברזל במקרה שלך אפילו לא 500 ש"ח.

לעומת. זאת רכב עם טיימינג מאפשר למכור לפחות במחיר גריטה וקצת מעלה (2500 ומעלה).

ובנוסף לשמש רכב למקרה חירום עד למכירה.

בחישוב כללי ביטוח לרכב כזה עם צד ג' עולה 3000 +-

בלי צד ג'( במקרה שאתה לא נוסע איתו ) 2000 ומטה

לשנה טיפול קטן אפשר לסגור בפחות מ200 ש"ח עם עושים לבד בחלקים מקוריים.

פורסם

באקסנט הזו הבדיקה של הרצועה היא תהליך פשוט ביותר ומצריך בסהכ בוקסה או רינג 10 ממ. 2 ברגים בצידי המיכסה העליון של הטיימינג וזה הכל..ניתן לראות את מצבה במדוייק..לא צריך מוסך בשביל זה. כמובן שלעשות גם סיבוב ידני על כל הרצועה לראות ששלמה לכל אורכה. רצועות הטיימינג גם החלופיות של האקסנט הם יחסית מאוד עמידות. יצא לי לראות לא מעט רצועות כאלה של אקסנטים בהחלפות שעשיתי עם קילומטראז חריג כמו מעל 200 אלף קמ ללא החלפה ועוד מצבה היה מצוין! עלות החלפת סט תיזמון עם משאבת מיים במוסך לא אמור לעבור את ה 1200 שח מקסימום חלקים ועבודה יחד. החלקים זולים סביב ה 400 שח משאבה וסט תיזמון חליפיים טובים. כמובן שניתן לחסוך את עלויות העבודה בביצוע באופן עצמאי יש פה לא מעט מדריכים מצולמים לתהליך שכזה הרכב הוא פשוט מאוד ונוח לתחזוקה עצמאית.

• תוכן חדש...