Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קנה סקודה רפיד 2014. הופיעה בעיה מוזרה ברכב כשמשלבים ל D אין תגובה בכלל הרכב לא נוסע אבל אם משלבים ל R ונוסעים קצת אחורה ואז משלבים לדרייב הכל עובד מצויין. הרכב הוא יד רביעית וטופל במוסך מורשה רק את הטיפול הראשון וזהו אין תיעוד. אחריות על הגיר אין?

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם
חבר קנה סקודה רפיד 2014. הופיעה בעיה מוזרה ברכב כשמשלבים ל D אין תגובה בכלל הרכב לא נוסע אבל אם משלבים ל R ונוסעים קצת אחורה ואז משלבים לדרייב הכל עובד מצויין. הרכב הוא יד רביעית וטופל במוסך מורשה רק את הטיפול הראשון וזהו אין תיעוד. אחריות על הגיר אין?
בס"ד

Never ending story...

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)
למה?? אבל יש שיפור באמינות של הגירים..:lol:

הרכב שנת 2014.. אפשר וזה בלאי סביר.

או לא עשו טיפול, החלפת שמנים בגיר.

(הייתי מנסה ונכנס למוסך מורשה יבואן - אולי בוצעו טיפולים שלא נרשמו, ויש רישום

במחשבי החברה ואולי תהיה איזו עזרה.. לדעתי כדאי לנסות בכל-מצב)

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יד רביעית? הסיכוי קטן מאד לאחריות של רצון טוב. עלות מכטרוניק כולל עבודה בסביבות 3000 ש"ח במכון גירים מתמחה (לא במורשה יבואן)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זאת לא עלות של המצמדים?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

העלות של המצמדים דומה. אגב מכטרוניק בסין עולה 150$...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כנס למוסך של צ'מפיון על מנת שיבדקו האם יש אחריות מורחבת על הגיר

אצלי בלאון 2014 היתה אחריות ל 5 שנים והחליפו לי את המצמדים והמכטרוניקס בחינם

• תוכן חדש...