Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם, עוד מספר שעות אני נוסע לראות את הרכב שציינתי בכותרת, שנתון 2010, הרכב הוא מסוחר(עובד עם אוטודיל) - יד 00 פרטית

90 אלף ק"מ

זו לא פעם ראשונה שאני בוחן רכב לפני בדיקה וכמובן שאשתדל לחסוך לחבר בדיקה מיותרת במידה ומשהו יעלה חשד, נכון לעכשיו מה שגורם לי טיפה לחשוש זה כמובן הק"מ הנמוך, מלבד הצלבת רישיונות וטסטים אין דרך באמת לגלות אם החליפו לוח שעונים או שיחקו בקילומטרז' נכון?

חשבתי לבקש מהמוכר את הפירוט ממרכז הסליקה של חברות הביטוח (עלות 10 ש"ח) - הבעיה שאני זוכר שעל מנת לקבל את זה במיידי יש צורך בתשלום עם האשראי של הבעלים (שהוא לא המוכר בפועל)

מתנצל על החפירה על הבוקר, אבל אשמח לדגשים נוספים שיש לבדוק בדגם הזה, למיטב הבנתי מדובר בשילוב מנוע גיר ותיק מוצלח ואמין, מעבר לכך, האם ישנן מחלות כלשהן ברכב? תודה רבה מראש.

פורסם

תבקש לראות היסטורית טיפולים, שם צריך להיות מתועד הק״מ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תיזהר ותישמר לך,

אוטודיל עובדים עם סוחרים רק עם רכבים בעיתיים בדר"כ מדובר ברכבים עם עבר של תאונות שילדה.

אוטודיל לא צרכים עזרה מאף אחד כדי למכור.

הם פשוט שומרים על השם שלהם ואת הרכבים הבעיתיים מעבירים לסוחרים חיצוניים.

ושיהיה ברור אני כותב את זה מנסיון ומידע אישי.

Sent from my LG-H840 using Tapatalk

פורסם

אם הרכב על תו סוחר, הסוחר יכול להוציא לך עבר ביטוחי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תיזהר ותישמר לך,

אוטודיל עובדים עם סוחרים רק עם רכבים בעיתיים בדר"כ מדובר ברכבים עם עבר של תאונות שילדה.

גם לי חשוד ותמוה,שרכב אומנם מעט ישן אך עם לא הרבה ק"מ לא נמכר אצלם במגרש- יש לזה סיבה טובה- תאונה/מס' מנוע לא מקורי/השד יודע איזו עז מתחבאת שם.

כבר עדיף לקנות ישר מהמקור ולא מהחקיינים כמו שנכתבה בזמנו על קלטות " היזהרו מחיקויים/זיופים".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תבדוק ב10 עיניים,תבקש היסטוריה טיפולים (אם טיפל במוסך מורשה הכל מתועד במחשב וכך אי אפשר לשנות את הנתון)

פורסם
תיזהר ותישמר לך,

ממש לא נכון. הם מוכרים לסוחרים גם רכבים נקיים עם נתונים מעולים.

ואני לא בטוח שהם בכלל מקבלים רכבים עם שלדות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני כתבתי עובדות מנסיון.

זכותו של כל אדם לבחור למה להאמין, כמו שזכותו לבחור ממי לקנות ואיך לקנות.

פורסם
............... הם מוכרים לסוחרים גם רכבים נקיים עם נתונים מעולים.

............

אם הם מוכרים רכבים עם פגיעות כאלה ואחרות לסוחרים כאלה ואחרים ? - לא יודע.

אבל מה שכן יודע וחוזר ומדגיש זה שאני מכיר אישית סוחר מכוניות שקונה מהם רק רכבים נקיים לחלוטין עם נתונים מהשורה הראשונה.

אז לא לפסוק שרכבים שהם מוכרים לסוחרים הם אחרי תאונות ואו פגומים זה לא הוגן לא כלפי אלה ולא כלפי אלה.

כל מקרה לגופו ומי שקונה, שיבדוק היטב. אני אישית נזהר מ"סוחרי מדרכה" וממגרשים שאינם מככבים בהמלצות חיוביות בלבד.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...