Jump to content

uri oz

  • הודעות

    14
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי uri oz

  1. אני גם מסכים לגבי ההשוואה שצריכה להיות בין סובארו לנירו , אני באופן אישי גם הייתי לוקח את הנירו - הרבה יותר מרווחת נוחה ובטיחותית.
  2. uri oz

    Kia Stinger

    לא הכי יפה באמת, אבל קוריאניות הולכות ונהיות הרבה יותר טובות בטיחותיות ונוחות, כמו הקיה למשל.
  3. תחליף עבודה .. ואם לא עבודה אז לרכב היברידי.
  4. הבדל יש , לא בטוח אבל שתרגיש אותו בשטח.
  5. תלך למוסך שאתה סומך עליו אתה, ולא למכונים.
  6. אני יכול להמליץ לך על רכב שיש לאישתי ואנו מרוצים מאוד קיה פיקנטו חיסכוני ונוח מאוד.
  7. uri oz

    גיפון עד 130k

    בגלל הרבה נסיעות עירוניות הייתי ממליץ לך על רכב שיהיה חסכוני(ככל האפשר)מיצובישי, סיטרואן.
  8. תבדוק ב10 עיניים,תבקש היסטוריה טיפולים (אם טיפל במוסך מורשה הכל מתועד במחשב וכך אי אפשר לשנות את הנתון)
  9. לא הייתי הולך על מונית לשעבר, מבחינת ק"מ ועלויות תחזוקה שעלולים להיות יקרים כעט. כן הייתי מנסה נסיעת מבחן ארוכה רכבים אחרים כמו סובארו B4 ויונדאי.
  10. מהכרות שלי עם הספורטאג' היא בסדר גמור.. תעלה יפה מאוד לעיר הקודש ובפקקים של ת"א אתה לא באמת יכול לטוס ולא משנה איזה רכב תקנה. משפחה עם שני ילדים מזוודות גדולות ועגלה נכנסו והיה מקום להכל ולא צפוף.
  11. שני הרכבים שונים - יחד עם זאת ממליץ לך על איביזה גם בגלל המראה היותר ספורטיבי\
  12. אני בדיוק סיימתי לשלם על הרכב שלי ולפני ששילמתי את הרישיון נגשתי לבנק פועלים וביקשתי שיורידו את השיעבוד- אז היא מסרה לי אישור של ביטול רישום משכון עם מס' סידורי. תבקש מהמוכרת אישור כזה שתציג לך.
  13. אני גם בדעה של טויוטה ספייס וורסו.
  14. אין הבדל בין הדגמים
×
×
  • תוכן חדש...