Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קנה ב ב 2014 את המזדה החדשה ב 142 אש"ח, שחורה,

הרכב שמור ברמה של רופא, ק"מ נמוך ומטופל בחחברה, הוא פרסם את הרכב, אנשים מתקשרים פה ושם .... זורקים מחירים כמו 65 - 70 אש"ח....

ירידה די גדולה הייתי אומר =)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

ממליץ לך לחכות בכל מקרה, או כדי לקנות את הדגם החדש או כדי לקנות את הישן בהנחה אחרי שיושק החדש ולפני שיגיע לארץ אם ההבדלים לא יהיו גדולים.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
חבר קנה ב ב 2014 את המזדה החדשה ב 142 אש"ח, שחורה,

הרכב שמור ברמה של רופא, ק"מ נמוך ומטופל בחחברה, הוא פרסם את הרכב, אנשים מתקשרים פה ושם .... זורקים מחירים כמו 65 - 70 אש"ח....

ירידה די גדולה הייתי אומר =)

50% ב-4 שנים? לא מאוד חריג.

פורסם

בגלל זה אמרתי לא לקנות ב 142 אלף₪ אלא מליסינג 0 ק"מ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

^^ נכון מאוד. הרי בתכלס גם אם החבר היה קונה את הרכב בליסינג אנשים היו מציעים לו את אותם הסכומים פחות או יותר, במיוחד אם הוא שמור טוב ועם קילומטראג׳ נמוך.

לרובם יש תקציב מסויים שהם מקדישים לרכב הבא ומבחינתם אם רכב נקנה ב 0 ק״מ זה רק נותן להם תמריץ להאמין שבזכות זה התקציב שלהם יעבור. זה לא משהו שבאמת מפריע להם לקנייה אלא זה פשוט עוד כלי ללחוץ עליך לתת להם את הרכב באותו הסכום שהתכוונו להשקיע מלחתכילה.

הבחור כמעט בטוח היה מקבל את אותם ה 70 אבל על רכב שעלה לו 120, קצת פחות כואב.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

עדיין, זה המון כסף שהולך... 70 אלף שקל לא הרבה כסף? לא יודע מה איתכם זה ארגז. ובשביל מזדה מהחברה דחילאק זה לא מרצדס.

אם מזדה ממשיכים באותו מתכון של מנוע\גיר ולא מעדכנים משהו יוצא דופן הייתי מחפש 2017 שמורה יחסית וחוסך כמה שקלים.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

לא יודע כמה שקלים כבר תחסוך על מאזדה 2017 לעומת מזדה חדשה מ 0 ק״מ, במקרה כזה רוב הסיכויים שיהיה שווה להוסיף קצת את ההפרש ולקבל חדשה מ 0 ק״מ.

ואיך זה קשור לזה שמאזדה לא מעדכנת מנוע/גיר לערך שלה בשוק המשומשות? נראה לך שישראלים היו משלמים יותר אם היה לה מנוע טורבו עם גיר רובוטי כפול?

לא רואה סיבה להאמין בזה.

פורסם

עובדה שמזדה 6 עברה למנוע טורבו אחרי שהתלונה המרכזית עליה בחול הייתה " שהיא איטית וחלשה", אז כן, מזדה צריכה להתעורר ולתקוף את השוק עם משהו חדשני שיביא עוד לקוחות, כרגע כרכב הוא די בינוני ויחידת ההנעה שלו לא ממש מספקת הנאה. (לטעמי)

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

דווקא בארץ מאזדה מוכרת ממש סבבה ואני לא חושב שהצרכןצהישראלי הממוצע מחכה לאיזו בשורת טורבו מצידם, לא בטוח שהוא מודע בכלל לדברים האלה יותר מדי.

לא יודע איך היא מוכרת בחו״ל, יכול להיות שאתה צודק ושם אכן יש ציפייה שכזו ממנה.

בכל אופן היא עדיין נחשבת לאחת המהנות לנהיגה בקטגוריה שלה גם ללא טורבו והיא גם זוכה ללא מעט מחמאות בעיתונות הישראלית לפחות, אוטו גם בחרו במאזדה 3 מבמחן השוואתי מול קורולה וסקודה אוקטביה טורבו ככה שלמרות יחידת הנעה שלא נחשבת להכי מודרנית היא עדיין זוכה להרבה מחמאות.

פורסם

אישית אני לא חושב שהפרימיום שווה את התוספת למרות שאין ספק שמושבי עור וכניסה ללא מפתח זה מפנק.

אין ספק שעור זה מפנק. אין כמו להתיישב על מושבי עור לאחר שהרכב עמד שעות בשמש הישראלית, או ההרגשה הזו של הגב נדבק מהזיעה לאחר כמה דקות נסיעה בקיץ שלנו.

אכן מפנק...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אין ספק שעור זה מפנק. אין כמו להתיישב על מושבי עור לאחר שהרכב עמד שעות בשמש הישראלית, או ההרגשה הזו של הגב נדבק מהזיעה לאחר כמה דקות נסיעה בקיץ שלנו.

אכן מפנק...

קניתי דגם פרימיום של מאזדה 3 בימי מכירות של מאזדה לפני כחצי שנה בהנחה של 10000 ש"ח והטבות אבזור, לקנות במחיר מלאה זה לא הגיוני היום לאור התחרות.

אין בעיה עם מושבי עור - הם לבנים, העור מחורר ואני לא מרגיש שהוא מתחמם יותר ממושבי בד שחור. ואם אתה מזיע והגב נדבק (שהוא לא) - אז יש גם מזגן די חזק.

לגבי הרכב - עברתי ממכונית ספורט טהורה וכמובן 3 זה לא מכונית ספורט, אבל אני מוריד כובע מפני מהנדסי מאזדה - זה רכב כייפי לנהיגה ומאוד מתקשר. ההיגוי מדויק, המנוע וגיר מצויינים לנסיעה נוחה וזריזה. הוא גם נוח, איכותי ומאובזר. ממליץ בחום.

פורסם

על עור מזיעים יותר מבד, זו עובדה (לא שונה מספת עור לעומת ספת בד בבית).

גם העור אצלי ברכב בהיר ואני סובל בקיץ יותר ממה שהייתי רוצה. אם יש משהו שאני מצטער עליו זה שלא הלכתי על אלקנטרה כמו שהיה לי בקודמת שזה נהדר, ומשמעותית נעים מעור רגיל. במקרה שוחחתי על זה על חבר שיש לו מושבי עור (מאזדה 6) ובן משפחה (אאודי) והגענו למסקנה שעור באקלים הישראלי רק אם הוא מאוורר. אגב יש לי למה להשוות כי כשחייתי באנגליה כמעט כל הרכבים שלי היו עם מושבי עור ומעולם לא סבלתי מהם.

אם אתה נהנה מהם ולא סובל בחום מצוין. אישית הייתי מציע לכל אחד לבדוק היטב שזה מתאים לו.

פורסם

תבדוק בכל התגובות שלי, אני תמיד מציין שמזדה מכונית סופר מהנה לנהיגה בקטגוריה, נכון המנוע לא משהו אבל זה לא הכל.

אוקטביה אולי מהירה יותר אבל ההתנהגות שלה על הפנים לעומת המזדה זה בטוח!

Xpeng P7 LR - For me

• תוכן חדש...