Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

המינוף רבותי, המינוף....

מגיפת המימון הגיעה למימדים כאלה מפלצתיים, עד שבנק ישראל נאלץ להזהיר את הבנקים שיורידו את הרגל מהגז...

מצחיק אותי לראות אנשים שנסעו ב גרוטאות עם פז"ם של 20 שנה, התחדשו ברכב חדש (כמובן משועבד מהאוזניים ועד הרגליים) ומתנפחים עליך המסכן (בכל זאת, נובע על 2012)...

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי מתן אשראי לרכישת רכב.

לפני כשנה וחצי-שנתיים, בנק ישראל המליץ לבנקים להפחית את אחוז האשראי שהם נותנים לרכישת רכבים. עד ההמלצות האלה, 80%-100% היה סטנדרטי.

אחרי ההמלצות האלה, התחלתי לראות בנקים שהגבילו את המימון ל60%-80%.

אני לא יודע כמה זה המשיך או האם זה תפס כי זה היה רק המלצות ולא הנחיות, אבל בנק ישראל מודע לעניין עם רכישת רכבים ונראה שהבנקים הגיבו.

התחב"צ בארץ זוועה, עדיין לא יצא לי לראות מקום בארץ בו התחב"צ היה כל כך טוב שאפשר לוותר על הרכב במהלך השבוע. בחו"ל יצא לי לחוות תחב"צ מאוד יעילה, אבל אני לא יודע להגיד איך זה להשתמש בה במהלך שבוע במקום רכב. אני כן יכול להגיד שזה הרגיש הרבה יותר יעיל מרכב.

יש לזה כל כך הרבה סיבות שזה כבר לא משנה. בשורה התחתונה, בארץ, רכב מביא אותך למחוז חפצץ מהר יותר וחוסך מלא זמן.

אז להוסיף עוד מיסוי על רכבים? כאילו אין עליהם מספיק מיסים.

ברגע שתהיה לך תחלופה אמיתית לרכב, אפשר למסות. אבל צריך לתת לאנשים את האופציה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אני גר בנתניה , לפני חודש נכנסו חברת מטרופולין עם מאות אוטובוסים חדישים ומשוכללים,נוחים ,ממוזגים,מרווחים לקן נתניה --תל אביב שנוסעים בנתיב תחבורה ייעודי ומגיעים לת"א הרבה לפני רכב פרטי,מחיר של כרטיס אוטובוס 9 ש"ח ,כמו של בקבוק קולה ,מה עוד צריך לקרות?

ובכל זאת עמך מסרב להיפרד מהרכב שלו ולנסוע לת"א ברכבו !

אתה עדיין חושב שהבעייה היא בתחבורה ציבורית?

אמא שלי גרה בנתניה במרחק הליכה מתחנה של קו 605. היא עובדת בתל אביב, במרחק הליכה (די גדול אבל עדיין מרחק הליכה) מתחנה של קו 605.

25 שנה היא נוסעת יום יום לעבודה בקו הזה וזה סה"כ בסדר. אבל האם זה מאפשר לה לוותר בכלל על רכב פרטי? לא. עדיין היא מחזיקה רכב, בעיקר בשביל סופי שבוע. בסופי שבוע אין שום אלטרנטיבה והיא לא מעוניינת לשבת כל הזמן בבית.

פורסם

הבנתי שבנתניה יש מוניות שירות בשבת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בשבת יש מוניות שרות בתדירות נמוכה בקווי אוטובוסים הראשיים. זה עדיין מאוד מאוד מגביל.

פורסם

אתה נורמאלי? במדינה שהתחבורה הציבורית בה היא דבר שבעצם לא קיים , להוסיף עוד מיסים? זה הפיתרון? ומה בדיוק אנו מקבלים בתמורה ? תזכור שמכונית חדשה עולה פה כמעט פי שתיים מארצות מפותחות ועשירות שיש בהן גם תחבורה ציבורית אמיתית.

הפתרון היחידי לעומסי התנועה זה עודף רכבים : יש משפחות שהם זוג ,שתי ילדים מעל גיל 18 ,ומחזיקים בבית 4 רכבים ,אין לך זה אח ורעה בכל העולם ,. חייב להיות תשלום מסים על החזקה של יותר משתי רכבים למשפחה ,אולי זה משיעודד את המשפחה לוותר על רכב ולהתחלק בנטל

• תוכן חדש...