Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המבחנים של ה-IIHS חוזרים לכותרות והפעם בגלל שמבחן הפנסים החדש שלהם, בו נכשלו במהלך השנה האחרונה 40 כלי רכב, "מנע" מהם לקבל את התואר Top Safety Pick+ של הארגון האמריקאי

מה אתם חושבים, פנסים אמורים להיבדק במסגרת מבחני בטיחות? או בכלל? והאם הגיוני למנוע תואר שהפך כבר להיות משהו שאנשים ממש מחפשים בקניית רכב, מאחד שמגן על הנוסעים שלו כמו שצריך בתאונה אבל יש לו פנסים קצת דרדל'ה?

או שלדעתכם פנסים הם אביזרי בטיחות מהמעלה הראשונה ונכון שהרבה יותר קל להחליף אותם מאשר לרכב ל-323 שלכם כלוב התהפכות, אבל זה אף פעם לא יהיה טוב כמו המקורי?

דסקסו לכם. חשוב לנו לשמוע מה אתם חושבים.

MAIN.jpg

*אף אלפא לא נפגעה בהכנת הכתבה (אלפא אפילו לא מוזכרת בה)

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

התקן של הפנסים שלהם שונה מהתקופה האירופאי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין ספק שיש הבדל בין הלוגן לעומת לד, כאילו מה הרצו שזה יהיה אותו הדבר? (אני מתייחס לסרטון 2 שעשו השווה בין טויוטה לBMW) עלות הלוגן זולה (לד תאורה יקרה יותר), אמינה וקל להתאים אותה לרכבים בגלל שיש לה מכוון רחב של גדלים.

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

לא יודע אם אביזר בטיחות או לא, מה שכן אני יודע - זה כשאיזה דביל עם פנס אחד רגיל והשמי לא מכוון נוסע אחריך בלילה זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש.

תבדקו מדי פעם את הכיוון פנסים שלכם [emoji35]

פורסם

פנסים הם אביזר בטיחות משמעותי.

במשך 8 שנים, מרגע קבלת הרישיון - נסעתי ברכבים שבהם פנסי הלוגן עם אור צהוב. לפני שנתיים רכשתי רכב עם פנסי קסנון מקוריים, כולל עוקבי פנייה - הבדל של שמיים בארץ מבחינתי. רואים מצויין בלילה, בדגש על אורות גבוהים.

המצאות/העדר פנסי קסנון/לד מלא ברכב הפך להיות שיקול בטיחותי משמעותי אצלי כשארצה להחליף את הרכב.

פורסם (נערך)

יש הבדלים עצומים בין תאורה מבוססת הלוגן לבין קסנון/לד - את זה כולם יודעים וזאת עובדה חד משמעית כמובן (גם בפן הטכני).

אולם, במידה ונהג מסויים נמצא בשטח אורבני רוב הזמן אשר מואר היטב, אני מוצא את ההלוגן/קסנון/לד כפחות קריטי.

למה? בערים מוארות היטב הבעיה פחות בולטת כיוון שגם ככה כל הרחובות מוארים היטב.

גם בבין עירוני למשל, יש כבשים לא מעטים שמוארים היטב לאורכם וגם שם, ההבדלים לא מהותיים כלל.

אבל, ברגע שאני מגיע לכבישים בין עירוניים לא מוארים, בתוואי משתנה וכן הלאה? הבדלי התאורה הם תהומיים ועושים שינוי עצום.

מה שחשוב להבין הוא, שבאירופה וגם בארה"ב, המון כבישים כולל כבישים אורבניים (עירוני) לא מוארים כלל ושם, התאורה כן משחקת עניין וברור לי לגמריי מדוע החלו לבדוק את זה סוף סוף.

*** נכתב מנסיון של הלוגן פשוט עד 150%+ של פיליפס (RACING) וגם קנסון של 55W.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם
לא יודע אם אביזר בטיחות או לא, מה שכן אני יודע - זה כשאיזה דביל עם פנס אחד רגיל והשמי לא מכוון נוסע אחריך בלילה זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש.

תבדקו מדי פעם את הכיוון פנסים שלכם [emoji35]

בודקים מידי פעם.

פעם בשנה נכנס להגדרה של מידי פעם, חלק מהטסט של הרכב.

אל תכעס.

אופנוען

• תוכן חדש...