Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות לעצמי רכב. עד 45K.

מעדיף שיהיה אוטומט, אבל אם אמצא משהו שיענה על הדרישות שלי ידני לא ימנע ממני לקנות.

מה שחשוב - שלא יהיה מיני ולא סופר מיני.

מאוד רציתי את הראפיד, 2013-14 במחיר הזה אבל מבירורים הבנתי שזו סכנה בגלל עניין הטורבו. גם איביזיה הייתה אופציה אבל אותו סיפור עם הגיר.

בשנתונים האלה רוב הרכבים 100 אלף קמ +, ולא בא לי להסתכן שיילך הגיר ואוציא כמה אלפי שקלים או מי יודע כמה.

התלבטות שנייה - מאזדה 3\פוקוס 2.0

פתוח להצעות.

דלק לא כזה מטריד אותי - מבחינתי גם צריכה של 1-10 זה בסדר, יותר חשוב שיהיה רכב חזק ומהיר שמתאים לאדם צעיר. רוב הנסיעות בתוך העיר מדי פעם מחוץ לעיר. (25) אם אפשר שיהיה מערכת מולטימדיה בתקציב הזה מה טוב.

עריכה אחרונה על ידי edbd
פורסם (נערך)

מה, אין רכב כמו שתיארתי במחיר הזה?

אנסה להיות יותר מכוון- במידה וירדתי מהראפיד בגלל הDSG,

מה עם

קיה פורטה? מיצובישי ספורטבאק? I25? SX4?

מבחינת צריכת דלק, אמינות, ביטוח, כוח של הרכב ואבזור - על מה כדאי להתמקד?

עריכה אחרונה על ידי edbd
פורסם

קצת (הרבה) בלחץ בתקציב הזה: 308 מ-2014 (הדגם החדש) עם ק"מ גבוה.

אופציה אחרת: לאון 1.2tsi ידנית דור קודם.

בסופר מיני יש אופציות לא רעות (אבל ידניות עדיף) כמו קליאו וכל הוואגיות עם מנועי tsi.

מאזדה 3 תהיה די ישנה בתקציב הזה, פוקוס 2.0 סובלת מהגיר הרובוטי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אין לי בעיה לרדת בשנים, נגיד ל2012. וכמו שאמרתי אני פתוח להצעות לכן נראלי שב45K אני יכול למצוא אחלה רכב.

לגבי הלאון - יש לה את המנוע DSG, לא? די ירדתי מכל הגרמניות בגלל העניין הזה וגם בגלל החלפים היקרים, למרות שהראפיד והלאון הכי משכו אותי מההתחלה.

פורסם

אני לא מצליח להבין איך הגעת מזה:

יותר חשוב שיהיה רכב חזק ומהיר שמתאים לאדם צעיר.

לזה (ועוד כל כך מהר):

קיה פורטה? מיצובישי ספורטבאק? I25? SX4?

מבחינת צריכת דלק, אמינות, ביטוח, כוח של הרכב ואבזור - על מה כדאי להתמקד?

בוא תחשוב שוב מה (באמת) חשוב לך: רכב חזק ומאובזר, או צריכת דלק ואמינות.

אם אתה עדיין בראשון, אולי מגאן קופה (1.2 טורבו, ידנית) יכולה להתאים.

אני מסכים איתך

פורסם
אני לא מצליח להבין איך הגעת מזה:

לזה (ועוד כל כך מהר):

בוא תחשוב שוב מה (באמת) חשוב לך: רכב חזק ומאובזר, או צריכת דלק ואמינות.

אם אתה עדיין בראשון, אולי מגאן קופה (1.2 טורבו, ידנית) יכולה להתאים.

צריכת הדלק לא מטרידה אותי. מבחינתי 1 ל10-12 זה בסדר. יותר חשוב הכוח והאיבזור. ואמינות בוודאי שחשוב. אם לא הייתי חושש מזה הייתי לוקח את הראפיד בלי להתלבט. בעיניי הרכב מאובזר וחזק. פשוט לא אמין בגלל התיבת הילוכים.

אני כבר שנה נוהג על מגאן, לא שלי אמנם אבל לא בא לי רנו שוב. תכלס הרכב אמין מבחינה מכנית אבל אין סוף תקלות חשמל.

פורסם

אתה מבין שבתקציב מוגבל, אי אפשר הכל.

לגבי המגאן, אני לא חושב שבמגאן הנוכחית (בייחוד באחת מ-2014 נניח, שכנראה נכנסת בתקציב) יש המון בעיות חשמל. מאיזו שנה המגאן המדוברת? ועל איזה תקלות מדובר?

מעבר למגאן, עלו פה עוד הצעות. אם תבחר בגיר ידני לא תצטרך לקחת את הסיכון של ה-dsg (או גיר רובוטי אחר). אם אמינות היא הקריטריון הראשון והכי חשוב, הרכבים שהצעת לא רעים, אבל לא קשורים בשום צורה לרצון בעוד קצת כח.

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

אני אנסה לנסח את עצמי בצורה אחרת

כח מבחינתי פשוט אומר שלא יהיה רכב אדיש שצריך לסחוט את דוושת הגז, בגלל זה אני ממנסה להימנע מכל המיני והסופר מיני (I10' מיקרה פיקנטו ספייס סטאר וכו')

אני לא מחפש רכב שיקרע את הכביש, אלא משו ממוצע.

אגב, כמו שרשמתי אין לי בעיה ללכת על ידני.

ליאון שרשמת לי אני לא רואה שיש הרבה בשוק, בעיקר לא בתקציב שלי. מה עם איביזיה ידנית ?

ומבחינת הרכבים שהצעתי, מבחינת אמינות ואיבזור, מה הכי כדאיי ?

וכיום אני נוהג על מגאן 2008

עריכה:

סיטרואן אליזה, חוץ מזה שקצת אוכל דלק (1-10 להבנתי), שנת 2014 יש בעיות?

סיוויק האצבק, מאוד יפה לדעתי, בעיות מוכרות? שנת 2012

עריכה אחרונה על ידי edbd
פורסם

איביזה 1.2 tsi ידנית (בתנאי שהיא שמורה ומטופלת) תהיה פתרון לא רע בכלל. רק שכתבת בהתחלה שאתה לא מחפש סופר מיני, והאיביזה היא בדיוק סופר מיני.

אני מסכים איתך

פורסם

זהו שלא את כל הסופר מיני אני שולל. אני עדיין לא סגור על עצמי, כשאני יעשה סיבוב על האווטו אני יקבל יותר מושג.

בוא נגיד שמהסופר מיני אני אבחן את האיביזיה.

מבחינת הרכבים היותר "משפחתיים" כך לפחות אני מגדיר את זה, כל מה שעלה

i25, SX4, ספורטבק, פורטה, סיוויק האצבק, אליזה - מה נחשב להכי אמין? מאובזר? לא מתייחס לצריכת הדלק כרגע.

אין לי בעיה להוציא עוד 2000 שקל בשנה על דלק ולהיות בראש שקט. ממילא אני לא עושה ככ הרבה.

ממש תודה על העזרה!!!

פורסם

אני הייתי דבר ראשון פוסל את האליזה וה-i25, שתיהן תת-משפחתיות פחות נעימות ופחות מאובזרות, הסיטרואן גם פחות בטוחה, עם הנדסת אנוש בעייתית ושוק חלש, אם להתנסח בעדינות.

כל השאר די סבירות אבל משמימות. הסיוויק לפחות מעוצבת, אני לא מכיר אותה מספיק כדי להמליץ. יש פה בטוח אנשים שמכירים אותה מעולה.

ד"א, אם לא אכפת לך לשים 2,000₪ כל שנה על דלק, מה כל כך אכפת לך לשים 3,000₪ פעם ב על החלפת מצמדים באיביזה רובוטית?

אני מסכים איתך

פורסם

זה הבלאי היחידי ברכב? אני לא מבין גדול אבל בד"כ כשיש תקלה אחת זה מוביל לתקלה אחרת. ובנוסף לזה האיביזיה לא תחסוך לי 2000 שקל דלק, צריכה של 1-13 (רוב הנסיעות בתוך העיר) לעומת 1-10 זה לא חיסכון גדול

פורסם

I25 עם מנוע 1400 זו עגלה- אם לרכוש רק אחת עם מנוע 1600- בספק אם בתקציבך.

מיצובישי לנסר- רכב מצויין אבל לגבי צריכת דלק- אולי בניוטרל/על גרר תשיג 1:12- יותר לכיוון 1:9/10 עם מזגן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי האיביזה, ובאופן כללי dsg7, מעבר להחלפת מצמדים מדי פעם יש צורך גם בהחלפת מח גיר (מכטרוניק). אני לא יודע להגיד באיזו תדירות זה קורה ומה העלות, חיפוש בטח יביא לך תוצאות.

בניגוד למצמדים, ששם מדובר בבלאי הגיוני, החלפת מח גיר היא סוג של תקלה, פשוט צריך להיות מודע לזה שזה עלול לקרות.

מעבר לשני אלו אני לא חושב שיש בעיות אקוטיות אחרות (אבל אני לא מכיר וואגיות לעומק, אז תבדוק בעצמך), כמובן שכדאי מאוד לחפש רכב שטופל לפי הספר, בייחוד כשמדובר במנוע מוגדש (עם טורבו).

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...