Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

גיליתי שברכב שלי קיים חיבור מי קירור אל בית מצערת, מסקרן אותי למה הוא קיים.

אני קורא באינטרנט לגבי זה ואשמח גם למידע מאנשים שמבינים.

מה המטרה של זה? האם כדי למנוע קיפאון שלו בחורף? (לא כל כך רלוונטי אצלנו בארץ)

מה ההשלכות אם אני מונע מקירור להגיע?

זה לא מחמם את האויר שנכנס למנוע? אני מכיר שצריך דווקא לקרר את האויר כדי שיכנס יותר אוויר לתא הבערה,אז למה לחמם?

תודה רבה

Sent from my LG-D722 using Tapatalk

פורסם

ברכבים הישנים obd 1 המעגל חימום לבית מצערת חשוב להתנעת בוקר יש בתוך המצערת טרמוסטט שפותח תריס אוויר להעלאת סל"ד וכאשר הנוזל קירור מתחמם הטרמוסטט נסגר והסל"ד יורד, עד כאן ברוב הרכבים הישנים עד שנות ה2002 -2000 +-.

בנוסף החימום נועד למנוע קפיאה של לחות ותקיעת הפרפית מקרח, כאשר הרכב חונה זמן ממושך במדינות קרות הלחות שהצטברה על פרפרית המצערת עלולה לקפוא ולתקוע את פרפרית המצערת ואפילו תוך כדי נסיעה, החימום מונע את הקפיאה המדוברת.

ברכבים חדישים יותר ניתוק הצנרת לא תשפיע על הסל"ד אלא רק על עניין הקפיאה.

בישנות ניתוק הצנרת למצערת תגרום לסל"ד גבוהה לזמן ממושך מאוד ולעליה בצריכת הדלק כתוצאה מכך.

פורסם

תודה,

אצלי לא חושב שיש טרמוסטט כלשהו על המצערת,אלא בנוסף למצערת יש מנוע צעדים בנפרד שמספק אויר בסרק.

אז אני מבין שאם אני אחסום את הצנרת זה לא ימנע קיפאון,שזה לא בעיה כל כך.

Sent from my LG-D722 using Tapatalk

פורסם
ברכבים הישנים obd 1 המעגל חימום לבית מצערת חשוב להתנעת בוקר יש בתוך המצערת טרמוסטט שפותח תריס אוויר להעלאת סל"ד וכאשר הנוזל קירור מתחמם הטרמוסטט נסגר והסל"ד יורד, עד כאן ברוב הרכבים הישנים עד שנות ה2002 -2000 +-.

בנוסף החימום נועד למנוע קפיאה של לחות ותקיעת הפרפית מקרח, כאשר הרכב חונה זמן ממושך במדינות קרות הלחות שהצטברה על פרפרית המצערת עלולה לקפוא ולתקוע את פרפרית המצערת ואפילו תוך כדי נסיעה, החימום מונע את הקפיאה המדוברת.

ברכבים חדישים יותר ניתוק הצנרת לא תשפיע על הסל"ד אלא רק על עניין הקפיאה.

בישנות ניתוק הצנרת למצערת תגרום לסל"ד גבוהה לזמן ממושך מאוד ולעליה בצריכת הדלק כתוצאה מכך.

איך מתבצעת השליטה של התרמוסטט הזה על התריס ובאיזה אזור במצערת הוא נמצא?

פורסם

בתוך בית המצערת הוא נמצא, זה לא בדיוק תריס כמו פרפרית המצערת עצמה אלא חריר קטן ופין שפותח וסוגר את החריר.

מצד אחד מגיע מעבר מים ליחידה הטרמית, במצב שהמצערת קרה החריר פתוח ומאפשר מעבר אוויר, כאשר הטרמוסטט מקבל מים פושרים הוא נסגר וסוגר את החריר.

זה מאוד פרמיטיבי.

• תוכן חדש...