Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שנה החלפתי את הצמיגים באוטו. השאלה שלי היא איך אני צריך עכשיו להתאים את לחץ האויר בצמיגים? לפי הוראות היצרן של הרכב או של הצמיגים עצמם?

כרגע הלחץ בצמיגים עומד לפי הוראות היצרן של הרכב אבל הצמיגים הקדמיים נראים כאילו חסר בהם אויר.

כמו כן אין אחיזה טובה על הכביש, והאוטו מחליק לפעמים מעט ובגשם בכלל כמעט ולא עוצר.

הצמיגים הם לא משהו איכותי, צמיגים פשוטים עולים 950 4צמיגים.

כמו כן כשנסעתי אתמול מחוץ לעיר האוטו כאילו שט על הכביש, מסובבים את ההגה והוא לא פונה בצורה נורמלית.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

יצרן הצמיגים מייצר את אותם הצמיגים לעשרות דגמים של מכוניות, ולא יכול לדעת מה לחץ האוויר המומלץ לכולם. לכן, יש למלא אוויר עפ"י הוראות יצרן הרכב.

בדר"כ תוכל למצוא מדבקה עם לחץ האוויר על בחלק הפנימי של דלת הנהג או מתחת למכסה המנוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תסתכל טוב על הצמיג ותחפש על סוליית הצמיג בצג של הדופן מין משולש קטנטן.

נפח את הצמיג כשהוא קר למצב שבו המשולש הנ"ל "יגיע" למדרכה!

Tire-wear-indicator.jpg

פורסם

טוב דייהו רייסר

צמיגים קדמיים תמלא לחץ של 29PSI-+

וצמיגים אחוריים לחץ של 31PSI-+

נסיעה מהנה!!!:wink:

:roll: החיים זה חפלה ואנחנו זה וופלה....:roll:

פורסם

סליחה שאני מתעלק על שירשור זה, אבל לטויוטה קורולה 94' xli לחץ האויר הוא:

קדמיים:31

אחוריים :35

?

תודה רבה

פורסם

הנתונים שהיצרן נותן הוא לגבי הגלגלים שהרכב נמכר עימם.

בכדי לדעת בידיוק מה הלחץ לאחר החלפת הגלגלים מוטי נתן הסבר מפרט ופשוט איך לדעת בידיוק כמה PSI לשים ברכב.

תפסיקו לחפש דרכים לקצר את התהליך.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אתם יודעים מה עזבו אותכם שטויות

מי שמסתבך עם הקטע של האויר שיקפוץ רגע לתחנת דלק קרובה

ושיראה שליד כל צינור אויר שמצוי בתחנות יש טבלה שמפרטת את הלחצים

לכל סוגי הרכבים.

מקווה שפה סגרתי את הנושא...

:roll: החיים זה חפלה ואנחנו זה וופלה....:roll:

פורסם

כאחד שנע במהירות הקליע, התוכל גם לומר אם בטבלה המופיעה בכל תחנת דלק הלחץ המומלץ מתייחס לרכב שריק מכל מטען ובו יש רק נהג, או שמא הלחץ מתייחס לנהג פלוס שני נוסעים ושתי מזוודות בתא המטען?

- או -

הלחץ המופיע הוא המלצה שהיא פשרה של מצבים אפשריים ותמיד ניתן לכוון אותו קצת יותר טוב... אם תרצה ללמוד עוד על כך אתה מוזמן לעיין בקישור שידידינו DAMN הוסיף למעלה.

מוטי.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חברה יש לי שאלה?

קניתי לא מזמן דייהו לאנוס שנת 2000 וגיליתי שאין מדבקה של לחץ צמיגים מומלץ.

ניסיתי לחפש ברשת חוברת של הרכב הזה אך לא מצאתי. מישהוא במקרה יודעה מה צריך להיות הלחץ?

תעזרו בבקשה!!!

פורסם
תסתכל טוב על הצמיג ותחפש על סוליית הצמיג בצג של הדופן מין משולש קטנטן.

נפח את הצמיג כשהוא קר למצב שבו המשולש הנ"ל "יגיע" למדרכה!

מה זאת אומרת יגיע למדרכה? איך הוא יגיע למדרכה?

פורסם
איזה סוג רכב יש לך?

ככה אני יוכל לתת לך נתונים יותר מדוייקים לגבי הלחץ.

דייהו לאנוס 2000

• תוכן חדש...