Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם קיים דגם VW פאסאט Luxury?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בשיחת צהריים עם קולגה לעבודה ודיברנו על המובילאיי והסברתי להם איך זה עובד וכו'.

הקולגה סיפר שיש לו דגם של VW פאסאט, 2008, נקרא דגם Luxury

הוא אמר לי שיש לו מערכת שמצפצפת לו כאשר הוא מתקרב לרכב.

ישנה מערכת שמזיזה אוטומטי את מראה צד ימין, להתאים התאמה במידה ולא מכוון כיאות, לנהג. (לא מדבר על כיוון מראת שמאל שמזיזה את ימין בו זמנית).

ואני מנסה לחשוב שזה מוזר.

אני לא שמעתי על רכב, בארץ, ב-2008 עם מערכת התראה להתקרבות לרכב.

שאלתי אם זה יבוא אישי, הוא לא ידע לענות לי.

אתם שמעתם על דגם כזה?.

מספר שיש חיישן גשם, אורות.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יש מערכת שמזיזה מראה צד ימין ברגע שמשלבים רוורס כדי להסתכל על המדרכה, בקשר לצפצופים הוא מדבר כנראה על חיישני חניה קידמיים

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם
יש מערכת שמזיזה מראה צד ימין ברגע שמשלבים רוורס כדי להסתכל על המדרכה, בקשר לצפצופים הוא מדבר כנראה על חיישני חניה קידמיים

מכיר את המערכת הזו.

לפי דבריו מדובר על משהו אחר.

אז או שהוא מבולבל או שאני פיספסתי משהו ברכבים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יש מערכת עם כיסא חשמלי ו זכרונות, שמשלב לך את תנוחת נהיגה שלך לפי המספר שאתה מקיש, זה מזיז את הכיסא ואת המראות

פורסם

כן, קיימת רמת גימור luxury בפאסאט 2008 (B6). כסאות חשמליים, פנסי ערפל, מהגוני משולב בדאשבורד וכו׳. מבחינת ה״מערכת בטיחות״ המדוברת כנראה אכן מדובר בחיישני חניה קדמיים.

2016 BMW M235i.

פורסם

יכול להיות שיד קודמת התקין מערכת כזו אפטר מרקט?

יש למובילאי מתחרות כגון awacs ומובון שמבצעות פעולה דומה ואין להן את המצלמה והצג העגול שמזוהה כל כך עם מובילאיי.

אני זוכר שפעם הייתה עוד מערכת כזו, לדעתי חלוצת התחום, לא זוכר את שמה. אי שם ב2007 הייתי מקבל טלפון דו חודשי מנציגה שניסתה למכור לי אותה. יכול להיות שהוצעה בזמנו כאופציה לרכישה אצל היבואן, אבל זה באמת השערה, אין לי מידע בנושא

• תוכן חדש...