Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש לך אופציה לקחת את הנירו, ממש לא הייתי פוסל אותה.

חסכונית (תקציב הדלק יספיק), נוחה, מרווחת, מאובזרת, מאובזרת בטיחותית, חוסכת בעלות שווי שימוש.

עניין הקרינה מסתמן כקישקוש.

פורסם

יש בנתניה אולם תצוגה,הבעיה היא שלדעתי אין רכבים במלאי עד 2019,אתה יכול ללכת גם למגרש כמו טריידמוביל {יש בגלילות} ולעשות שם.

פורסם
אם יש לך אופציה לקחת את הנירו, ממש לא הייתי פוסל אותה.

חסכונית (תקציב הדלק יספיק), נוחה, מרווחת, מאובזרת, מאובזרת בטיחותית, חוסכת בעלות שווי שימוש.

עניין הקרינה מסתמן כקישקוש.

הנירו לפני תחילת ההפחדות על ההיברידיות היה האופציה שהכי רציתי. יש לך משהו מבוסס לגבי הקישקוש בעניין (ברור שגם לטיעון הנגדי אין יותר מדי הוכחות למעט מדידות שעשו)? אני לא יודע כמה הנירו הוא אופציה מבחינת החברה בכל מקרה. כן הוצעה לי טויוטה Auris station היברידית

פורסם
הנירו לפני תחילת ההפחדות על ההיברידיות היה האופציה שהכי רציתי. יש לך משהו מבוסס לגבי הקישקוש בעניין (ברור שגם לטיעון הנגדי אין יותר מדי הוכחות למעט מדידות שעשו) אני לא יודע כמה הוא אופציה בכל מקרה. כן הוצעה לי טויוטה Auris station היברידית
האאוריס תהיה עדיפה לדעתי על כולן, היא גם יותר מאובזרת ונוחה לטעמי.

לגבי הנירו פורסמו ממצאים בעניין שזה שטויות

פורסם

אני פרסמתי לפני כמה שבועות את דוח משרד הגנת הסביבה על האיוניק יחד עם מכתבים מהיצרן בנושא. אין לי מסמך דומה על הנירו אבל אין סיבה שהמצב בה יהיה שונה.

בקשר לאוריס היברידית, תרד ממנה, האיוניק והנירו הרבה יותר טובות.

ה308 תהיה בחירה נהדרת ומתאימה אבל שאלה - כמה תחסוך אם תבחר ב2008? לא הייתי שולל את הרכב, אני מכיר משפחות עם ילד קטן או שניים שנהנות מהרכב (למען האמת, רק בגלל שהסתדרת עם פיקנטו אני מרשה לעצמי לכתוב את זה :wink: )

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
אני פרסמתי לפני כמה שבועות את דוח משרד הגנת הסביבה על האיוניק יחד עם מכתבים מהיצרן בנושא. אין לי מסמך דומה על הנירו אבל אין סיבה שהמצב בה יהיה שונה.

בקשר לאוריס היברידית, תרד ממנה, האיוניק והנירו הרבה יותר טובות.

ה308 תהיה בחירה נהדרת ומתאימה אבל שאלה - כמה תחסוך אם תבחר ב2008? לא הייתי שולל את הרכב, אני מכיר משפחות עם ילד קטן או שניים שנהנות מהרכב (למען האמת, רק בגלל שהסתדרת עם פיקנטו אני מרשה לעצמי לכתוב את זה :wink: )

מה הכוונה בחסכון? מבחינת שווי מס יצא לי אותו דבר. זה ליסינג תפעולי. אז במידה ושתיהן "באותו מחיר" ה308 עדיפה, לא? ואם כבר בשווי מס עסקינן, מישהו יודע לתת משוואה לחישוב של כמה זה יוצא לי נטו?

פורסם

הכוונה האם עלות הליסינג שונה מהותית בין ה2008 ל308.

במידה ויש הפרש גדול, אולי כדאי לשקול לבדוק את ה2008.

כמובן שאם ההפרש קטן, לך על הטוב יותר - 308.

דרך אגב, אין סיכוי שהשווי מס של שניהם זהה, הערך שלו נקבע לפי המחירון של הרכבים ובין שניהם יש הפרש לא קטן.

בקשר לחישוב הנטו - כנס למחשבון הנטו של חילן (תכתוב בגוגל).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...