Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליונדאי גיר רובוטי כפול מצמדי( לא בעייתי כמו של יצרנים אחרים) , אבל לא רצית גיר רובוטי. יש לו רק 4 מקומות ישיבה. אישית אני לא אוהב את המראה שלו .

הבנתי, תודה !

מה דעתך הסקודה סופרב ? (שנתון 2011)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מחפש אמינות ותחזוקה זולה, לא?

סופרב 2011 זה בערך הקיצוניות השניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה מחפש אמינות ותחזוקה זולה, לא?

סופרב 2011 זה בערך הקיצוניות השניה.

הבנתי אותך. טוב המון תודה ! בגדול מחפש הונדה סיוויק הצ'באק / יונאי ולוסטר שניהם יד 1 עד 70K ק"מ. מקווה למצוא מציאות. יש עוד איזה טיפים שכדאי להכיר במקרה של הרכבים הללו ?

פורסם

מה עם מאזדה 3 האצ'בק? הדגם 2000 סמ"ק מומלץ מאוד, גם אם צריך לרדת ל 2011-2012.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה יד ראשונה? אתה מחפש רכב בן 6 פחות או יותר, מה כל כך עקרוני שהוא לא יהיה יד שניה? גם 70,000 ק"מ יהיה מאוד גבולי בשנתון הזה.

מכיוון שאתה לא נוסע הרבה, לדעתי כדי לך דווקא לחפש רכב שנסע קצת יותר, אבל יהיה חדש יותר (בהנחה שהוא טופל כראוי, כמובן). ככה תצמצם גם תקלות של גיל וגם תקלות של ק"מ.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
למה יד ראשונה? אתה מחפש רכב בן 6 פחות או יותר, מה כל כך עקרוני שהוא לא יהיה יד שניה? גם 70,000 ק"מ יהיה מאוד גבולי בשנתון הזה.

מכיוון שאתה לא נוסע הרבה, לדעתי כדי לך דווקא לחפש רכב שנסע קצת יותר, אבל יהיה חדש יותר (בהנחה שהוא טופל כראוי, כמובן). ככה תצמצם גם תקלות של גיל וגם תקלות של ק"מ.

אם ארכוש רכב יד שנייה זה אומר שאני אהיה השלישית והאדם שיקנה ממני בעוד כמה שנים יהיה היד הרביעית. אני בתור מישהו שמתעניין עכשיו ברכבים לא מתקרב לרכבים ביד הזו, אז מתאר לעצמי שכשאגיע לסיטואציה למכור, יהיה יותר קשה.

למה רכב שנסע קצת יותר יעיד על תקלות גיר ? לא הגיוני שאם הוא נסע הרבה אז הוא יותר קרוב לתקלות גיר ?

פורסם (נערך)

לרכב בן 9-10 יד שלישית זה סביר לגמרי. זה לא אמור להרתיע אף אחד שיקנה רכב כזה. כשאתה קונה רכב בן עשר, אתה הרבה יותר מתעניין במצבו ובהיסטוריה שלו (מבחינת תחזוקה) מאשר בבעלים הקודמים.

לגבי ק"מ, צריך להבין שתקלות קורות גם בגלל גיל הרכב וגם בגלל נסועה. אם אתה לא מתכנן לנסוע הרבה, עדיף לדעתי לקנות רכב שנסע קצת יותר אבל יהיה קצת חדש יותר.

באופן כללי, כשאתה מחפש רכב עם "נתונים טובים" בתקציב מסויים, תצטרך להתפשר על משהו אחר. במקרה שלך זה יהיה השנתון, ולדעתי, שוב, זה דווקא מה שאתה לא רוצה להתפשר עליו בתור מישהו שנוסע מעט ויחזיק את הרכב לתקופה ארוכה יחסית.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

אני מסכים איתך

פורסם
לרכב בן 9-10 יד שלישית זה סביר לגמרי. זה לא אמור להרתיע אף אחד שיקנה רכב כזה. כשאתה קונה רכב בן עשר, אתה הרבה יותר מתעניין במצבו ובהיסטוריה שלו (מבחינת תחזוקה) מאשר בבעלים הקודמים.

לגבי ק"מ, צריך להבין שתקלות קורות גם בגלל גיל הרכב וגם בגלל נסועה. אם אתה לא מתכנן לנסוע הרבה, עדיף לדעתי לקנות רכב שנסע קצת יותר אבל יהיה קצת חדש יותר.

באופן כללי, כשאתה מחפש רכב עם "נתונים טובים" בתקציב מסויים, תצטרך להתפשר על משהו אחר. במקרה שלך זה יהיה השנתון, ולדעתי, שוב, זה דווקא מה שאתה לא רוצה להתפשר עליו בתור מישהו שנוסע מעט ויחזיק את הרכב לתקופה ארוכה יחסית.

אין לי ספק שזה סביר לגמרי, אני רק אומר שאם הייתה לך את האופציה לבחור בין רכב יד 2 לרכב יד 3 ששניהם טופלו כראוי ושניהם בני 10 אני חושב שהיית הולך על היד 2 לא ?

אני מתפשר על השנתון, אני נמצא בשנתון באזור ה 2012... היונדאי ולוסטר וההונדה סיוויק הן משנתון 2012, השברולט לעומת זאת היא משנת 2014 אבל המחירון שלה צונח...

פורסם

אם הרכב יד 3 היה חדש בשנה, או עם ק"מ נמוך יותר, או מטופל טוב יותר, או אפילו עם טסט ארוך משמעותית, הייתי מעדיף אותו. רק בהינתן ששאר הנתונים זהים הייתי מסתכל על בעלויות קודמות (ברכב בן 10, בהבדל בין יד שנייה לשלישית).

אם אתה יכול לקנות רכב חדש בשנה אבל מיד שניה, וחדש בעוד שנה שנסע עוד 20,000 ק"מ, בהנחה שאתה תחזיק אותו שלוש שנים ותעשה 10,000 ק"מ בשנה, לדעתי זה עדיף.

מה שאני מנסה להגיד זה שרכב בן 6 יד ראשונה עם 70,000 ק"מ לא יעלה כמו רכב בן 6 יד שניה עם 100,000 ק"מ. מכיוון שהתקציב שלך מוגבל, ואתה לא קונה רכב מאוד חדש מלכתחילה, עדיף לדעתי לקנות רכב חדש יותר מאשר יד ראשונה / ק"מ נמוך בנתונים הספציפיים שלך.

אני מסכים איתך

פורסם
אם הרכב יד 3 היה חדש בשנה, או עם ק"מ נמוך יותר, או מטופל טוב יותר, או אפילו עם טסט ארוך משמעותית, הייתי מעדיף אותו. רק בהינתן ששאר הנתונים זהים הייתי מסתכל על בעלויות קודמות (ברכב בן 10, בהבדל בין יד שנייה לשלישית).

אם אתה יכול לקנות רכב חדש בשנה אבל מיד שניה, וחדש בעוד שנה שנסע עוד 20,000 ק"מ, בהנחה שאתה תחזיק אותו שלוש שנים ותעשה 10,000 ק"מ בשנה, לדעתי זה עדיף.

מה שאני מנסה להגיד זה שרכב בן 6 יד ראשונה עם 70,000 ק"מ לא יעלה כמו רכב בן 6 יד שניה עם 100,000 ק"מ. מכיוון שהתקציב שלך מוגבל, ואתה לא קונה רכב מאוד חדש מלכתחילה, עדיף לדעתי לקנות רכב חדש יותר מאשר יד ראשונה / ק"מ נמוך בנתונים הספציפיים שלך.

כלומר סדר העדיפויות שהיית ממליץ עליו :

1.שנתון

2.טיפולים

3.ק"מ

4.יד

תודה !

פורסם

בגבולות הסביר כמובן, לא הייתי קונה רכב יד חמישית עם 250,000 ק"מ, אבל כן, הייתי מתפשר קצת על בעלויות קודמות וק"מ כדי לקבל רכב חדש בשנה-שנתיים, אם אפשר.

כל זה, בהנחות שהצגת - אתה מחפש להחזיק את הרכב לתקופה לא קצרה, ולא הולך לנסוע הרבה (10,000 ק"מ בשנה).

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...