Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בספרד, המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן רבותי.

מתכנן נסיעה לספרד בסוף יוני.

6 נפשות.

באתרי ההשכרות ראיתי שיש יחסית מבחר כגון לודגי, זפירה, טוראן וכו.

כך שהכיוון הוא רכב 7 מקומות כי אנחנו יחסית רזים. :lol::lol::lol:

אממה התחלתי לקרוא ביקורות על חברות ההשכרה שמצאתי (FIREFLY לדוגמא) ושביעות הרצון של הלקוחות ממש נמוכה כי דוחפים עמלות שקר.

יש למישהו המלצה על חברת השכרה לא יקרנית מנסיון אישי?

בעיקר מחפש רכב איכותי (נסיעות מאוד ארוכות על הכוונת, ננפוש באיזור אורנס) ושלא יגזרו אותי בעמלות שקר כלשהו.

לקיחה והחזרה במדריד בשעות לא שגרתיות. (21 בערב לקיחה +- והחזרה מוקדם בבוקר בסביבות 6)

עריכה אחרונה על ידי lesles
פורסם

הזאפירה (או דומותיה) תהיה קטנה לכם!! הסגמנט הזה מתאים לטיול למשפחה\קבוצה בת עד 5 נפשות, כאשר שורת המושבים השלישית מקופלת לטובת תא מטען. אתה זקוק לשורה השלישית לישיבה ולכן לא יהיה מקום למזוודות. מניסיון עם רנו אספאס (רכב נפלא, שקיבלתי בבלגיה כאשר הזמנתי זאפירה. אבל היינו חמישה).

אתה זקוק לואן 7 מקומות + תא מטען, בעצם לרכב הגדול ביותר שתוכל לנהוג עם רשיון B. או, אם יש נהגים, להתחלק לשני כלי רכב (וכמעט להכפיל את העלות).

שכירת הרכב בספרד זולה יחסית. הבן שלי הזמין אתמול רכב ל-5 ימים (איסוף והחזרה בברצלונה), בחר בליאון SW ,וכולל כל הרחבות הביטוח ושני נהגים (27 ו-26) ישלם קצת פחות מ-200 ש"ח ליום. אישית שכרתי לאחרונה במדריד לפני 7 שנים, שילמתי עבור גולף 180 אירו ל-6 ימים. אבל זה כבר לא רלוונטי. ההזמנה בוצעה באויס ספרד דרך אויס ישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דרך איזה אתר הוא הזמין?

אני מודע לזה שלא יהיה מקום בבגאז אבל ההבדל בין רכב 7 מקומות לוואן 9 מקומות הוא יותר מפי 2 ממה שראיתי באינטרנט.

חשבנו לפצל ל2 רכבים קטנים יותר אבל לא לכולם יש סיבולת לנהיגה ארוכה.

פורסם (נערך)

הזמין טלפונית באוויס ישראל.

כנראה שיש לך בעיה של הזמנה מאוחרת.

נסה לגשת לסוכנות רכב המחזיקה רכב דומה (זאפירה, טוראן וכו') ולהתרשם מגודלן. אמנם חברות ההשכרה טוענות שעם 7 נוסעים הרכב יכיל שתי מזודות גדולות, נראה לי שזו ה"אופטימיות" האופיינית לחברות אלה.

מכל מקום, עשה סבב טלפונים לנציגויות הישראליות של חברות ההשכרה ולאופרן וכן בדוק באתרים בין לאומיים כמו rentalcars, autoeurope, אקספדיה ודומיהם. ההפרשים במחירים בין חברות שונות הוא עצום - אני מתכנן שכירת רכב בסוף יוני, כאשר חיפשתי לפנימספר שבועות ברוב החברות במדינה, בתאריכים ובקבוצה שחיפשתי המחיר היה סביב 5000 ש"ח, אבל בחברה מדויימת מצאתי בסביבות 2800 ש"ח. במקרה שלי הבדיקה נעשתה באתרים המקוציים בחו"לך של כמה חברות השכרה בין לאומיות, כאשר במקרה שלי מדובר בהשכרה One way שחברות בודדות בכלל אפשרו.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האתר של אוויס ישראל עובד יופי (חוץ מהעובדה המרגיזה שלא ניתן להזמין שם רכב ליום אחד...).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קודם כל - קצת פרופורציות עם המילה "זול": לקחתי גולףDSG באיטליה, 800 קמ על השעון, 8 ימים ב 500₪, זה זול [סוכנות רכב-שקר בשם לוקאטו או משהו כזה].

בנוסף מה שהבנתי עד היום זה שלכל סוכנות רכב באשר היא יהיו ביקורות שליליות, כי מי חוזר לבקר? מי "שעקצו" ממנו משהו.

לעניות דעתי המדד צריך להיות rentalcars כי שם מבקרים כשהיה טוב וכשלא היה טוב.

פורסם

ממליץ מניסיון טוב על האלהמברה של סיאט. 7 מקומות אמיתיים, נוחות נסיעה נהדרת תא נוסעים מפנק ומספיק מקום גם לציוד. העניין הוא אחר, אתה יכול להזמין רכב מקבוצת גודל מסוימת אבל רוב הסוכנויות לא מתחייבות שהרכב הספציפי שהזמנת הוא באמת מה שתקבל אלא רכב מהקבוצה שלו. לגבי תוספות, תוודא לפני אם יש GPS ברכב. לרוב אין ויציעו לך לשכור מהם את האביזר שזה עוד כמה עשרות יורו. ממליץ לקחת בארץ חבילת גלישה של 1 גיגה (מספיק) ולהשתמש בגוגל מפס. אפליקציות הניווט שיש באירופה לא תמיד מרשימות ביכולות שלהם. לגבי תנאי הפוליסה תוודא את סעיף ההשתתפות העצמית. יכול להיות קריטי במקרה חלילה של נזק.

פורסם

לקחתי לאחרונה מאוויס רכב ל-3 שבועות בספרד (עם פורטוגל באמצע).

במרכז מדריד יש חניון החזרה שאפשר לזרוק שם את הרכב בכל שעה.

לא היו בעיות ובהתאם אין שום תלונות הכל היה אחלה.

העניין היחיד הוא שנסעתי לפורטוגל (בתיאום מראש עם אוויס) ועד עכשיו אני לא מבין איך אפשר לשלם את האגרה על כביש הכניסה לפורטוגל. גם באוויס לא הצליחו לעזור לי עם זה. ממתין לקנס.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם (נערך)

התשלום בפורטוגל הוא באמצעות איזה מכשיר אלקטרוני שצריך לרכוש/לשכור, וקיים בתצורות פריפייד ופוסטפייד. קראתי על המערכת אולם לא התנסיתי בה.

כמקובל באירופה, צפה לקנס כבד מאוד.

עריכה: במקום קצר נתן תשובה: בכניסה לכביש מכיר אלקטרוני מעבירים כרטיס אשראי אשר מקושר למספר הרישוי של הרכב ומחוייב (בדומה למערכת של כביש 6, אבל מחייב את הרישום הקצר הזה)

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
קודם כל - קצת פרופורציות עם המילה "זול"

השכרה של 9 ימים:

דאציה לודגי - 320 ש"ח

אופל זפירה ידנית 520 ש"ח אוטומטית 100 ש"ח יותר

פולקסוואגן טוראן 650 ש"ח

כמובן המחיר לא כולל ביטוח אקסס

• תוכן חדש...