Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שלהורים של אשתי יש ייטי, אני תמיד המום מכמה אפשר להכניס שם, אבל זה נכון שלא בדקתי עדיין איך הכלבה נכנסת, והאם זה משאיר מקום לעגלה. אולי אבדוק היום.

לגבי הפורדים השונים: SMAX, מונדאו - בעבר הבנתי שהיתה בעיית אמינות לפוקוס סטיישן (שעמדה בראש סדר העדיפויות שלי עד גילוי זה). האם זה היה ייחודי רק לה, והsmax /מונדאו הן בסדר?

אני מניח שהוולוואים סובלים מבעיות דומות. אפרופו, תודה על המודעה - להבנתי הרכב נמכר, אבל זה לא ספק רכב סופר מגניב.

בחזרה לפורסטר, האם הגרסה האוטומטית שלו נחשבת לסבירה מבחינת אמינות? הוא יהיה מהשנתון הנמוך ביותר לדעתי - סביב 2011.

תודה לכל העוזרים.

הגיר ב-SMAX הוא גיר דו מצמדי רטוב, בניגוד ליבש שהותקן בפוקוס. לא מכיר בו בעיות אמינות סדרתיות.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם,

היום הלכתי לרואת כמה 308SW וזה כלי משכנע ביותר.

אחפש יחידה במצב טוב ונראה איך נתקדם.

עדיין מתלבט בין ה308 לפורסטר 2010-2011, כשברור לי שרכב אחד הוא מודרני, בטוח וחסכוני, כשהרכב השני ישמור על הערך טוב יותר ובעל יכולת שבילים+, אך ישתה שפע של בנזין ועשוי להיות יקר יותר לתחזוקה כללית.

נראה לאן זה הולך...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

בלובינסקי אתה יכול ב 50-55 אלף שקלים להוציא 308 סטיישן עם נתונים נורמליים, אחריות לשנתיים וטיפולים על חשבונם.

הרכבים שם היו בשימוש של פרייס ליס (חברת ליסינג מבית לובינסקי ) , הרכבים טופלו בזמן ובמוסכי היבואן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בלובינסקי אתה יכול ב 50-55 אלף שקלים להוציא 308 סטיישן עם נתונים נורמליים, אחריות לשנתיים וטיפולים על חשבונם.

הרכבים שם היו בשימוש של פרייס ליס (חברת ליסינג מבית לובינסקי ) , הרכבים טופלו בזמן ובמוסכי היבואן.

הייתי בלובינסקי ובדקתי שלושה רכבים כאלו.

לכל אחד מהם - טופס בדיקה מביש יותר מהשני. אני לא מבין מה אנשים עושים לרכבי הליסינג שלהם - שהם נראים כך אחרי שנה.

גולת הכותרת היתה רכב שאיבד את אחריות היצרן עקב איחור משמעותי לטיפול הראשון.

רכב אחר כלל היסטוריית טיפולים של 13 עמודים, ורכב שלישי עבר תאונה נאה.

מפה לשם, ממשיך לחפש - ובינתיים לובינסקי לא נראים באור חיובי במיוחד. (אבל זה לשרשור אחר).

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

אם כבר אס למה לא קיה סיד / אופל אסטרה / מגאן דיזל סטיישן? מה כ"כ מיוחד בפיז'ו?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא מיוחד.

הסיד היא כנראה אופציה לגמרי סבירה, למרות שהגיר שלה רובוטי (אבל בינתיים בלי תלונות משמעותיות על אמינות), ובאופן כללי היא מרגישה יותר "פשוטה" מה-308. מצד שני, היא נהנית ממוניטין אמינות טוב יותר.

המגאן חסכונית מאוד בדיזל, אבל גם הגיר שלה רובוטי, ובמקרה הזה עם אמינות פחות טובה (אם כי לא נוראה).

האסטרה (כך אומרים, לא מכיר לעומק) סובלת מגיר בעייתי בפוטנציה, מערכת קירור רגישה ושוק שעשוי להיות גרוע יותר אפילו מזה של ה-308.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הפיג'ו מאפשרת את השנתון הגבוה ביותר, לפחות לעומת הקיה.

בנוסף, היה לי נסיון מצוין עם 208, ואשתי מבסוטה מאד מהC1 שלה. נכון, אף אחת מהן לא אוטומטית, לא טורבו ולא 2016 - אבל ההתרשמות החיובית בוודאי עושה את שלה.

רנו ואופל לא בדקתי, בגלל טענות על גיר רציף בעייתי ברנו ובאופל.

קיה סיד היא בהחלט רכב נחמד מאד, אבל הטוסיק שלי כבר רגיל למושבים צרפתיים :-)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

למיטב הבנתי אכן אין כאן מנצחת אלא תלוי ברכב הספציפי שתמצא ובמצבו הנוכחי כפי שנבדק על הליפט. אכן הפיז'ו מרווחת עם מנוע מתורבת וכיפי שמושך יפה, אבל בוודאות לא משהו שהייתי מחכה רק לו, אלא לוקח כל רכב כעסקה פוטנציאלית בפני עצמה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה צודק לגמרי.

כרגע יש אחת שנראית לא רע על הפרק. אם הבדיקה / מוסך לא ימצאו חן בעיניי - אבחן לפחות שתי אופציות אחרות.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

חשבתי על קקטוס, אבל נדמה לי שהוא קטן מדי, אלא אם העגלה (או הכלבה...) על הגג.

אז כנראה שפורסטר / דאסטר / ייטי - הן השלישיה הפותחת (אבל כל אחד מהדגמים מפחיד אותי בתחום אחר - מבטיחות ועד אמינות הגיר)

רעיונות?

הייתי מעדיף להמנע, ככל הניתן, מקוריאניות אלא אם אין ברירה.

אשמח לרעיונות.

כשאני שם את הכלבה בתא המטען אני לרב משכיב מושב/שניים ומארגן לה אזור רביצה.

כבר יצאתי לקמפינג יומיים בסיאט בלאון, שני מבוגרים, ילדה, כלבה בינונית (25 ק"ג) ופינצ'רית.

ואפשר תמיד לשים צ'ימיגג, אלא אם יש שם אופניים (אבל מי לוקח כלב+תינוק+אופניים?).

קודם הייתי בודק ריאלית, כמה פעמים בשנה באמת נוסעים עם המון כבודה. אם זה רק עניין של עגלה+תינוק+כלב פעם בחודש , אפשר להסתדר גם עם רכב שהוא לא סטיישן (אלא אם זו כלבה של 50 קילו...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כשאני שם את הכלבה בתא המטען אני לרב משכיב מושב/שניים ומארגן לה אזור רביצה.

כבר יצאתי לקמפינג יומיים בסיאט בלאון, שני מבוגרים, ילדה, כלבה בינונית (25 ק"ג) ופינצ'רית.

ואפשר תמיד לשים צ'ימיגג, אלא אם יש שם אופניים (אבל מי לוקח כלב+תינוק+אופניים?).

קודם הייתי בודק ריאלית, כמה פעמים בשנה באמת נוסעים עם המון כבודה. אם זה רק עניין של עגלה+תינוק+כלב פעם בחודש , אפשר להסתדר גם עם רכב שהוא לא סטיישן (אלא אם זו כלבה של 50 קילו...).

העניין הוא פחות הטיולים ויותר נסיעות שגרה בשישישבת להורים, נניח פעמיים-שלוש בחודש -

כלומר - כסא תינוק + תינוק + אשתי בספסל האחורי + עגלה + ציוד + כלבה של 38 קילו.

עד היום, כשהייתי לבד או מקסימום עם אשתי - הכלבה היתה רובצת בספסל האחורי וזה היה יופי. אבל אם הספסל האחורי תפוס -

היא צריכה את הבגאז'. שזה גם אחלה - אבל גם חצי בגאז' יהיה תפוס בעגלה.

זה היה השיקול.

לגבי האופניים, גם אני וגם אשתי רוכבים - אבל האופניים על הגג בדרך כלל, ואני אכן לא צופה שילוב של אופניים + תינוק + הכלבה.

בסופו של יום, ובהתאם להמלצה שעלתה כאן בפורום (לפני-כן לא ידעתי שיש כזה רכב בכלל), הלכתי באמת על 308 סטיישן שמצאתי בקרסו טרייד אין, 2016 מיד פרטית עם 35,000 קילומטר ושמורה ביותר.

נהגתי עליה בדיוק 20 קילומטר עד עכשיו - אבל ההגה הפצפון, המזגן, תא הנוסעים בכלל, המנוע והגיר - וואו ענק.

אני מקווה שהיא תוכיח אמינות סבירה ל+/-3 שנים הקרובות, ועוד יותר מקווה שאכן יהיה שימוש לסטיישן ושלא אתהה למה בסוף רכשתי כזו, ולא ג'ולייטה.

הרבה תודה לעוזרים ולממליצים - דיווח עוד כ1,000 קילומטר...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• תוכן חדש...