Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי מסכים שדבר כזה יותר ברכב שלי בשום אופן - ההסבר של Alf3 השאיר אותי פעור פה מהחוצפה להתקין דבר כזה בלי להסביר בדיוק מה הוא עושה ולתת אפשרות לותר עליו.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא הייתי מסכים שדבר כזה יותר ברכב שלי בשום אופן - ההסבר של Alf3 השאיר אותי פעור פה מהחוצפה להתקין דבר כזה בלי להסביר בדיוק מה הוא עושה ולתת אפשרות לותר עליו.

עם יחסי אנוש טובים ולשון חלקלקה אפשר גם לשכנע אנשים להתקין מצלמת אבטחה במקלחת.

פורסם

זה רכיב שמזהה תאונות (כנראה חיישן G או משהו)

אם נכנסים בך או משהו אז זה אוטומטית שולח להם אות מצוקה והם מתקשרים תוך כמה דקות כדי לשאול אם צריך גרר.

פורסם
טוב, אפשר להרגיע את הרוחות.

המידע נשמר אצל איתוראן וניתן לקבל אותו רק דרך צו בית משפט. לדוגמא אם בעל רכב עם רכיב הזה פגע וברח הבית משפט יכול להוציא מידע אם הרכב קיבל מכה בזמן הזה. הרכיב גם שומר מידע על התנהגות הרכב לפני תאונה ויכול להעיד אם נהגתם ברשלנות.

בנוסף המודול מודיע למוקד איתוראן 24/7 על תאונות מעל חוזק מסויים ומציאים לכם עזרה בטלפון, וגם משווקים את השירותים של היבואן (מוסכים, גררים וכו'). המודול גם עוקב אחרי ק"מ ברכב ולפני הטיפול מודיע לצ'מפיון לצורכי שיוויק טיפולים.

את כל המידע שתיארת אוספים עליך ואתה רגוע? לא מבין אותך..

כשאתה מקבל שירות במודל חינם (נניח GMAIL או פייסבוק) איסוף מידע זו הדרך לעשות עליך כסף ולתת את השירות. כאן אתה משלם על הרכב, משלם שירות חודשי לאיתוראן ובכל זאת אוספים את כל זה עליך? סלח לי אבל זה ממש להשתין מהמקפצה.

אגב, זה שכתב שאחרי באמפר התקשרו לראות שהכל בסדר ולא עבר תאונה, רק מרמז על כך שכשהרכב יהיה בן 2-3 וכבר לא תהיה אנדיקציה על תקינות החשנים, אז כשתהיה תאונה והחישן יראה שאתה "אשם" או כל דבר אחר נראה אם תהיה רגוע.

A3

A4

פורסם

היי, "זה שכתב" מדבר-

מדובר על חיישן G שבאת תאונה פשוט מדווח ומתקשרים אליך. הוא לא נותן שום אינדיקציה על מי אשם ואפילו על מה קרה. זה שירות חילוץ שפשוט מתקשר לוודא שהרכב יכול לנסוע והאם להזמין גרר או לא. תרגע.

פורסם
את כל המידע שתיארת אוספים עליך ואתה רגוע? לא מבין אותך..

סתם בשביל הקטע - ספקיות הסלולר בישראל מקליטות את כל השיחות שמתבצעות במכשירי הסלולר (יוצאות ונכנסות) של הלקוחות וניתן לגשת לחומר רק באמצעות צו בית משפט, אם וכאשר יש בכך צורך.

פורסם

matanya אתה צודק, אבל זה פחות גרוע ממה שחשבתי שזה ואפילו לגיטימי. השירות ניתן על ידי איתוראן וקיבלתי אותו בחינם, לכן המודל העסקי של זה הוא באמת כמו הGMAIL החינמי. השיווק שלו הוא לא לגיטימי ומסתיר פרטים על רמת הפרטיות הפרוצה.

הבעיה שזה לא רק אצלי, זה מותקן אצל רוב הרכבים החדשים ומגיע "אוטומטית" עם איתוראן. הנציג של איתוראן אמר שזה מותקן אצל עוד יבואנים ברכבים ב5 שנים האחרונות, כך לדוגמא בהודעה אחרונה הבחור מתאר מצב שבכלל לא החתימו אותו על הרכיב הזה והרכב שלו - פג'ו (לא צ'מפיון).

אתה יכול להגיד את אותם הדברים על המכשיר הראשי - האיתוראן SAFE, גם הוא מקליט את מיקום הרכב בכל זמן נתון,

והמכשיר של התאונות הוא גם פותח אופציה לשווק לך שירותים במקרה של אירוע תאונה או תקלה.

מצד שני, תראה את הטוב שבזה, אם קרתה תאונה קטלנית והחיישן מזהה את זה ונשלח אליך אמבולנס ומציל לך את חיים.

בכל מקרה, אני היתי רוצה שהשיווק של חיישן כזה פעם הבא יהיה הרבה יותר שקוף ולגיטימי. אם מה שכתוב בטרד הזה יקבל רזוננס מספיק גדול, אז היבואנים ואתוראן יצטרכו להסביר את ללקוחות שקיים להם המכשיר למה הוא משמש. אם לא, אז לא, אני את התשובות קיבלתי.

פורסם

זה מובנה במשדר סייב הזה. אתה יכול להתקשר לאיתוראן ולבקש לבטל את השירות הזה ולהחריג אותך מרשימת תפוצה. חברת הביטוח דרשה ממך את זה כתנאי לפוליסת מקיף?לא נראה לי.

אגב בטח מספיק תפתח קיק פנאל או פלסטיק כלשהו והרכיב יפול עליך. :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם (נערך)

שוב פעם יצרתי קשר עם איתוראן שירות לקוחות והם אמרו שהמכשיר שלהם SOS אכן מותקן ברכב אך ורק משרד על תאונות ואין שום קשר לשיווק טיפולים - חד משמעית, ואולי המכשיר שמשווק הוא של היבואן. אולי הנציג איתוראן שדיבר איתי בצ'מפיון לא באמת היה נציג איתוראן. בקיצור אני די מבולבל מכל הסיפור.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם
סתם בשביל הקטע - ספקיות הסלולר בישראל מקליטות את כל השיחות שמתבצעות במכשירי הסלולר (יוצאות ונכנסות) של הלקוחות וניתן לגשת לחומר רק באמצעות צו בית משפט, אם וכאשר יש בכך צורך.

לא הבנת נכון את הכתבה, הם מחוייבות להקליט ולתעד את השיחות עם המוקד של חברות הסלולר ואת כל הפניות לחברות הסלולר (ב-SMS או אימייל), הם גם מחוייבים לתת לך לשמוע או לראות אותם (ללא צו בית משפט),הם לא מקליטים את השיחות הנכנסות ויוצאות של כל אזרחי ישראל (זה אפילו לא נשמע הגיוני כי יצטרכו מלא מלא מקום לזה).

בקשר לחיישן, לי ספציפית לא נראה שיש אותו בפאסאט (שנת 2011), אבל כל פעם שאני מניע את הרכב בין השעות 2 בלילה ל-4 בלילה מתקשרים לבדוק מה מו מי (הרכב בחניון אולי גם בגלל זה).

Detailer.gif
פורסם

כמות הDATA שזה יתפוס.. מישהו יכול לתת עוד מידע בנושא?

פורסם
טוב, אפשר להרגיע את הרוחות. מדובר במודול של איתוראן שמתלבש על איתוראן SAFE שנקרא SOS.

כל הבלבול נוצר בגלל החוסר מקצועיות של כל התחנות שלא ידעו להסביר על מה מדובר, עד שהגעתי פיזית לצ'מפיון ודרך נציגים יצרנו קשר עם אחד המנהלים באיתוראן שהסביר בצורה ברורה מאוד מה הרכיב עושה ואיזה מידע הוא אוסף.

אכן, המכשיר אוסף מידע על שימוש ברכב, ק"מ ועוד אבל המידע נשמר אצל איתוראן וניתן לקבל אותו רק דרך צו בית משפט. לדוגמא אם בעל רכב עם רכיב הזה פגע וברח הבית משפט יכול להוציא מידע אם הרכב קיבל מכה בזמן הזה. הרכיב גם שומר מידע על התנהגות הרכב לפני תאונה ויכול להעיד אם נהגתם ברשלנות.

בנוסף המודול מודיע למוקד איתוראן 24/7 על תאונות מעל חוזק מסויים ומציאים לכם עזרה בטלפון, וגם משווקים את השירותים של היבואן (מוסכים, גררים וכו'). המודול גם עוקב אחרי ק"מ ברכב ולפני הטיפול מודיע לצ'מפיון לצורכי שיוויק טיפולים.

לגבי האחריות, איתוראן לא משתפים מידע על אופי השימוש ברכב עם צ'מפיון, לכן צ'מפיון לא יכולים להתנער מהאחריות על סמך זה. זה פחות או יותר המידע שקיבלתי מאיתוראן.

אכן זה המכשיר שגם אותו גיליתי בדרך מוזרה (מותקן גם באיתורן פעיל )

בחורה שסימסה בטלפון ונהגה בגיפ סוזוקי פגעה בפגוש האחורי שלי (למזלי קימטה קצת את המספר האחורי וזה הכל) והמכה ממש לא היתה חזקה והתקשרו מאיתורן לגבי המכה (חשבו תאונה) ושאלו אם זקוק למשהו

אז הבנתי שיש ברכב מערכת שמדווחת 24/7 על מצב הרכב ומדווחת לצמפיון על תאונות וכו

קובי

:-)

פורסם

תהיו רגועים. זה כבר קיים בילט אין בכל המולטימדיות עם GPS שיש לכם ברכבים.

היבואן מקבל כבר היום את כל הנתונים האלו.

כל רכב מזוהה חד ערכית עם מספר ה IMEI של המודם הפנימי.

כך תיקנו לי תקלת תוכנה מרחוק.

• תוכן חדש...