Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

הנה הנתונים

אנחנו זוג צעיר שנוסע בערך 16-18 בשנה. 60 אחוז מהזמן נמצאים בפקקים.

עד עכשיו הייתה לנו פולו ורצינו לגדול לגולף.

התקציב הוא עד 45.

חיפשנו הרבה גולף, שנתון 2011 ולמרות הריקולים לdsg7 המפורסם, מרגיש שלקנות רכב כזה זה להיכנס למיטה חולה. כשנמכור אותו הוא יהיה כבר בן 10 ולא מרגיש שאפשר לסמוך שלא תהיה הוצאה יקרה לטיפול בגיר עד אז.

יש המלצות לרכב באותה קטגוריה ?

נורא חשוב לנו בטיחות ואמינות.

לבעלי הגולף, הdsg שהחליפו טוב לצרכים שלנו?

תודה רבה מראש

פורסם

לא החליפו DSG בגולף כבר עשר שנים. זה עדיין אותו גיר. היה תכנון ל dsg8 אבל לא יצא לפועל. מה דעתך על מיצובישי לנסר ? נכון, אין טורבו.

או יונדאי i30 ?

פורסם

תקשיב, קיבלתי לפני שבוע פיג'ו 308 2018 פרימיום, נהגתי על גולף ונהגתי על לאון, אני רוצה להגיד לך שהפיג'ו יוצאת מן הכלל בכל הרמות, אתה יכול להנות מזה שהיא לא חסירה ולקנות אותה בזול בשנתון גבוה, תאמין לי זו עצת השנה, היא גם גדולה עם תא מטען טוב וגם זריזה ומרגישה כל כך איכותית בנסיעה, אני מבסוט עד הגג וחזרה.

פורסם

ה-308 בדגם המוצלח שלה (1.2T עם גיר 6 הילוכים) נמצאת איתנו מ-2014 ודי רחוקה מהתקציב.

אם רוצים ללכת על בטוח - הייתי הולך על סוזוקי SX4 הדגם עם 5 דלתות.

יתאים לשימושים שלכם בצורה טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדקתי ביד2 ויש 308sw שנת 2015 ב50k בלובינסקי טרייד. אני מאמין שהם יסכימו להתגמש קצת (לא קשור לזה, רק ראיתי)

פורסם

כן יש לא מעט עם 150000 ק"מ וצפונה. לא בטוח שהייתיממליץ למישהו לרכוש רכב כזה במחיר הנתון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...