Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ רכישת רכב 55~60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לרכב עקב כמה סיבות, עיקר הקנייה שלי היא לעבודה, דרכים עירוניות ובין-עירוניות,

אוטומט כדי שלא ארצה להתאבד כל בוקר בפקקים היפים של ארצנו הקטנה.

צריכת דלק לפחות על גבול הטעם הטוב (בהשוואה לסקודה פאביה או לסיאט איביזה),

אז חשבתי וקראתי קצת והגעתי ל2 מסקנות -

רכישת רכב יד שנייה בן 3,

או השכרת רכב בליסינג פרטי.

הרכב הולך לשמש אותי לפחות 3 שנים, מחישוב מתמטי קצרצר מול מכירי הליסינג הפרטי שראיתי באינטרנט

8000 מקדמה + 1400 לחודש ואני עם MAZDA 3, מכסה את מה שאני צריך מעל ומעבר...

אבל לאחר 3 שנים אני נשאר עם כלום ביד, והרכב חוזר לחברה, כשאני יכול לקנות רכב לא רע ב58K

וגם למכור אותו לאחר מכן ולקבל אחוזים מההשקעה בחזרה.

אני קצת מסתייג מרכבים שהם קופסאות פלסטיק (פיקאנטו, סוויפט...) אבל אני חושב שאני קצת מפונק

ההתלבטות שלי היא האם ללכת על רכב יד שנייה, לא חדש ואיזה?

או ללכת על רכב ליסינג פרטי וליהנות מ3 שנים של שקט נפשי, או שזאת לא התמונה ואני חי בחלום?

אני לא מחובר לעולם לדעתי למרות כל מה שקראתי ואשמח להכוונה ממכם,

תודה רבה.

פורסם

במקומך הייתי קונה פיג׳ו 308- רכב משפחתי מצוין, מנוע טורבו חזק (130 סוס) וחסכוני, מאובזר יחסית, אמין, לא הכי מרווח מאחורה אבל לא פחות טוב מהמאזדה. אתה יכול לקנות רכב בן 3 במחיר שהוא מעט מעל התקציב שלך (ראיתי אחד שנסע הרבה בכביש 6 ב-60 וקצת אלף) אבל לדעתי הוא ברמה מעל הסופר מיני׳ז ושווה את ההשקעה.

פורסם
במקומך הייתי קונה פיג׳ו 308- רכב משפחתי מצוין, מנוע טורבו חזק (130 סוס) וחסכוני, מאובזר יחסית, אמין, לא הכי מרווח מאחורה אבל לא פחות טוב מהמאזדה. אתה יכול לקנות רכב בן 3 במחיר שהוא מעט מעל התקציב שלך (ראיתי אחד שנסע הרבה בכביש 6 ב-60 וקצת אלף) אבל לדעתי הוא ברמה מעל הסופר מיני׳ז ושווה את ההשקעה.

אם אני קונה רכב, חשוב לי לדעת שאחרי ה 3 שנים האלו יהיה לי יחסית קל להיפטר ממנה,

השאלה מה השוק של הפיג'ו? כי אני יודע שלא עפים על צרפתיות, בכל מקרה במידה ואני קונה רכב

מעדיף לקנות רכב קצת זול יותר מה60K

פורסם

אחרי חושבים שעשיתי עם עצמי הגעתי למסקנה שהתקרה הכלכלית שלי היא 40,000

הרכב הוא בתכלס לנסיעות חולון - פתח תקווה, בפקקים לכן אני צריך אוטומט.

בסופי שבוע הרכב גם יעבוד, צפי שנתי של 18000 ק"מ בשנה...

הרכב שהיה לי בראש זה הפולו, אבל הבנתי שלהתקרב ל DSG של פולו הוא לא הדבר הכי נכון שיש, במיוחד אם הרצון שלי להימנע ממוסך בהפתעה.

אני אשמח להימנע מצרפתיות, ולכן הגעתי לרשימה הבאה:

הונדה סיוויק 2010~2013

סוזוקי סוויפט 2013

טויוטה קורולה 2011

מיצובישי לנסר 2011

יונדאי i20 2012

המלצות?

פורסם

אם אין לך צורך רכב משפחתי, סוזוקי סוויפט, מאזדה 2, הונדה ג'אז, טויוטה יאריס מספיקים.

כל הרכבים האלה, נכון לעכשיו, זוכות לביקוש לא רע בשוק יד 2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...