Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מתחיל בחיפוש אחר 208gti במחיר צנוע, בטלפונים כבר שמעתי על שני רכבים ששפכו מנוע והוחלף באחריות. זה מעיד לרעה על הספצימן? על כל הדגם? ממש התקבעתי לכיוון של ה208 אבל לא בא לי לצאת מתקופת האחריות ולהוציא 40000 שקל על מנוע.

האם רכב שהוחלף לו המנוע זה יתרון או חיסרון? מעיד על חוסר אחריות של הנהג או שעדיף כי מדובר במנוע צעיר יותר?

פורסם

לא מדובר במנוע ״צעיר״ יותר בהכרח.

אם זה במסגרת האחריות (נדיר) החברה תתקין מנוע חדש.

אם זה ללא אחריות - מביאים מנוע משומש מייבוא שאין עליו ערובה למצבו.

חפש בפורום יש הרבה שרשורים בנושא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בשני המקרים היה מדובר במנוע חדש מהחברה באחריות. בדגם יש בעיה ידועה במשאבת דלק ונראה שבחלק מהמקרים היא מתאבדת ולוקחת איתה את המנוע.

פורסם

אם זה הוחלף בגלל אותה בעיה של כשל טכני באחריות החברה, למה הצעת שזה בגלל ״חוסר אחריות של הנהג״?

באת לבקש עזרה או לבלבל?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לבקש עזרה, אם הייתי בא לבלבל הייתי מתלונן על אתיופים עם מיקרוגל.

מדובר בשני מוכרים (אחד שהגעתי אליו במקרה ואחד שהתקשרתי אליו ממודעה) שסיפרו לי שהוחלף להם מנוע באחריות אחרי כ40K קמ.

עכשיו אני רוצה לדעת אם כשאני קונה רכב כזה האם מדובר בלוטו או שאני אוכל להימנע מהחלפה (או החלפה נוספת) מחוץ לאחריות. והאם ההחלפה הזאת מעידה על מידת האהבה שהרכב מקבל?

רציתי לדעת גם אם מישהו יודע על החלפות מנוע שקרו מחוץ לאחריות אם אקנה רכב מ2014-13 שיצא או יוצא עוד רגע מאחריות?

רכב עם מנוע שהוחלף הוא רכב שאני יכול לקנות בראש שקט (כי הייתה רוויזיה והתקלה תוקנה) או שזה לא מעיד על כלום?

חיפשתי קצת על החלפות מנוע בפורום, רוב השרשורים מדברים על מכוניות ישנות בהן החלפת מנוע עם רישום מעידה לטובה על הרכב, מאידך מצאתי גם שרשור על החלפת מנוע ב308 חדשה שבו לא הייתה תשובה סופית. אשמח לשמוע עוד דעות על החלפת מנוע ברכבים בני 3-4 וספציפית על התקלה הידועה ב208.

פורסם

כשאני רכשתי את הפיג'ו שלי קראתי המון על אמינות הרכב.

לא שמעתי על מקרה אחד של החלפת מנוע , אומנם אני מעריך שבגלל שהרכב היה באחריות והיה איזה כשל שולי או דיאגנוסטיקה לא נכונה של המוסך הוחלט להחליף מנוע.

באופן אישי לא הייתי קונה רכב עם מנוע שהוחלף בארץ בגלל שאני באופן אישי לא חושב שמי שמרכיב פה את המנוע יעשה את אותה עבודה שעשו במפעל שייצרו את הרכב.

פשוט תמתין ותמצא את האחת שראויה לטעמך.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...