Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי כנראה שגם אלי כל החרא הגיע וכבר כמה ימים בצד התיבת הילוכים מהבהבת (בכל מצב נסיעה) ויש סימון של תקלה למטה בצד שמאל

הייתי במוסך והוא אמר שזה בעיה בגיר או במח וצריך לפנות לצפיון.

מישהו יודע מה הלאה? כמה בערך דבר כזה יעלה והאם יש עוד תקווה?

פורסם

רק אחרי בדיקה במוסך שמכיר את הרכב יוכלו להגיד לך מה בדיוק התקלקל. מאיפה אתה בארץ?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
רק אחרי בדיקה במוסך שמכיר את הרכב יוכלו להגיד לך מה בדיוק התקלקל. מאיפה אתה בארץ?

מאשדוד, לאן לפנות?

פורסם

הסתדרתי עם התקלה זה בסוף מוח גיר ומחליפים לי אותו כבר. אמרו שיש גם בעיה במצמדים מה שקורה לרעידות, השאלה אם לא אחליף יש נזק לטווח ארוך?

פורסם

הנזקים שייגרמו מהרעידות הם חוסר נוחות והפסד של בערך 4000 ש"ח, אם לא תטפל.

אם יש רעידות מורגשות, תחליף בהקדם את הקלאצ'ים לפני שתפוג האחריות ואז תיאלץ לתקן על חשבונך.

פורסם
הנזקים שייגרמו מהרעידות הם חוסר נוחות והפסד של בערך 4000 ש"ח, אם לא תטפל.

אם יש רעידות מורגשות, תחליף בהקדם את הקלאצ'ים לפני שתפוג האחריות ואז תיאלץ לתקן על חשבונך.

לצערי אין אחריות ועלות להחליף קלאץ' תעלה כ 4000 השאלה אם זה שווה? אני כבר התרגלתי לחיות עם הרעידות, זה גם לא מופיע כל הזמן ככה שלא נורא. בא עם מזג אוויר מסוים לדעתי חחח

הוחלף ללא עלות? איזה שנה הרכב וכמה ק"מ?

עלות אחי טיפול פרטי עלה 4300 עם אחריות לשנה. שנת 11

פורסם

דוד,

אם אין אחריות אז תסחוב עד כמה שניתן ואז תבצע את ההחלפה.

אני נמצא בדיוק במצבך עם דגם זהה והבנתי שאין טעם למהר להחליף בתשלום וכדאי להמתין עד שהרעידות ממש יעיקו.

ברכב שלי הרעידות לפעמים מורגשות, במעבר בין הילוך ראשון לשני בתחילת נסיעה ולרוב כאשר נותנים קיק ממצב עמידה. מעבר למצב ספורט מפחית את שכיחות התופעה.

אם אינני טועה, ע"פ פוסטים שונים מהפורום,

מוסך רון (מוסך מורשה, מומחה לרכבי קונצרן פולקסווגן) ומוסך השחר בחולון (מוסך מורשה יבואן - צ'מפיון מוטורס), מציעים מחירים טובים יחסית לשאר.

• תוכן חדש...