Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S60 2011 - עזרתכם לפני רכישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אלופים, אשמח לשמוע מבעלי ניסיון עם וולוו.

אני בפני רכישה של וולוו S60, שנת 2011, ללא שאסי חלילה או בעיות בגיר,

אולם עם תאונה קלה בצד. האוטו לא שמור ברמת הקוסמטיקה, שריטות, מלוכלך, מושבים עם קצת קרעים.

ק"מ נמוך מאוד, יד ראשונה.

שאלות לגבי רכישה:

- הבנתי הרכב נמכר מתחת למחירון, יודעים בכמה נמכרים הרכבים האלה? מה מחיר לגיטימי?

שאלות לגבי הרכב:

- ידוע לכם מה צריכת הדלק האמיתית שלו?

- ידוע לכם כמה עולה ביטוח לרכב? (מעל 24, ללא עבר וכ'ו)

- הבנתי שהחל משנת 2011 המכוניות השתדרגו, האם ידועות מחלות לרכב?

אשמח גם לחוות דעת כללית

תודה רבה

[=

פורסם

לא נהגתי בS60 מהצורה הזאת אבל באופן כללי הייתי נמנע מלרכוש רכב עם שריטות, קרעים, כתמים וכו', לעיתים זה מעיד גם על המצב המכאני של הרכב. אלא אם הרכב מוצע לך במחיר ממש נמוך ואתה חושב שזה כדאי.

פורסם

תתקשר לכמה מודעות ביד 2. הרכב מוצע בין 60 ל 70 אלף לפני מיקוח, אז זה סדר הגודל של השוק. רכב טוב אבל לא מחזיק מחיר. תבדוק כמה מבקשים על המקבילה בבמוו או אאודי ואז תבין. אבל ככלות הכל תקנה בזול ותמכור בזול ותהנה מאחלה אוטו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם (נערך)

אוטו מעולה ובחירה טובה.

טווח מחירים תמצא ביד 2. ממה שבדקתי זה בטווח שבין 60-70 אלף.

מחירי ביטוח - תתחיל מבירור ב-WOBI. תקבל גם כן אומדן יפה.

לגבי הרכב הספיציפי. תבדוק שהרכב טופל כמו שצריך. בזמן ובמוסך מורשה או מתמחה. זה הכי חשוב.

רכב עם ק"מ נמוך וריפודים קרועים זה לא מסתדר. אבל לך תדע.

אני לא מתרגש מקצת קוסמטיקה. יש לא מעט אנשים שלא שומרים על רכב קוסמטית, אבל מכניסים אותו כל 10 אלף לטיפול במוסך לפי הוראות יצרן.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

אאל"ט, מדובר במנוע וגיר של פורד.

אני לא בטוח איזה מנוע משוייך לאיזו גרסה (T4 / T5), אבל להבנתי יש מנועי 1.6 ו-2.0. (ה-T6 זה סיפור אחר, אבל אתה כנראה לא מכוון אליה). ה-1.6 הוא המנוע של הקוגה והפוקוס אקובוסט מאותן שנים, ואילו ה-2.0 הופיע במונדאו.

הגיר, למיטב הבנתי, הוא רובוטי דו מצמדי מהמונדיאו.

לגבי הגיר והמנוע 2 ליטר מדובר ברכיבים עם אמינות סבירה, אבל עלויות תחזוקה לא טריוויאליות אם משהו מתקלקל (כולל החלפת מצמדים). חפש שרשור של automatic1 לגבי המונדאו לקבל סד"ג.

התמונה לגבי ה-1.6 קצת יותר מורכבת - בפוקוסים היו הרבה תקלות, בחלקן הוחלף מנוע. חלקן בגלל צינורית בעייתית במערכת הקירור (שיש לגביה ריקול כרגע), וחלקן לא קשורות. מכיוון שיש מספיק כאלו עם ה-2 ליטר, הייתי מוותר על ה-1.6, to be on the safe side.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ממש תודה לכולם, עזרתך בהחלט.

1. עשיתי בדיקה לרכב. לצערי ישנם הרבה דברים שלא מצאו חן בעיניי, כמו בעיה בהגה (קשה) למרות שהוא עבר שיפוץ לפני שנה. צריך גם להחליף מיסב לגלגל אחד ועוד כמה דברים... לא יודע אם ללכת על זה.

2. ידוע לכם על מנוע 1.6 שנת 2013 s60?

האם ידועות בעיות? כי זה גם רכב שמצאתי שעומד על הפרק מבחנתי אם לא את ה-2.0 שנבדקה.

תודה רבה!

[=

פורסם

כן, זה המנוע של פורד שהוזכר בתגובה הקודמת, הופיע בארץ בפוקוס אקובוסט (הנדירה) ובקוגה.

כאמור, אי אפשר לקבוע בוודאות, בפוקוסים הוחלפו לא מעט מנועים (ביחס לכמות הרכבים על הכביש) והיו גם בעיות אחרות (היה פה מישהו שהיו לו בעיות בטורבו קצת אחרי שהחליף טורבו). אני חושב שבוולוו היו פחות בעיות (או פחות דיווחים), אבל אי אפשר להגיד שיש למנוע הזה רקורד אמינות מוכח. מצד שני, גם קשה לקבוע בוודאות שיש לו בעיות סדרתיות, בעיקר כי אין מספיק מידע לגביו. גם במעט שחיפשתי בפורומים זרים, יש דעות לכאן ולכאן.

במקומך, הייתי שוקל גם מונדאו שבגרסת הטיטניום נותנת לך את מכללי ההנעה של ה-s60 t5 מאותו שנתון, לא מעט אבזור, יותר מרחב, פחות סמל ובהרבה פחות כסף (אז גם אם תצטרך להחליף מצמדים זה עדיין זול יותר).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מחזק את pooh bear, מונדאו טיטניום אחלה אופציה ויותר נפוצה (אם כי יש לחפש טובטוב אחת שמורה).

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

היי חברים, כנראה שאני יותר הכיוון של ה1.6 s60.

ידוע לכם האם הרכבים מסוג שה נמכרים בפועל במחיר נמוך מהמחירון? למי יש נסיון?

[=

פורסם

עוד דבר חברים, מכיוון שזו אינה גרסה מאובזרת - האם ידוע לכם אם וולוו עצמה יכולה להתקין לי לדוגמה מצלמת רוורס בעלות?

ולמישהו יש ניסיון מכירה / רכישה של וולוו?

יודעים בכמה נמכרות בפועל?

[=

• תוכן חדש...