Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן x-trail 2006 מחפש חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מתעניין ברכב, בעצם מדובר בדור הראשון של האקס טרייל שהיה בין השנים 2005 וכבר ב 2008 נדמה לי הוחלף.

ניסיתי למצוא עליו פרטים ברשת בעברית אבל באמת שהתוצאות מאוד מצומצמות.

ממה שידוע לי מנוע 2.5 וגיר פלנטרי 6 הילוכים.

מה שחשוב בגיל כזה זה האמינות ועלות החזקה מלבד הדלק.

מוסכים, מורשה ניתן לשלול כי אין טעם השאלה עד כמה הוא פשוט שיהיה ניתן ללכת למוסכים רגילים ולא לשלם על חוסר הכרות עם המכלולים.

כמובן בדלק זה מטחנה איך שלא טסובב את זה.

הק''מ הכי נמוך שראינו ביד 2 זה 180 אלף ק''מ שלטעמי האישי זה מעט גבוה אבל לשנתון המדובר זה נמוך יחסית. יש מה להרתע או ששורדים הרבה יותר? מה לחפש? מה לבדוק?

המחיר שלו אגב 30 אלף ש''ח בערך.

אשמח לחוות דעת!

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מציע לבדוק את הרנו קולאוס: תקבל את אותו המנוע וגיר (ניסאן בבעלות רנו), ותתקדם לשנתון מתקדם יותר משמעותית.

פורסם

נהגתי על רכב כזה שכור בגרוזיה לפני שנה וחצי.

לא בדיוק הגרסה שנמכרה בארץ, אלא 2.0 ליטר עם גיר אוטומטי 4 הילוכים, מודל 2004. הרכב היה עם כ 140 אלף ק"מ ועבר הסבה מהגה ימני לשמאלי.

כאמור, זה היה בשנת 2016, רכב מודל 2004 הרגיש כמעט כמו חדש, כל האיבזור החשמלי עבד, כל הפלסטיקה הפנימית שלמה.

בגדול, אבהתי את הרכב. הוא בדיוק במידות הנכונות. מרווח, גבוה, תא מטען גדול אבל עדיין שומר על מידות חיצוניות סבירות. מרגיש כמו מכוניות יפניות אחרות משנת ה 2000, ז"א בלי יותר מידי תחכום וטכנולוגיות מתקדמות. לוח שעונים במרכז דורש הסתגלות.

לא הייתי מנגד לאחד כזה בארץ.

111.jpg

פורסם

תודה!

הקטע שבארץ זה דווקא מוצלח יותר לטעמי, אומנם מגיע עם מנוע זללן יותר אבל גם עם גיר 6 הילוכים.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מנסיון של מישהו שאני מכיר- מדובר ברכב אמין בסה"כ ואין לו מכלולים יקרים או מסובכים במיוחד ככה שרוב המוסכים אמורים להסתדר איתו.

הבעיה היא שעדיין מדובר ברכב בגיל 12 וזה אומר שלא משנה כמה היה אמין פעם, לא בהכרח מה שתקנה יהיה אמין גם. צריך סבלנות לחפש רכב במצב טוב וכזה שטופל ותוחזק היטב. עדיף לחפש רכב שלא ראה שטח יותר מידי (יש כבר כמה כלים כאלה שהתחילו לטייל לא מעט ברחבי הארץ) או לבדוק עוד יותר טוב ומקרוב רכב שהיה בשטח.

המלצה נוספת שלי היא לבדוק סובארו פורסטר. גם זללן דלק ואומנם גיר 4 הילוכים אבל הרכב אמין מאוד, מתנהג טוב על הכביש, זול ופשוט לאחזקה והוא גם לא גדול מידי.

פורסם
מציע לבדוק את הרנו קולאוס: תקבל את אותו המנוע וגיר (ניסאן בבעלות רנו), ותתקדם לשנתון מתקדם יותר משמעותית.

מצטרף להמלצה.

במחיר של הניסן 2006 תקבל רנו תוצרת קוריאה עם מנוע זהה וגיר רציף (גם הוא זהה לניסן).

זאת בתנאי שאין כוונות לטיולי שטח.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

רנו קולאוס הוא עם הנעה קידמית בלבד ואישית אני לא הייתי קונה אותו רק בגלל העיצוב המוזר.

כל כשאר נכון.

פורסם

לפי המחירון של המדינה, שווק כאן גם דגם עם הנעה כפולה.

לא יודע כמה נמכרו וכמה שרדו.

בכללי, הקוליאוס נותן תמורה מצויינת במחירי השוק שהוא מוצע היום.

חבר קנה 2010 ב 29000 שקל ומבסוט מאוד.

הרכב מרווח ומאוד שימושי (תא מטען. תאי אחסון. מגשים בגב המושבים) ולפי מומחים במוסכי קרסו ומידע ברשת, מדובר ברכב אמין מאוד.

כן, הצורה שלו לא להיט...

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הקוליוס בעצם תאום לא זהה לניסן, מתבסס על אותה פלטפורמה וכללי הנעה, נכון שהוא ברווזון המכוער, אבל גם הניסן לא היפיפה הנרדמת.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

ל X - trail בדגם של 2003-2007 כמו בתמונה שצירפתי יש עיצוב קלאסי רבוע שלטעמי הרבה יותר מוצלח.

בדגם 2008 ומעלה גם X-ttail עבר לגיר רציף.

פורסם

קשה למצוא קולאוס 4*4.

מי שמעוניין ב4*2 שיישלח ה"פ, יש כמה במלאי.

לפותח השרשור- 180 שעון לרכב בן 12 זה מצוין.

נסה למצוא רכב שהטיפולים מתועדים וכמובן עדיף שאת הבדיקה יבצעו במוסך שאתה סומך עליו כדי להבין מה מצב הרכב.

עידן

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

12 שנים עם ק''מ כזה זה אכן יחסית נמוך אבל דיי גבולי משאר הבחינות, אני לא אומר שרכב בק''מ כזה גמור אבל תמיד מעדיפים כמה שפחות, הטע שבמקרה כזה באמת אין.

לגבי לבדוק במוסך שסומכים עליו זה בעייתי כי אין עבר בתחום הג'יפים כמו כן איפה בכלל לטפל בו? מדובר ברכב פשוט יחסית? חלפים סבירים? נפוצים?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...