Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על המחשב הבא:

https://ksp.co.il/?uin=44091

[h=2]ASUS VivoBook 15 X510UA-BR517[/h]

יש בו את כל מה שצריך לצורך תוכנה - הרבה זיכרון RAM ומהיר, מעבד 4 ליבות חדש, SSD להעלאת windows והרבה זיכרון לאכסון, וכמובן אחריות 3 שנים עם איסוף מבית הלקוח.

מלבד מע' ההפעלה - כנראה תהיה Linux

במחיר של 2500 שח

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאיזה צרכים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מבחינת חומרה נראה טוב, גם המחיר סבבה.

צריך לבדוק תמיכה עבור לינוקס לצורך דרייברים.

לא ידעתי שקיימת אפשרות כזאת במחשבים החדשים שבאים ללא מע' הפעלה.

איך ניתן לבדוק זאת? מול מי?

המחשב מיועד לשימוש הנדסת תוכנה - קומפילציה/בילד (ראם + מעבד) מס' IDE במקביל וכו'.

פורסם (נערך)

הבעיה שאני לא יודע אם הכרטיס מסך הזה Integrated Intel UHD Graphics 620 יתאים לי.

יש מחשב משומש i7 4710hq , עם 16 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך gtx850 4gb , מסך 15.6

הבעיה בלי ssd , כמה זה חשוב? אפשר להוסיף?

המחשב הנ"ל שווה 2000 ש"ח? (טוענים שהוא בן שנה וחצי ונרכש ב6000 ש"ח)

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

ומה בנוגע להוספה? כי חוץ מזה המפרט בעיקר ביחס למחיר נשמע טוב לא?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

המחשב מיועד לשימוש הנדסת תוכנה - קומפילציה/בילד (ראם + מעבד) מס' IDE במקביל וכו'.

ללימודים? או לעבודה כשאתה יודע למה לצפות?

להגיד אני אריץ בילדים וכמה ideים על לינוקס זה נחמד בעיקר בתיאוריה אם אין לך ניסיון או צורך מיוחד.

בלימןדים - כדי לא לבזבז זמן עדיף לך שיהיה לך משהו כמה שיותר סטנדרטי כי מלמדים המון בסביבות מבוססות חלונות.

ובפרקטיקה לרוב כש״צריכים לינוקס״ לעבודת שרת - משתמשים במק (מהרבה סיבות. בין השאר tooling מעולה, סביבה יציבה ומהירה ותמיכה גדולה של הקהילות בפיתוח סביב מובייל , ווב וbackend)

(ממשהו שבמהלך התואר לפני ואחרי עבד שנים עם לינוקסים, ויינדוס ומק... )

אז מה המטרה באמת?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ון22 נשמע מחשב חזק. Ssd חובה כאמור לדעתי.

That said עם כזה מעבד וכרטיס מסך ועלות (כי זה לא מחשבים קלים עסקיים ב10 אלף צפונה) זה יהיה או כבד מאוד או עם חיי סוללה קצרים מאוד או שניהם.

מיותר לקנות מחשב מדיה כדי לסחוב ללימודים כל יום... באמת.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הבעיה שאני לא יודע אם הכרטיס מסך הזה Integrated Intel UHD Graphics 620 יתאים לי.

תחליף למחשב את הדיסק הפנימי בדיסק SSD ויש לך מחשב חזק מאד,

המעבד שלך חזק ויש הרבה זיכרון כמו כן גם מאיץ המסך חזק.

תשקיע רק ב SSD וזה הכל

קובי

:-)

פורסם

אין סיכוי שהוא בן שנה וחצי.

לצורך העניין, המחשב שלי בן 3 וחצי, נרכש ב6,200 ש"ח, וכולל i7 4720HQ, GTX960M, 512GB SSD ומסך מגע 4K. וכבר אז נקנה ממש לפני החלפה שלו בדגם חדש.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אין סיכוי שהוא בן שנה וחצי.

לצורך העניין, המחשב שלי בן 3 וחצי, נרכש ב6,200 ש"ח, וכולל i7 4720HQ, GTX960M, 512GB SSD ומסך מגע 4K. וכבר אז נקנה ממש לפני החלפה שלו בדגם חדש.

תתפלא - חנויות מחשבים מוכרות ציוד חדש שהוא מדורות קודמים.

סתם דוגמה (במקרה נייד עם מעבד דור 4)

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=42410

נייח

http://www.orpc.co.il/items/287174

עוד נייח דור 4 ב 3000 ש"ח

http://www.shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=SHIRION-Ci7-4770-INTEL-GF-GT610&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=158&aff=Zap&lang=he

מעבד דור 4 (סדרה K עם מכפלה פתוחה)

http://www.shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=SHIRION-Ci7-4930K-INTEL-GT640&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=158&aff=Zap&lang=he

וגם דור 3 נמכר במחיר 2850

http://www.shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=SHIRION-Ci7-3770-INTEL-GF-GT610&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=158&aff=Zap&lang=he

יש אנשים שלא יודעים מה יש בפנים, מבחינתן i7 וזה חזק (דור? לא מבינים כלום)

קובי

:-)

פורסם

השאלה היא אם הם באמת במלאי ולא סתם עמוד ישן שאיש לא טרח להוריד.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ניסיתי לבדוק קצת את התחום של יד 2 ולמרות שפה ושם מצאתי "מציאות" (נראה לי) זה בדר"כ היה מ"סוחרים" ואני לא יודע מה עבר על המחשב ולא מצליח לסמוך עליהם מספיק.

אם אני מעלה את התקציב ל3.5-4 אלף למחשב חדש, יש לכם משהו טוב להציע?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אבי עוסק באדריכלות ומשתמש באוטוקד באופן קבוע על מחשב יחסית ישן ללא כרטיס גרפי. התוכנה הנל אינה דורשת יותר מדי.

עם זאת אני מאמין שכיום לימודים לאדריכלות כוללים גם עבודה עם תוכנות תלת מימד (אומר מתוך הערכה ולא ידע - שווה לבדוק).

אם תמצא שכן יש עבודה עם תלת מימד אז יהיה שווה לקחת מעבד דור אחרון של אינטל.

לקחת כרטיס מסך זה אפשרי אך סביר להניח שזה יהיה מעבר לצרכים.

כסטודנט מאוד חשוב שהמחשב יהיה נייד מאוד (גודל 13-14) זה הסטנדרט תוך הבנה שלעבודה בבית ממילא תחבר אותו למסך חיצוני.

לסיום אמליץ על מחשב עם ssd בגודל של לפחות 240 גיגה או יותר שכן התוכנות השונות הנלמדות עם השנים גוזלות שטח אחסון רב.

• תוכן חדש...