Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי ספיולר שמתאים לרכ ב שלי RSI!:)

עכשיו השאלה שלי איך מרכיבים אותו??

(ואל תשלחו אותי לאנשים שירכיבו כי אני רוצה לעשות בעצמי):|

ואיך מרכיבים ספוילר בכלליות

תודה לעונים

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

לא ראיתי את הספוילר שאתה רוצה להרכיב אבל ישנה בכלליות אפשרות להדביק וישנה אפשרות לברגים.

אם ברגים- קח בחשבון שמי שיחמוד את הספוילר שלך ישאיר לך חורים . . .

האופציה כאן היא הרכבה ופירוק של הספוילר, אין מה לעשות

פשוט להרכיב פרפרים ולפרק כל פעם.

בטוח יותר טוב מלגלות שגנבו לך.

הבעיה של גנבו לך קיימת גם בהדבקה- אם תרצה אברר לך איזה חומר משתמשים אבל כאמור קח בחשבון-יגנבו לך.

הספוילר הזה זה מעין המשך של הגג או ספוילר עם "רגליים"?

אם הוא בולט ירבו הסיכויים שינסו לגנוב אותו.

במקרה של ברגים תוכל לקחת שבלונה קרטון בדוגמת הספוילר שלך ולסמן חורים ולקדוח עם מקדחה ביתית בקדח מתאים ואח"כ לשים צבע נגד חלודה וצבע של הרכב שלך.

רצוי גם לשים גומיות היכן שממקמים את הברגים- תוכל למצוא כאלה באייס והום סנטר- גומיות קטנות מאלה המשמשות לאינסטלציה.

הפרוייקט שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52864&highlight=%F1%F4%E5%E9%EC%F8

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

יש לי רעיון!!! :idea:

בואו לא נרכיב ספיילרים!!!

בואו לא נכריב מגנזיומים!!!

בואו לא נרכיב מערכות שמע באלפי שקלים!!!

בואו נקנה איזה רכב מאפן שאף אחד לא יסתכל אליו ושום נרקומן לא ישים אליו עין. ניסע איכשהו ולא נפחד מכלום.

בחייכם זאת המדינה שלנו מה לעשות שגרים פה כולכך הרבה חרות?!

פשוט תענו לבחור איך עדיף לחבר את הספויילר.

פורסם

אני לא נותן לספויילר הזה יותר משבוע ימים ....

פירצה קוראת לגנב - אני במקומך לא מרכיב אותו כי 99.9% שהוא ייגנב - זו רק שאלה של זמן.

בארץ שלנו כולם ח___ת כך שהכי טוב לא למשוך את האש אליך...מה גם ,יש גם ח___ת מסוג אחר שיכולים להוריד לך את הרכב מהכביש על שינוי מבנה.

עכשיו תעשה חישוב כדאיות.

לילה טוב.

מצטער לבאס אותך אבל לצערנו זה המצב .

פורסם

אני מאמין שמי שרוצה לגנוב באמת יכול לגנוב לי גם את המפתחות מהבית!!!

אז מה?!

אני לא יעשה כלום כשי שהרכב שלי יראה יפה בגלל שאולי יגנבו לי אותו?!

חוצמזה שלא שאלתי אם ספוילר זה דבר גניב.

שאלתי איך מרכיבים אותו!

puntohgt"אשמח אם תשאל את הפחח שלך מה סוג הדבק ואיפה ניתן לרכוש אותו

תודה

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

אם כבר אתה מרכיב ואתה לא רוצה שיגנבו לך ויעשו נזק אז תעשה חורים בפח ותרכיב את הספויילר עם פרפרים.

ככה תוריד אותו בלילה או כשאתה חונה במקום שמועד לגניבות וכשאתה הולך לעשות פוזות על החברים תשים אותו.

זה יביא לך הרבה שקט נפשי.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

רכב יפה עם תוספות חיצוניות כגון ספויילר ומגנזיום ושאר התוספות - משמע יש גם תוספות פנימיות כגון מגברים ורמקולים סאבים וכו,מה שמגדיל את העין הצרה של הגנבים להתמקדות ברכב שלך,אני דוגל בזה שרכב נמצא ברחוב כל הזמן,הכי טוב שהוא ייראה כמה שיותר מגעיל חיצונית כדיי לא למשוך את העין הצרה של הגנבים ושל כל הערסאוותים הקטנים,כדיי שהם יעברו לרכב של השכן מתוך חוסר עניין.

לשאלתך,להרכבת הספויילר, אני ממליץ לך לקדוח 2 חורים בכל צד ולתפוס אותו עם ברגים טובים עם אומים ושייבות מבפנים ובנוסף תשים סיליקון בצדדים כדיי למנוע חדירת מים\לחות וגרימת חלודות.

לילה טוב.

אגב, יש לי שכן שגם הרכיב ספויילר על יונדאי לנטרה,אחרי יומיים עקרו לו את האמא של הבגאג למרות שהוא שם ברגים,פשוט קרעו לו את המכסה,אח"כ הוא נאלץ ללכת לפחח לתקן ולצבוע, אחרי שבוע הוא הרכיב שוב ספויילר,הפעם בנה אותו בעצמו ושוב.....אחרי שבועיים לערך,עקרו לו אותו שוב,והפעם כבר לא היה לו כוח ללכת ולתקן כך שעד היום יש לו שני חורים בכל צד והמכסה עקום משני הצדדים.

פורסם
יש לי רעיון!!! :idea:

בואו לא נרכיב ספיילרים!!!

בואו לא נכריב מגנזיומים!!!

בואו לא נרכיב מערכות שמע באלפי שקלים!!!

בואו נקנה איזה רכב מאפן שאף אחד לא יסתכל אליו ושום נרקומן לא ישים אליו עין. ניסע איכשהו ולא נפחד מכלום.

בחייכם זאת המדינה שלנו מה לעשות שגרים פה כולכך הרבה חרות?!

פשוט תענו לבחור איך עדיף לחבר את הספויילר.

מגנזיום אין בעיה לאבטח...

תקנה סט של ברגים עם הברגה ייחודית

ואם אתה פרנואיד, תקנה 4 סטים, ככה כל בורג בכל גלגל יהיה שונה.

מערכות שמע אפשר לבטח וגם להסוות בצורה יעילה.

לספויילר עדיין לא מצאתי תשובה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה אני אגיד לכם, קראתי את השרשור הזה ואני לא יודע מה להגיד... לאן הגענו, אנשים מפחדים לשים ספויילר כי יגנבו אותו...

דרך אגב אצלנו ברכב ניסאן אלמרה 96 היה מותקן ספויילר מקורי, 8 שנים הוא היה על הרכב, עד שלפני כמה חודשים אבא שלי השאיר את הרכב בחנייה ליד מפעל רותם בים המלח וכשהוא חזר גנבו את הספויילר, שברו את החלון הימני קדמי וגנבו גם כמה דברים מהרכב... סביר להניח שאלו היו בדואים, זה גם מה שהשומר שהיה במקום סיפר (לפני הרכב שלנו הם הצליחו "לגלח" עוד שני רכבים וכשהגיעו לרכב שלנו השומרים קלטו אותם אבל הם ברחו)...

בכל מקרה כמו שאמרו תתקין את הספויילר כך שתוכל להסיר אותו במקרה ואתה משאיר את הרכב במקום מועד לפורענות...

פורסם
רכב יפה עם תוספות חיצוניות כגון ספויילר ומגנזיום ושאר התוספות - משמע יש גם תוספות פנימיות כגון מגברים ורמקולים סאבים וכו,מה שמגדיל את העין הצרה של הגנבים להתמקדות ברכב שלך,אני דוגל בזה שרכב נמצא ברחוב כל הזמן,הכי טוב שהוא ייראה כמה שיותר מגעיל חיצונית כדיי לא למשוך את העין הצרה של הגנבים ושל כל הערסאוותים הקטנים,כדיי שהם יעברו לרכב של השכן מתוך חוסר עניין.

.

פשוט שטויות! לפי מה שאתה אומר בוא נמכור כולנו את הרכבים שאנחנו אוהבים ושהקענו עליהם ונקנה סובארו גסטי /פורד פיאסטה /BX . צריך להשקיע באוטו ולקנות רכב יפה אבל צריך גם לשמור עליו.

ורק שתדע שגם אתה וגם כולנו אשמים שיש כל כך הרבה חארות פה במדינה שלנו! כי אנחנו יושבים ומקבלים את זה במקום לפעול ולעשות משהו!

למתקין הספויילר אתה גם יכול לחבר מעין אזעקה לספויילר אם אתה עושה חורים, את הבורג של הספויילר תעשה ממש ארוך ותעשה בו חור קטן באמצע, דרך החור תעביר חוט ברזל קשה שלא יקרע ושיהיה לו קצת חופש ותכניס לחור גם חוט חלק שיקרע ברגע שימשכו את הספוילר את החוט שיקרע תחבר למערכת שברגע שהוא נקרע מופעלת סירנה(זה הרבה יותר פשוט ממה שזה נשמע).

את חוט הברזל תחזק לתחתית הפגוש. ברגע שהגנסים ישמעו את הרעש של האזעקה והם יראו שהספוילר לא יוצא הם יברחו ולך ישאר נזק קטן על הפגוש אבל לפחות יש לך ספוילר.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...