Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה לי שאתה מסתבך. לדעתי צריך לפרק את הפילטר, לנקות אותו, להרכיב ואז לבצע רגנרציה לצורך איפוס המערכת. לא מבין למה הביטוח כל כך מטריד אותך, אתה לא שם כרגע.

אולי/ייתכן...קח בחשבון שזה לא סיפור פשוט לפרק ברכבו את הפילטר מכיוון שצריך ליפט בכדי לפרק את המגן המתכתי של הדרייבשפט במידה וקיים.

איזה כייף לי :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם מדובר על מנוע CAYB אזי היעילות הנפחית של המסנן הגיע לקצה קרי 70 גרם ויש להחליפו.

מרק, לא כדאי לנסות קודם כל לנקות את המסנן עם החומר של motip? החריגה מ70 היא דיי קטנה. המסנן הזה לא זול בכלל.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

מסנן משופץ כזה עולה 1500 שקל באיביי, אני משער שבארץ מסנן oem כזה יעלה כפול, לכן אני מנסה לבדוק אם ניתן להצילו.

אשמח לקבל תגובה ממוסך רון אם מישהו מטעמו קורא כאן את השרשור.

פורסם

המסנן לא הרוס הוא סה"כ מלא בפיח , קח מבער טוב תחמם אותו תן אויר מאחד הפתחים

וכל הפיח ישרף , בדיוק כמו שהמנוע עושה את זה שהמסנן מורכב .

פורסם
המסנן לא הרוס הוא סה"כ מלא בפיח , קח מבער טוב תחמם אותו תן אויר מאחד הפתחים

וכל הפיח ישרף , בדיוק כמו שהמנוע עושה את זה שהמסנן מורכב .

המנוע מכניס דלק טרי למסנן לצורך בעירה כדי לשרוף פיח.

לא כל כך מהר מספידים מסנן חלקיקים, פרק אותו לבדיקה ועם המרכיב הקרמי שלו תקין ולא שבור או מותך, שם חומר ניקוי יעודי, לא חסרים חומרים כאלו שעושים את העבודה.

תחזיר את המסנן חלקיקים לרכב ותתחיל רענון עם סורק מקורי.

פורסם

צריך לקחת בחשבון בכדי פרק את המסנן ברכב של פותח האשכול זה חתיכת סיפור. צריך לפרק צנרת לפני האגזוז, צמות חשמל, חיישן חמצן, חיישן טמפ' ועוד...

מדובר על עבודה של לפחות שעתיים למי שכבר ביצע זאת בעבר עוד לפני ניסיון ניקוי והרכבה מחדש.

פורסם (נערך)
צריך לקחת בחשבון בכדי פרק את המסנן ברכב של פותח האשכול זה חתיכת סיפור. צריך לפרק צנרת לפני האגזוז, צמות חשמל, חיישן חמצן, חיישן טמפ' ועוד...

מדובר על עבודה של לפחות שעתיים למי שכבר ביצע זאת בעבר עוד לפני ניסיון ניקוי והרכבה מחדש.

תוסיף לפירוק גם גשר, לפעמים גם ציריות.. ואם DPF לא נוקה כמו שצריך, אין אחריות על העבודה, ככה שצריך לשלם שוב לבן אדם שיבצע עבודה..

ולא דיברתי על הניקוי , שיכול לעיתים גם לקחת 4-5 שעות של עבודה(תלוי באופי התקלה ), ואף יותר.

מסקנה: מה שבוחרים לעשות, לעשות את זה בצורה הטובה ביותר, ככה שלא יצטרכו לבצע עבודה חוזרת בפעם השניה.

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

אם ניקוי ללא פירוק לא הצליח אז מפרקים, בכל מקרה זה עבודה שיש לבצע גם עבור החלפת מסנן חלקיקים חדש.

עקב מחירי ההמסננים הללו ולאור אחוז ההצלחות הגבוה יש עם ניקוי, אני ממליץ ללכת על זה.

פורסם
תוסיף לפירוק גם גשר, לפעמים גם ציריות.. ואם DPF לא נוקה כמו שצריך, אין אחריות על העבודה, ככה שצריך לשלם שוב לבן אדם שיבצע עבודה..

ולא דיברתי על הניקוי , שיכול לעיתים גם לקחת 4-5 שעות של עבודה(תלוי באופי התקלה ), ואף יותר.

מסקנה: מה שבוחרים לעשות, לעשות את זה בצורה הטובה ביותר, ככה שלא יצטרכו לבצע עבודה חוזרת בפעם השניה.

אכן שכחתי לגבי הגשר.

פורסם
אם ניקוי ללא פירוק לא הצליח אז מפרקים, בכל מקרה זה עבודה שיש לבצע גם עבור החלפת מסנן חלקיקים חדש.

עקב מחירי ההמסננים הללו ולאור אחוז ההצלחות הגבוה יש עם ניקוי, אני ממליץ ללכת על זה.

אתה מכיר מישהו שעשה ניקוי למסנן בארץ לרכב של פותח האשכול והניקוי עבר בהצלחה ?

אם לאחר הניקוי וסט הבדיקות נמצא שהכול תקין בהחלט עלול לקרות מצב שלאחר הרכבת המסנן ונסיעה קצרה התקלה תחזור לעומת סיכוי אפסי

לאחר החלפת המסנן.

פורסם

מדוע אף אחד לא נותן את דעתו על חומרי ניקוי ל-DPF מהסוג הזה:

חומרים שאינם מצריכים פירוק, ולפחות עפ"י הסרטון מבטיחים אחוזי הצלחה דיי גבוהים.

פורסם

רציתי לשאול אותך שאלה בפרטי אבל התיבה שלך מלאה.

• תוכן חדש...