Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נשמע כאילו רוב החבר'ה כאן הם ילדים אחרי צבא שעובדים מועדפת בתחנת דלק, לפי רמת המירמור ממקום העבודה. (ואני לא מזלזל, לפני שיקפצו עליי)

אם זה לא כך, אז באמת כדאי לרוב הכותבים לאמץ גישה קצת יותר נותנת וחיובית, ולא לחפש רק את הכסף.

שלח לחמך על פני המים, כי ביום מן הימים תמצאנו

החיים הם לא שחור ולבן. לכן אין טעם כל פעם להסתער למטרה כל פעם שהבוס רוצה. יש מצבים שצריך להגיד "לא" לבוס בצורה מנומסת.
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הכל מסתכם בכסף. יש מעבר.

בתקופת קום המדינה כאשר המדינה הייתה צעירה ויפה באמת שהייתי מסכים איתך אבל לצערי בימינו הכול מסתכם בכסף ומה שמעבר לזה גם כסף.

איזה כייף לי :)

פורסם
אין טעם כל פעם להסתער למטרה כל פעם שהבוס רוצה.

התכוונתי לגישה באופן כללי. לא צריך לקפוץ לדום, אבל גם לא צריך לחשוב רק כמה זה עולה לי וכמה חסכו עליי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בתקופת קום המדינה כאשר המדינה הייתה צעירה ויפה באמת שהייתי מסכים איתך אבל לצערי בימינו הכול מסתכם בכסף ומה שמעבר לזה גם כסף.

לא מזמן נחשפתי לסרטונים של קוולקום ישראל: רצו להראות כמה מגניב לעבוד שם. אז לקחו כמה עובדים, כל עובד קיבל סקירה על עובדתו לכמה דקות בתור סרטון. הראו כמה הם מגניבים שהם עובדים שם. אני חושב שיש שמה כמה עובדים שהם לא היו עובדים בתור דוגמנים. האם הם עשו את זה בשביל כסף? קשה לי להאמין. אבל לדעתי הם הסכימו, כי גם כי זה מגניב (לשבור שגרה), וגם בשבילם זו הוכחה שהם עובדים טובים (יקחו עובדים לא טובים לצילום?).

במקרה של פות"ש אמר באופן מפורש שעבודתו היא זמנית, לא רואה איך הוא מתקדם או רוצה להתקדם, ולכן הוא לא רואה סיבה שהוא יסכים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי היית צריך להסכים רק בשביל שתוכל להוסיף לרפרטואר שלך את המילה "דוגמן" אחרי זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברור.

מערכות יחסים בין בני אדם זה רק כסף.

אפילו תורות ניהול כבר מזמן עזבו את התפיסה שכסף זה הכל, אבל 'מגן הפורום' יודע הכל יותר טוב.

הייתי עונה לך בכנות, אבל אז הייתי צריך לתת לעצמי התראה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו,

יש הבדל בין עבודה עבור מישהו פרטי לבין עבודה עבור תאגיד גדול.

כשהייתי סטודנט ועבדתי בעסקים פרטיים של אנשים, הייתי עושה מעל ומעבר, כי הייתי מרגיש מחויב לבן אדם.

היום כשאני עובד עבור חברות ענק בינ"ל, אני מתייחס בציניות לכל אירועי הגיבוש והקשקושים על "רוח החברה" ו"משפחת [שם החברה]"...

בסופו של דבר, אני והמנהלים שלי, כולנו מספרים בדוחות של מנהלים שמעולם לא פגשנו, שיפטרו אותנו בקלילות, אם יחשבו שזה ישפר את הרווחיות\מחיר המניה של החברה.

היום, אם היו מבקשים ממני לדגמן בסרטוני תדמית עבור החברה, היו מקבלים סירוב מנומס.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
"אם אתה טוב במשהו, אל תעשה אותו בחינם".

במקרה של פותח השרשור - "אם אתה נראה טוב, אל תדגמן בחינם".

זה הדחה לזנות מה שאתה עושה לי פה, עבירה פלילית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין לי בעיה עם הסירוב, רק צריך לעשות אותו נכון.

לא "לכו לחפש מי ינענע אתכם, אם אתם לא משלמים לי אז תמותו ולא מצטלם", אלא "וואו, תודה. מחמיא לי, אבל אני מעדיף לא להצטלם, פחות מתחבר לחשיפה, אבל תודה שחשבתם עלי".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ברור.

מערכות יחסים בין בני אדם זה רק כסף.

אפילו תורות ניהול כבר מזמן עזבו את התפיסה שכסף זה הכל, אבל 'מגן הפורום' יודע הכל יותר טוב.

הייתי עונה לך בכנות, אבל אז הייתי צריך לתת לעצמי התראה.

אתה מוזמן לכתוב לי בפרטי בכנות ולחסוך מעצמך התראה :-P

קודם כול זו הדעה שלי וזכותך לא לקבל אותה. באמת שאינני מבין גדול בתורת הניהול החדשה ואולי אפילו שנינו מדברים על דברים שונים.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בכל מקרה. מה היחס הכללי של מקום העבודה אל העובד, הוא שקובע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תודה איש יקר. אכן לא ביקשתי תשלום, וזה ממש לא הסיבה שלי לסירוב, אבל כן אציין שכמה פה חולקים על דעתך בעניין התשלום :-D

שיחלקו. אם כולנו היינו מסכימים על הכל הפורום היה מורכב משרשורים של שתי הודעות. הראשונה היתה "עשיתי XYZ. מה דעתכם?", השנייה היתה אתה צודק וכל הפורום היה עושה לה תודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה אני הייתי עושה לו הייתי במקומו של פות"ש?

אם לא מפריע לי הצילומים והחשיפה, הייתי הולך על זה בכיף. שבירת שגרה כמו שאמרו, פלוס אולי היכרות או קשר שיעזור בהמשך הדרך, לך תדע. או אולי אפילו בעתיד ייצא מזה משהו אחר, שאי אפשר לחשוב עליו כרגע. לך תדע. אין פה משהו רע או בעייתי.

דוגמא? יש.

זכיתי בעבר בתחרות בפורום הסיג"א הישראלי, בתנאי שאבצע סרטון ביקורת מוצר ליוטיוב. ביצעתי, והספק מסין יצר איתי קשר, ולמשך תקופה שלח לי מוצרים לביצוע ביקורות וידאו עליהם. והכל ממשהו שלא חשבתי עליו פעמיים או יותר מדיי- סה"כ וידאו ביקורת מוצר ביוטיוב...

אם קצת מפריע, שואל בנימוס מה אקבל עבור זה. לפי התשובה, מחליט.

אם מאד מפריע, תודה אבל לא מעוניין- אני שומר על הפרטיות שלי.

יש לציין שהצעה כזו לא מפריעה לי, והייתי עונה עליה בחיוב בכל מקרה. אך פות"ש ציין שהוא לא מעוניין בחשיפה, כך שהמקרה קצת שונה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...