Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הם רוצים ש"אדגמן" עבורם שאני לובש את מדי החברה ולפרסם תמונות שלי באתר האינטרנט של החברה לעיני כל. כל זה ללא שום תמורה כספית מצידם. למעשה רוצים שאדגמן כדי לחסוך עלויות של השכרת אנשים חיצוניים לצילומים.

ראוי לציין שאני לא עובד בגוגל ומקום העבודה הוא מקום זמני, פשוט, ולא נוצץ במיוחד שנועד בכדי "לסגור את החודש" בזמן לימודים ולא יותר מזה. לא מקור לגאווה גדולה שהפרצוף שלי יתנוסס שם באתר שלהם בקיצור.

אשמח לדעתכם האם עליי להסכים או לסרב ומה הייתם עושים במקומי?

עריכה אחרונה על ידי Tsachi89

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ללא תמורה כספית לא הייתי מסכים, הרי גם ככה הם חוסכים על דוגמן.

בכל מקרה קח את זה כמחמאה. אתה העובד הכי יפה שיש להם.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

או שהוא העובד היחיד ולכן הגיוס..
פורסם

אם לא משלמים - אל תסכים.

אם משלמים - תלוי כמה משלמים.

אני למשל לא הייתי רוצה שהפרצוף שלי יככב בפרסומת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אישית לא הייתי מסכים כי אני לא סובל את אור הזרקורים ואוהב להישאר אלמוני אבל אם אתה אוהב את הפרסום אז מה אכפת לך מה הם חוסכים אם אתה מקבל חשיפה?

לא מסכים.

על פרצוף כמו שלך צריך לשלם.

הביטוח בטח כבר שילם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחלה תגובות ואחלה גישה חיובית.

אם אפשר לתרום למקום העבודה משהו ולעשות משהו אחר, שגם עוזר למעסיק אז לא. בחיים לא.

אח"כ תבכו בשרשורים שהמעסיק שלכם לא סופר אתכם.

איזו גישה מעאפנה לחיים.

"המעסיק חוסך עלי" "המעסיק חוסך העסקת דוגמנים" לא חלילה "מגניב, רוצים שאתרום משהו ממני".

תסלחו לי אבל כל מי שהגיב ככה - אין לכם רבע מושג על מערכת יחסים בין עובד למעסיק.

אגב, לאחרונה צילמתי סרטון מסויים בתחום העבודה שלי. כל השחקנים מתוך הארגון. שרפתי להם חצי יום עבודה, שיצר להם רק יותר עבודה אח"כ, אבל כולם יצאו מרוצים. נתנו מעצמם משהו לטובת קידום מטרות הארגון.

לא הכל מסתכם בכסף. יש מעבר.

לפות"ש - אם עוד לא ענית, ממליץ לך להשיב בחיוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

חברים, היום למדנו שמי שיפה מקבל קידום ע"י צילום. מי שמוכער, נשאר מאחור. אחלה גישה.

ועכשיו ברצינות:

אם הצילומים היא רק עבור עובד אחד, לא הייתי מצלם. אני לא דוגמן. אם הוא רוצה לצלם אותי יחד עם המחלקה שלי, אין לי בעיה.

אני לא מאמין שעובד חדש יזהה אותי דרך האתר, אבל אם המעסיק חושב שזו הדרך הנכונה למצוא עובד טוב, שיהיה מבורך.

פורסם
אחלה תגובות ואחלה גישה חיובית.

אם אפשר לתרום למקום העבודה משהו ולעשות משהו אחר, שגם עוזר למעסיק אז לא. בחיים לא.

אח"כ תבכו בשרשורים שהמעסיק שלכם לא סופר אתכם.

איזו גישה מעאפנה לחיים.

"המעסיק חוסך עלי" "המעסיק חוסך העסקת דוגמנים" לא חלילה "מגניב, רוצים שאתרום משהו ממני".

תסלחו לי אבל כל מי שהגיב ככה - אין לכם רבע מושג על מערכת יחסים בין עובד למעסיק.

אגב, לאחרונה צילמתי סרטון מסויים בתחום העבודה שלי. כל השחקנים מתוך הארגון. שרפתי להם חצי יום עבודה, שיצר להם רק יותר עבודה אח"כ, אבל כולם יצאו מרוצים. נתנו מעצמם משהו לטובת קידום מטרות הארגון.

לא הכל מסתכם בכסף. יש מעבר.

לפות"ש - אם עוד לא ענית, ממליץ לך להשיב בחיוב.

תזכיר לי איפה אתה עובד ואיפה הוא עובד?

דה הוא מקום זמני, פשוט, ולא נוצץ במיוחד שנועד בכדי "לסגור את החודש" בזמן לימודים ולא יותר מזה.

אם היה אומר שזו עבודה שהוא רוצה להמשיך בה,להתקדם בה, או כל דבר דומה אני בטוח שהתגובות היו נראות אחרת.

בנוסף לא נראה כאילו חשוב לו הפרסום ונראה כי אפילו הוא קצת סולד מזה :

לא מקור לגאווה גדולה שהפרצוף שלי יתנוסס שם

Miata ND2

פורסם

גישה חיובית כלפי מקום העבודה, גם זמני, היא תמיד טובה.

לעולם לא תדע את מי תפגוש בעתיד ואיפה.

מה איכפת לך להשאיר רושם טוב וחיובי אחריך? למה צריך להשאיר אחריך טעם רע?

תמשיכו עם הגישה שלכם, זה מתכון מעולה להצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ג'יזס, מה נסגר??

רוצה להצטלם תצטלם, לא רוצה סרב בנימוס. מה הביג פאקינג דיל?

לשלם לך על זה כסף??? זה מצריך ממך משהו שפוגע בזמן הפנוי שלך? יש לך איזשהן עלויות? כנראה שלא, הכל יהיה על חשבון המעסיק.

בחיי, לא מבין את הראש הקטן והקטנוני הזה. דיסקו צודק בכל מילה שהוא כתב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכלל לבקש תוספת תשלום על משהו שנעשה בזמן העבודה שממילא משלמים לך זו חוצפה. כמנו שכתבתי, השאלה אם להצטלם או לא נוגעת רק לנושא החשיפה שאם אתצה מעוניין בה או לא. אין שום שיקולי תשלום. טוב שאתה לא מבקש תשלום נוסף אם העובד לידך מבקש שתביא לו על הדרך את העיפרון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מסכים עם שני הצדדים, אם מה שמפריע לך זה הכסף הנוסף - עזוב, תסרב בלי לתת סיבות.

אבל, אם הייתי המעסיק הייתי רומז לו שיצא לו בונוס קטן בסוף החודש על ההתנדבות.

צריך שניים לטנגו והעובדים במקומות עבודה 'לא רציניים' צריכים להיות מתוגמלים על 'קטנות' - כי הם לא מרוויחים לא סכומים גבוהים ולא קריירה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...