Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גישה חיובית כלפי מקום העבודה, גם זמני, היא תמיד טובה.

לעולם לא תדע את מי תפגוש בעתיד ואיפה.

מה איכפת לך להשאיר רושם טוב וחיובי אחריך? למה צריך להשאיר אחריך טעם רע?

תמשיכו עם הגישה שלכם, זה מתכון מעולה להצלחה.

יש לי גישה מאוד חיובית כלפי כל מקומות העבודה, אני מוכן לתרום, להתנדב, בשום מקרה לא להשאיר רושם רע.

אבל להצטלם לקמפיין פירסומי לא מוכן. לא בתשלום ולא בלי תשלום. למה? ככה.

לויאליות ויחס חיובי למקום העבודה זה משהו אחד והופעה בסרטון פירסומי שמשודר בכלי תקשורת זה משהו אחר.

פורסם
תסלחו לי אבל כל מי שהגיב ככה - אין לכם רבע מושג על מערכת יחסים בין עובד למעסיק.

כנראה שלא עבדת במקומות מחורבנים באמת.

או שעבדת, זה היה מזמן ושכחת איך זה לקבל מינימום, במשרת dead end אצל בוס שמתייחס אליך כמו לזבל (שולח לעשות משלוחים במזג אוויר סוער למשל), ועוד מצפה שתתרום מעצמך מעבר לתפקיד שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ודים, אם העבודה שלך היא לעשות משלוחים אז הבוס שלך ישלח אותך לעשות אותם. ציפית שיגיד לך תשמע היום יש גשם אז אני אצא במקומך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא, זה אומר "חכה עם המשלוח עד שמזג אוויר יירגע, כדי שלא תקבל בול עץ בראש בדרך".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כנראה שלא עבדת במקומות מחורבנים באמת.

או שעבדת, זה היה מזמן ושכחת איך זה לקבל מינימום, במשרת dead end אצל בוס שמתייחס אליך כמו לזבל (שולח לעשות משלוחים במזג אוויר סוער למשל), ועוד מצפה שתתרום מעצמך מעבר לתפקיד שלך.

מצחיק, בדיוק חזרתי מחופשת סקי במערב אירופה.

המשלוחן של הפיצה יצא כרגיל גם במינוס 20 מעלות ורוחות של 80 קמ״ש.

גם המשלוחן בארץ יכול לעשות את העבודה שלו ב12 מעלות וקצת גשם.

פורסם
מצחיק, בדיוק חזרתי מחופשת סקי במערב אירופה.

המשלוחן של הפיצה יצא כרגיל גם במינוס 20 מעלות ורוחות של 80 קמ״ש.

גם המשלוחן בארץ יכול לעשות את העבודה שלו ב12 מעלות וקצת גשם.

אני מבין שזאת חשיבה בשיטת החמוצים?

במדינות קרות עושים משלוחים על רכבים אפילו במדינות עולם שלישי כמו אוקראינה שליחים עושים משלוחים על רכבים.

כאן בארץ מנסים לחסוך על חשבון הבטיחות החיים והבריאות של השליח.

פורסם

הדיון סוטה ממקומו.

לדעתי לדגמן בעבור החברה זה לא חלק מדרישות התפקיד של אותו עובד. זה כמו שחבר שלי שעסק במשכנתאות פעם קיבל מהבוס שלו הוראה "לך תאסוף את הכביסה שלי מאמא שלי". אז נכון שזה היה בזמן העבודה והוא מקבל כסף על הזמן הזה, אבל בכל זאת זה לא חלק מדרישות התפקיד שלו.

יכול להיות שאני טועה, אך על פי טון הכתיבה של פותח השרשור הוא אינו מעוניין להצטלם עבור אותה חברה ועל כן לדעתי אינו צריך לעשות זאת. אני אומר אתה חי פעם אחת, תעשה מה שטוב רק לך. במיוחד לאור העובדה שאני לא רואה השלכות ארוכות טווח בהמשך הקריירה של פ"ש לגבי הסוגיה.

בקיצור אם בא לך - תצטלם

אם לא בא לך - אל תצטלם

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

נשמע כאילו רוב החבר'ה כאן הם ילדים אחרי צבא שעובדים מועדפת בתחנת דלק, לפי רמת המירמור ממקום העבודה. (ואני לא מזלזל, לפני שיקפצו עליי)

אם זה לא כך, אז באמת כדאי לרוב הכותבים לאמץ גישה קצת יותר נותנת וחיובית, ולא לחפש רק את הכסף.

שלח לחמך על פני המים, כי ביום מן הימים תמצאנו

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לא, זה אומר "חכה עם המשלוח עד שמזג אוויר יירגע, כדי שלא תקבל בול עץ בראש בדרך".

אבל זוהי הגדרת התפקיד...

אם אתה שליח - כנראה שיצפו ממך להיות שליח גם בקיץ וגם בגשם, אלא אם כן כבר מדובר במצב של סכנת חיים של ממש....

פורסם

יש אנשים שלא חשים בנוח להצטלם, לא משנה לאיזו מטרה, וזה בסדר. אומרים "לא תודה, לא נעים לי" ובזה זה נגמר.

כל מה שמעבר לזה - תרדו מהעץ. הגדרת תפקיד, מי ישמע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה רבה לכל העונים, לא ציפיתי לכזו הענות. תדעו שמאוד עזרתם לי לגבש החלטה.

אז, הלכתי עם תחושת הבטן וסירבתי. לצערי הם די קיבלו את זה במורת רוח וניסו ללחוץ עליי אבל עמדתי על דעתי ובסוף הם הבינו שאין להם מה לעשות והם לקחו מישהו אחר במקומי. שאר יום העבודה התנהל כרגיל ולא ראיתי הבדל ביחס שלהם לאחר מכן.

אבל ימים יגידו ..

,

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

צחי, להגיד לא זה בסדר גמור. להגיד רק אם תשלמו לי זה לא בסדר.

פעלת נכון ומורת הרוח שלהם לא במקום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
צחי, להגיד לא זה בסדר גמור. להגיד רק אם תשלמו לי זה לא בסדר.

פעלת נכון ומורת הרוח שלהם לא במקום.

תודה איש יקר. אכן לא ביקשתי תשלום, וזה ממש לא הסיבה שלי לסירוב, אבל כן אציין שכמה פה חולקים על דעתך בעניין התשלום :-D

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• תוכן חדש...