Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, זה אומר "חכה עם המשלוח עד שמזג אוויר יירגע, כדי שלא תקבל בול עץ בראש בדרך".

"בקור" של 8 מעלות ועם קצת רוחות, תוכל להכווין אותי למקום בארץ שנופלים ועפים בולי עץ וחלקים של בניינים ברחובות?

לך יש גישה מסויימת, כנראה שמקומות כאלו, מתאימים לך.

זה תמיד קל להגיע למקום מחורבן ואז לבכות כל החיים.

או שאתה מפנים שזה זמני ועושה את המקסימום ואז גם המעסיק הכי מפגר, יראה את החיוביות או שאתה עוזב.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ולמה לתת את המקסימום בשביל מקום שלא שם עליך, ותוך דקה יכול להחליף אותך?

סבבה, תעשה משלוחים בגשם ועומסי חום (שאותם בארץ יש יותר מסערות), ובסופו של דבר תהיה עדיין באותו מקום ועם אותה משכורת, פול גז בניוטרל.

אם אתה נמצא במקום שיעריך את המאמץ, אז כן, כדאי להשקיע מעצמך ולתת את ה110 אחוז, כי גם אם זה לא יקדם אותך רחוק באותו מקום (כי בוסים טיפשים ונצלנים יש בכל מקום), זה ייתן לך ניסיון ומוניטין שיקדמו אותך בתעשייה.

אבל בעבודה סטודנטיאלית זמנית? מה, יעריכו את זה שהבאת פיצה בגשם בזמן, אז ימנו אותך לסמנכ"ל?

צריך לדעת איפה להשקיע ואיפה לא.

אני לשמחתי נמצא במקום שבו אני מרגיש שמעריכים אותי, ומה שאני עושה כן משפיע, לכן אני גם נוסע 100 ק"מ ביום (לפעמים גם יותר, אם צריך להגיע לסניף מרוחק), וגם נשאר מעבר לשעות העבודה או מתחבר מהבית, כי אני יודע שזה ייתן לי תועלת.

אבל גם הייתי במקומות שבהם לא משנה כמה התאמצתי, נשארתי שנים באותו מקום ועם אותה משכורת של כמה שקלים מעל המינימום. למה? ככה. כי מדובר במקום שבו גם אם תעשה שמיניות באוויר, אין לך לאן להגיע עם זה.

כי לא משנה כמה קשה יעבוד החמור, ראש מועצה של הכפר הוא לא יהיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
"בקור" של 8 מעלות ועם קצת רוחות, תוכל להכווין אותי למקום בארץ שנופלים ועפים בולי עץ וחלקים של בניינים ברחובות?

גוש-דן, ביישוב יהויכין, אשקלון. לפחות בולי-עץ, ולא חלקי בניינים.

אם כי בחיפה חומה קרסה (ולא בפעם הראשונה [ולא אותה החומה...]), אם זה נחשב.

בסופו של דבר, אני מסכים עם ואדים- צריך לדעת איפה להשקיע, ואיפה לא.

אבל, יש "להשקיע" ויש "להשקיע". כל מקרה לגופו.

פה מדובר על משהו פעוט, שעשוי אפילו להיות כיפי ולפתוח דלתות חדשות ובלתי צפויות. חוויה חדשה. אני כמעט תמיד בעד חוויות חדשות. וכל עוד הסלידה מהמעשה איננה יוקדת, למה לא? נכון, לא יעשו ממנו סמנכ"ל החברה כי הוא אמר "כן". אבל גם לא יפטרו אותו אם יגיד "לא". במקרה הכי גרוע, לא יצא מזה כלום. סתם נשרפו להן כמה שעות בביצוע שטות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ברור.

מערכות יחסים בין בני אדם זה רק כסף.

אפילו תורות ניהול כבר מזמן עזבו את התפיסה שכסף זה הכל, אבל 'מגן הפורום' יודע הכל יותר טוב.

הייתי עונה לך בכנות, אבל אז הייתי צריך לתת לעצמי התראה.

התורות האלה שאתה מדבר עליהן מיושמות בחברות הייטק, במשרות בכירות, במקומות עבודה שיש בהם ועדי עובדים חזקים וכו', איפה שהשכר והתנאים הסוציאלים הם הרבה מעבר למינימום וכבר לא משחקים תפקיד. אבל מהצד השני, יש לצערי את המעסיקים שמנצלים אוכלוסיות חלשות וגם את המינימום לא תמיד משלמים.

פורסם

סבבה, תעשה משלוחים בגשם ועומסי חום (שאותם בארץ יש יותר מסערות), ובסופו של דבר תהיה עדיין באותו מקום ועם אותה משכורת, פול גז בניוטרל.

אם אתה נמצא במקום שיעריך את המאמץ, אז כן, כדאי להשקיע מעצמך ולתת את ה110 אחוז, כי גם אם זה לא יקדם אותך רחוק באותו מקום (כי בוסים טיפשים ונצלנים יש בכל מקום), זה ייתן לך ניסיון ומוניטין שיקדמו אותך בתעשייה.

אבל בעבודה סטודנטיאלית זמנית? מה, יעריכו את זה שהבאת פיצה בגשם בזמן, אז ימנו אותך לסמנכ"ל?

אני לשמחתי נמצא במקום שבו אני מרגיש שמעריכים אותי, ומה שאני עושה כן משפיע, לכן אני גם נוסע 100 ק"מ ביום (לפעמים גם יותר, אם צריך להגיע לסניף מרוחק), וגם נשאר מעבר לשעות העבודה או מתחבר מהבית, כי אני יודע שזה ייתן לי תועלת.

אבל גם הייתי במקומות שבהם לא משנה כמה התאמצתי, נשארתי שנים באותו מקום ועם אותה משכורת של כמה שקלים מעל המינימום. למה? ככה. כי מדובר במקום שבו גם אם תעשה שמיניות באוויר, אין לך לאן להגיע עם זה.

באף עבודה של סטוודנטים לא ימנו מישהו למנכ"ל. מקסימום בסיום הסטודנט יסיים את הלימודים, אז אולי יכניסו את אותו עובד למשרה בכירה יותר. למשל סטודנט שעבד במפעל כימיקלים, למד הנדסה כימית ונכנס לעבוד בתור מהנדס כימיה במפעל. לפני כן היה מבקר איכות דרך חברת קבלן.

אבל אני מעונין להתיחס לדוגמת השליח: הרי ברור לשנינו שזו עבודה זמנית. היתרון בעבודה הזו היא הכסף השחור שנקרא "טיפ". ההבדל בין שליח לבין מוכר גלידה בקניון הוא כמות הטיפים. אם למשל שליח יאחר מסיבה כלשהי, אותו עובד יצטרך לתת תשובה ללקוח (אם זה תירוץ או אמת), או במילים אחרות הוא יצטרך לתת תשובה מספקת ללקוח, שאותו לקוח ימשיך לקנות. על הדרך או שיקבל טיפ (אם הלקוח ירצה), או יותר חשוב: הלקוח יקנה שוב.

אם הבוס שלך אומר לעובד ביום לימודים להגיע ואם לא הוא יפוטר, אז אותו בוס לא צריך לנהל עובדים. כי אותו בוס הבין שיש לו עובד בעיתי מבחינת שעות, ושני הצדדים סגרו על ימים מסוימים שאותו עובד יכול לעבוד (לא בזמן הלימודים).

פורסם

אתה לא נותן את המקסימום אלא עושה את העבודה שלך. תפקידו של שליח הוא לעשות את השיחויות ושכרו הוא מה שנקבע איתו כשהתקבל לעבודה.

אין בעיה להגיד לא מתאים לי לעשות את זה או השכר לא מתאים לי ואז או לעזוב או לקבל העלאה (בהתאם לתוצאות המו"מ בינך לבין הבוס) אבל אם החלטת שאתה נשאר תעשה את העבודה כמו שצריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...