Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

הרכב יונדאי סנטה פה 2010 טורבו דיזל 2200 עם 130 אלף ק"מ.

לפעמים קורה שהרכב מסרב לרדת מהילוך רביעי. אתמול זה קרה לאחר נסיעה קצרה (מנוע קר יחסית), לפני חודש זה קרה לאחר נסיעה ארוכה (מנוע חם).

כאשר העברתי את ידית ההילוכים למצב "ידני" שמתי לב שהגיר תקוע בהילוך רביעי ומסרב לרדת. כלומר גם תחילת נסיעה הוא מתחיל מהילוך רביעי.

לפני שבוע החלפתי במסגרת טיפול גם שמן גיר.

רעיונות למישהו מה יכול לגרום לבעיה הזאת ואיך אפשר למקד את הבעיה?

תודה מראש,

אמר ר' עקיבא: "ואהבת לרעך כמוך"

פורסם

בתור התחלה תבדוק מפלס שמן גיר.

 

על פניו לא נראה שהבעיה קשורה להחלפת שמן גיר מכיוון שהתקלה קרתה גם לפני ההחלפה, יש לך נורת מנוע דולקת או איזושהי נורה אחרת שמתריעה על תקלה?

 

האם אתה יודע באיזה שמן גיר השתמשו בהחלפה?

פורסם

לפי מה שהבנתי מהמכונאי, אין מדיד למפלס שמן גיר.

גם אין שום נורת מנוע דולקת.

מחר אבדוק איזה סוג שמן גיר שמו לי בטיפול האחרון.

תודה

אמר ר' עקיבא: "ואהבת לרעך כמוך"

×
×
  • תוכן חדש...