Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעת השדרוג הממונעת הגיעה, וחשקה נפשי ביורוסוויפט במחיר של 40-45K

(מניעים ליורסוויפט? יפאנית, קטנה ואמינות אמינות אמינות. אני יודעת שזה לא רכב שהוא חביב המדור, אבל בכל זאת לא המדור ישלם על התיקונים בפז'ו..או בפיאסטה...).

שרכתי את דרכי עד כפר סבא (מירושלים עיר קודשנו) על מנת לבדוק יורסוויפט 2001, ידנית (שמבחינתי זה יתרון) עם 57,000 ק"מ. האוטו...וואלה שמור היטב. הבדיקה העלתה כמעט 0 בעיות מכניות (טוב, צריך לטפל בברקסים. אבל זה בקטנה אני מקווה) אבל מצאה פגיעה קטנה בשלדה (ללא סימני ריתוך או משהוא שמעיד על פגיעה קשה). בלשון הבדיקה: "סימני פגיעת שלדה לפנים".

כיון שאני מתכוונת לרכוש את הרכב לתקופת נסיעה ארוכה, ולאור מצבו המכני,תהיתי אם בכל זאת כדאי לרכוש את הרכב, ואם כן בכמה לנסות הוריד את המוכר. מחירון הרכב הוא 49K, כרגע הוא מוכן לרדת ל-46K ואני מתעקשת על 43K. נכון לכרגע נפרדנו כידידים (אם כי עצבניים במקצת).

מה אתם אומרים?

פורסם

לא היינו קונים יורוסוויפט, נקודה.

את יודעת מה, היינו ממליצים על סוויפט אם היה מדובר ברכב במחיר של עד 10K ש"ח והיה צורך באמינות גבוהה יחסית. אבל ב-45K יש כל כך הרבה אופציות עדיפות בצורה משמעותית שזה יהיה פשע להמליץ לך על מכונית שתוכננה לפני עשרים שנה וגם נוסעת ככה. היורוסוויפט לא בטיחותית (אלמנט חשוב שאין לזלזל בו!), לא נוחה, לא משרה ביטחון בנהיגה ונראית כמו פח זבל מבפנים ומבחוץ ולא כמו מכונית משנת ייצור המתחילה ב"2".

אם חשקה נפשך באמינות גבוהה, מומלץ דווקא כן לחפש פיאסטה משנת 2001-2002 במחיר הזה. היא מכונית טובה מאוד, אמינה מאוד, נוחה, בטוחה, והרבה יותר מהנה מהפיאטסה (ואני לא מתכוון רק להנאה מנהיגה ספורטיבית אלא לקלות ונוחות תפעול, איבזור, איכות חומרים, רעשים וכולי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם חשקה נפשך באמינות גבוהה, מומלץ דווקא כן לחפש פיאסטה משנת 2001-2002 במחיר הזה. היא מכונית טובה מאוד, אמינה מאוד, נוחה, בטוחה, והרבה יותר מהנה מהפיאטסה (ואני לא מתכוון רק להנאה מנהיגה ספורטיבית אלא לקלות ונוחות תפעול, איבזור, איכות חומרים, רעשים וכולי).

רוני

מגניב, לא ידעתי שהפיאסטה יותר טובה מהפיאסטה :wink:

התכוונת הרבה יותר מהנה מהסוויפט

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אל תכניס מילים (ולא שום דבר אחר בבקשה :roll: ) לפה של רוני...

הפיאסטה הרבה יותר מהנה מהפיאטסה, למה, נהגת פעם בפיאטסה שתגיד אחרת ? :-P

ולגופו של ענין, בתקציב שלך את יכולה לקנות יופי טופי של פיאסטה 2002 (מהשכרה לשעבר) שפרסמתי עבור ידידה בלוח המכירה פה, היא לא פחות אמינה מסוויפט (מנסיון ארוך שנים של אמא שלי) ותשארי עם מספיק עודף לטיפולים וביטוחים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יופי, יופי... תצחקו, אין בעיה... :-P הייתי יכול למחוק את התגובות שלכם ולתקן את ההודעה המקורית שלי אבל מילא, תהנו :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים בקשר לפיאסטה...

היורו סוויפט קניה גרועה, במיוחד כשעברה תאונת שילדה.

נ.ב. גם פולו יכולה להכנס לתקציב במחיר ירידה בשנתון....

(שנת 2000 יכולה להכנס בתקציב)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכל המגיבים.

חשבתי על פיאסטה, אבל כרגע אני מתקשה למצוא כזאת עם קילומטראז' סביר.

לקנות רכב בן 3 שנים שעשה יותר מ-90 אלף קילומטר, נראה לי מוגזם. או שאולי אני זאת שמגזימה?

בנוגע לפולו- האם זה נכון שמחירי חלקי החילוף של הפולו (ואחותה הגולף) יקרים להחריד? האם כל ביקור במוסך (שכידוע, כל הרכב, ולו האמין ביותר, נזקק למוסך פה ושם) יגמר בהוצאה של אלפי שקלים?

על איזה דגם של פולו הייתם ממליצים?

פורסם

בתקציב שלך גם הפונטו ספייס מומלצת בהחלט.תוכלי למצוא 2001 מיד פרטית,ידנית,בלי בעייה.הפונטו מודרנית יותר מהפיאסטה,נוחה יותר,בטוחה יותר וחסכונית בהרבה.מהסוזוקי רדי-שום תכונה בה לא הולמת את מכוניות שנות ה 2000,וגם לזמנה היא לא היתה מכונית מבריקה(סוף שנות ה 80 ותחילת ה 90).פולו אולי תוכלי לקנות שנת 2000,מהדגם שלפני מתיחת הפנים,והיא לא טובה יותר מהפונטו ספייס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא הייתי קונה יורוסוויפט...ובטח אל יורוספוויפט עם פגיעת שלדה.

אפשר להמשיך לחפש,לא חסרים יורוסוויפטים נורמליים בארץ.... :roll:

אני גם ממליץ על פולו...

את תוכלי למצוא פולו קלאסיק (שנמכרות בד"כ יותר בזול) משנת 00-01..

רכב איכותי למדי,שלא סובל מיותר מדי בעיות.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

עוד אפשרות - סיאט איביזה מהדגם ה"מתוח" - פולקסווגן פולו בתחפושת, שלדעתי יותר מוצלחת מהמקור... רכב אמין יחסית, בטוח ונוח ומרווח בהרבה מהסוזוקי.

ודרך אגב - לפני כשנה וחצי האלפא שלי ירדה מהכביש. הביטוח "מימן" לי רכב חלופי, וביום הראשון קיבלתי יורוסוויפט אוטומטית (אדומה כמו פרארי...). אחרי יום, כשהגב שלי התחיל לכאוב בגלל הישיבה הנמוכה והקשה, חזרתי ולאחר הפעלת קשרים "הצלחתי" לקבל במקומה יונדאי גטס. איכה נפלו גיבורים...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

סליחה שאני מתפרץ כך.

אבל פעם ראיתם רכב למכירה עם פגיעת שלדה חמורה (לא מדבר על סוחרים)?

הכל נחשב לפגיע קלה לא?

פורסם

אני קניתי מכונית מיצובישי סופר-לנסר עם פגיעה די רצינית מאחור (משמעות גבוהה) אבל ללא בעיות בטיחותיות.

הפגיעה היתה מגולמת במחיר והרכב היה במצב מצויין מעבר לפגיעה.

חמי משתמש ברכב באופן שוטף והוא מאד מרוצה מהרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את תוכלי למצוא פולו קלאסיק (שנמכרות בד"כ יותר בזול) משנת 00-01..

רכב איכותי למדי,שלא סובל מיותר מדי בעיות.

עד שהיא תמצא דגם בנזין, ישווקו כבר רחפות כביש:wink:.

פורסם

חלקים של פולו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אבל מאוד!!!! יקרים מניסיון :)

אבל הבעיה שאת לא תצטרכי לקנות חלקים כי הוא לא עושה בעיות בלי עין הרע טפו טפו טפו שרק מחר אני לא ישפוך מנוע

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• תוכן חדש...