Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני קניתי מכונית מיצובישי סופר-לנסר עם פגיעה די רצינית מאחור (משמעות גבוהה) אבל ללא בעיות בטיחותיות.

הפגיעה היתה מגולמת במחיר והרכב היה במצב מצויין מעבר לפגיעה.

חמי משתמש ברכב באופן שוטף והוא מאד מרוצה מהרכב.

השאלה עד כמה חמורה הפגיעה (ולפי דעתי כל פגיעה צריך לבדוק לעומק). בפגיעות מאחור בד"כ לא עוברים את בית הבולם ולכן אין נזק מבחינת התנהגות אבל יש נזק מבחינה בטיחותית מכיוון שכל סוג מתכת שמיישרים אותה בחזרה מאבדת מהחוזק שלה. אם היה מדובר ברכב מודרני ובטוח הייתי מבין אבל מכיוון שהסופר לאנסר לא מצטיינת בציון ה-NCAP שלה אז אני מבין את הטיעון שלך ...

פורסם
סליחה שאני מתפרץ כך.

אבל פעם ראיתם רכב למכירה עם פגיעת שלדה חמורה (לא מדבר על סוחרים)?

הכל נחשב לפגיע קלה לא?

פגיעת שילדה קלה - מנסים לא לדווח ומקווים שלא תתגלה בבדיקה.

פגיעת שילדה ביינונית - מדווחים כקלה.

פגיעת שילדה רצינית - האוטו ירד מהכביש והושבת אז אתה לא זוכה לראות אותו.

וזה סוד הקסם ש"תמיד" פגיעות שילדה הן מאוד קלות.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום

כבעל סויפט זהו אוטו טוב ושווה קניה. אבל רק את יכולה להחליט כמה שווה לך הקפיצים הקשים של הרכב.

יש לנו גם פונטו אבל למרות שהבעיות של הפונטו קטנות וזולות לתיקון, יש הרבה יותר מהן לעומת הסויפט.

לדעתי עבורך הקריטריון צריך להיות אוטו יפני , ובמחיר שצינת אפשר למצוא מבחר אדיר של יפניות יד שניה במצב טוב, גם אם משנת מודל יותר ישנה.

בהצלחה

יהודה

נ.ב. אל תתרשמי מהעקשנות של מוכר הסויפט. עם קצת סבלנות ומזל, הוא עוד יוריד את המחיר.

פורסם
קודם כל יורוסוויפט מיוצר בהונגריה, ככה שיפני הוא לא :roll:

והגיעו לארץ קורולות שיוצרו באנגליה ובטורקיה,אז גם הן לא יפניות? :roll:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

מי שקונה את הסוויפט פשוט בוחר לעצום את עיניו לנוכח המציאות ולזרוק את כספו על גרוטאה.

מי שבוחר לקנות את הסוויפט עם פגיעת שלדה במחיר שגבוה ממחירה של ג'אסטי שנת 89, הוא

פשוט לא נורמלי.

תתעשתי וקני משהו סביר. כואב לראות מישהו שם 45K על כזו נבלה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...