Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי ממישהו שעובד במשרד הרישוי שהחל משנה הבאה לא יהיה רישום של ידים על הרכב מישהו שמע על זה זה באמת הולך לקרות ???

אם כן כמה חבל מלא אנשים יפסידו מזה לפי דעתי

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

אני לא שמעתי ובמידה וזה נכון ויתממש בפועל בעתיד הקרוב אני באמת אכעס כיוון שברשותי יש 205 יד I מטופלת בקנאות וכאשר אמכור אותה ולפרמטר "הידיים" כבר לא תהיה יותר משמעות, הדבר יפגע בערך הרכב שנכון יהיה עבורי לדרוש על רכב בעל נתון מרשים שכזה. מקווה שהכל בגדר דיבורים מעורפלים ולא יותר מזה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עם לי יש ראלי יד שנייה מטופלת באהבה ובמידה שיהיה דבר כזה אני מצלם את הרשיון רכב ואשמור אותו וככה תהיה לי הוכחה לטווח הארוך שהרכב באמת לא עבר ידים

זה מה שנראה לי הפתרון

כי נכון להיום אנשים משלמים לי מעל המחירון ב 3 או 4 אלף והכל בגלל זה שהרכב יד 2 אחרת זה יהיה הפסד במיוחד

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

3-4 אלפיות מעל למחירון זה לא כזה רציני בהתחשב בעובדות בשטח[ביקוש,יד 2,מטופלת באהבה..]

בעיקר ששכן שלי למעלה משנה מכר ראלי דור 1 יד 6 ב6 מעל למחירון...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא צריך להגזים אם המחירון שווה 18 ומשלמים על הרכב 23 נשמע מעולה ואם מישהו שמשלם יותר מזה אז בטוח הבן אדם לא יודע למה הוא נכנס זה כבר כמעט שליש המיחרון של הרכב ונושא זה דנו אותו פהה עד שנמאס תחת כותרת שאגת האריה

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם
ומה איתי? איך אשוויץ שאני יד 17 במוסטנג, אבל מתמיד כבר משנת 1989?

אני חושש שתאלץ ללכת כמו שאר חברינו לצלם את רשיון הרכב ...

אגב

לא נשמע לי הגיוני בכלל

יגרום לבלאגן של ממש בעסקי הרכב

כאשר המרוויחים הגדולים כאן הם בד"כ סוחרי הרכב שמחזיקים רכבים בעלי ידיים "שונות" ומשונות .

פורסם

אני מוכרח להבין אחת ולתמיד מה זה משנה איזה יד האוטו ?!

אם האוטו שנת 98 והסיפור שלו הוא:

1. ננהג ע"י נהג אחד מפגר שעשה בו לינץ לאורך כל חייו

2. רשום יד 01 (יענו יד שנייה) אבל היה במשפחה של 5 אחים אבא ואמא.

3. רשום יד 05 וכל אחד שקנה את האוטו טיפל בו יותר טוב מהקודם ועשה לו "יישור קו".

4. רשום יד 18 ( :wink: ) והאוטו נראה כאילו הוא יצא מהחברה.

איזה אקזמפלר הכי טוב לקנות ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אני באמת אכעס כיוון שברשותי יש 205 יד I מטופלת בקנאות
אם החוק הזה באמת יכנס, וברשיון רכב לא יהיה את הסעיף הזה... אז שנה הבאה מצפה לנו הרבה "מציאות" כאלה.....

מוכר 106 ראלי בטלפון: "אחשלו, אני יד שניה! באיימה שלי!!!"

:lol:

פורסם

דניאל, הסוגיה שרשמת אמיתית ונכונה מאוד.. אבל אני אמחיש לך את קו המחשבה שלי:

הרכב שלי נקנה מאדם מבוגר יד 1 על הרכב ששמר עליו בצורה מדהימה וטיפל בכל תקלה שצצה אי פעם ובמוסך יחיד שטיפל ברכב במשך 11 שנה שהוא על הכביש (ככה שהמוסך מכיר את הרכב והיסטורית הטיפולים היטב).. בגלל זה הוא קיבל מחירון מלא עבור הרכב.

נניח והרכב היה יד 6, ונניח שכל בעליו הקודמים לא אנסו אותו במשך חייו... א-ב-ל כל אחד טיפל במוסך משלו, כל אחד ביצע יישור קו לפי כספו, לפי רצונו, לפי צרכיו ואף אחד לא יודע איזה טיפול עבר הרכב אצל הבעלים הקודמים ככה שהכל הופך להיות חסר סדר..

כנ"ל לגבי המאזדה 6 של הורי..

הרכב יד ראשונה, אז סביר להניח שהוא ימכר קרוב למחירון.

תאר לך שהרכב היה יד 3 (3 ידיים ב-3 שנים).... עדיין נקבל אותו מחיר במכירה??:roll:

כנראה שלא!

אמיר.

פורסם

ולי יש יאריס 2005 יד ראשונה. מי יאמין לי עוד 3 חודשים שהיא יד ראשונה?

ולמי שלא מבין סרקאזם, המקרים הפרטיים לא ממש מעניינים.

מה שכן, אני כבר רואה איך לצד ספר הטיפולים שאנשים מנהלים, יתחילו לנהל ספר רשיונות, עם רשיונות הרכב של כל שנה שמורים בשביל להוכיח מספר בעלויות על הרכב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בעולם הדעות חלוקות לגבי זה...

אגב ידיים, החו"ל אם אתה רוצה להעיד על הידיים אתה חייב לתת פרוט מפורט על הבעלים הקודמים, צילום של ההעברות בעלות וכו'... אחרת, כאילו ניכתב על הקרח...

אין ספק שרכב שהוא שנת 2000 והחליף 10 ידיים יעלה ספקות, אבל ישנם מיקרים בהם מעבירים את האוטו "ידיים" ללא ההעברת בעלות, לדוגמא, רצינו לקנות פעם סובארו, הגיע איזה "בן דוד" עם הסובארו. כששאלנו איזה יד הוא השיב "שניה"... אבל האוטו נראה כמו אחרי שואה גרעינית...

בקיצור, כשעזבנו, מישהו בא אליו (ככל הנראה גם קונה) ושמעתי אותו אומר לו "היי, לפני חצי שנה האוטו היה אצל מישהו אחר, לא?"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...